öncelikle ablam 2007 de beni buraya üye ettiği için ona binlerce tşk ediyorum.Bu siteye bayılıyorum.burdaki bütün insanlara beni sevmeyip küçük diye geçmediler burdaki bütün insanlar beni çok sevdiklerini biliyorum.Çünkü:onların bana ne kadar ilgi gösterdiklerinden anlıyorum.Özellikle de beni bunlar daha çok seviyorlar manantialist ve lavie ablalarım beni daha çok seviyor.Amaben herkesi daha çok seviyorum bu sitenin admininden en düşük kişisine kadar hatta yeni üyelere kadar. iyki de bu siteyi ablam bana tavsiye etmiş
Az önce googLede arama motorunda canım sıkıLdkca bıseLer arastırıodum siteye girdim.. iLqimi cekti ve üye oLdum.. qercekten cok hos ve sıcak bı sıte.. Artıq beende burdayım sanırım Herkese MERHABAA !!
ya bu site ne işe yarıyo???ben messengerdiscoverylive ı yüklemeye çelışırken bu site karşıma çıktı üye oldum ölee ama hiçbi işime yaramıo messengerdiscoveryLive da olmadı ayarlarını yaptııım halde olmadı yani anlıcağınız bişeyi beceremedim biri bana yardım etsinn nooolur
ben de msn ile ilgili bi sorunum vardı tesadüf sonucu girdim henüz sitede yeni sayılırım ama her sorunumu çözüyor site güven veriyor ayrıca. görünüm hoş .ben buraya kütüphane diyorum.ama hem bilgi dağarcığı hem eğlence merak ettiklerimiz vss. hayatın içindeki her şey var.Kimler kurduysa ellerine sağlık .ayrıca üyelerin de haklarını yememek gerek .siteye çok şey katmışlar.iyi ki varsın msxlabs
slm
bu forumun gercekten faydali ve gusel bir yer oldugu kanaatindeyim
internette bazi aramalar yaparken sıkca bu siteye rastladim ve gayet temiz kaynaklara ulastim
bu sayede bu forumla tanistim ve uye oldum
sitede emegi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik