Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 365

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
siyahinci - avatarı
siyahinci
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #3641
siyahinci - avatarı
Ziyaretçi
msn için kapak sözler ararken dikkatimi çekti..diger sitelerden farklı geldi şekli şemali Msn Embarrassed kendimi üye olurken buldum bi andaMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
kurdele - avatarı
kurdele
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #3642
kurdele - avatarı
Ziyaretçi
ben kurdale

Sponsorlu Bağlantılar
öncelikle ablam 2007 de beni buraya üye ettiği için ona binlerce tşk ediyorum.Bu siteye bayılıyorum.burdaki bütün insanlara beni sevmeyip küçük diye geçmediler burdaki bütün insanlar beni çok sevdiklerini biliyorum.Çünkü:onların bana ne kadar ilgi gösterdiklerinden anlıyorum.Özellikle de beni bunlar daha çok seviyorlar manantialist ve lavie ablalarım beni daha çok seviyor.Amaben herkesi daha çok seviyorum bu sitenin admininden en düşük kişisine kadar hatta yeni üyelere kadar. iyki de bu siteyi ablam bana tavsiye etmiş

livemaster - avatarı
livemaster
Ziyaretçi
27 Haziran 2008       Mesaj #3643
livemaster - avatarı
Ziyaretçi
ben yazarları araştırırken kendimi burda buldum bi bakim derken bu forumu beğendim üye olmaya karar verdim bu arada ben live master herkese merhaba...
Cenabed - avatarı
Cenabed
Ziyaretçi
28 Haziran 2008       Mesaj #3644
Cenabed - avatarı
Ziyaretçi
Az önce googLede arama motorunda canım sıkıLdkca bıseLer arastırıodum siteye girdim.. iLqimi cekti ve üye oLdum.. qercekten cok hos ve sıcak bı sıte.. Artıq beende burdayım sanırım Msn Confused Msn Happy Herkese MERHABAA !!
dervis_20 - avatarı
dervis_20
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3645
dervis_20 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben derviş siteyi tesadüfen keşfettim ama ii bi tesadüf çok güzel bi site
Son düzenleyen dervis_20; 29 Haziran 2008 13:27 Sebep: yazım yanlışı
TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3646
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi
ben kuzenım soledı ole uye oldum sıteye
criss_18 - avatarı
criss_18
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3647
criss_18 - avatarı
Ziyaretçi
mrblar benn taha bu siteye daha yeni üye oldum sizinle tanışamka isterim tşk yardım cı olursanız sevinirimMsn Wink
ozkansule - avatarı
ozkansule
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3648
ozkansule - avatarı
Ziyaretçi
ya bu site ne işe yarıyo???ben messengerdiscoverylive ı yüklemeye çelışırken bu site karşıma çıktı üye oldum ölee ama hiçbi işime yaramıo messengerdiscoveryLive da olmadı ayarlarını yaptııım halde olmadı yani anlıcağınız bişeyi beceremedim biri bana yardım etsinn nooolurMsn Sad
shitlembik_00 - avatarı
shitlembik_00
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3649
shitlembik_00 - avatarı
Ziyaretçi
ben de msn ile ilgili bi sorunum vardı tesadüf sonucu girdim henüz sitede yeni sayılırım ama her sorunumu çözüyor site güven veriyor ayrıca. görünüm hoş .ben buraya kütüphane diyorum.ama hem bilgi dağarcığı hem eğlence merak ettiklerimiz vss. hayatın içindeki her şey var.Kimler kurduysa ellerine sağlık .ayrıca üyelerin de haklarını yememek gerek .siteye çok şey katmışlar.iyi ki varsın msxlabsMsn Happy
karus - avatarı
karus
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #3650
karus - avatarı
Ziyaretçi
slm
bu forumun gercekten faydali ve gusel bir yer oldugu kanaatindeyim
internette bazi aramalar yaparken sıkca bu siteye rastladim ve gayet temiz kaynaklara ulastim
bu sayede bu forumla tanistim ve uye oldum
sitede emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglikMsn Happy