slm benim adım aslı bu siteyi bana arkadaşım zümrüt tavsiye etti yani mako_chan burda olmaktan mutluluk duyuyorum çok güzel bir site burası bide fazlasıyla karışık ama çözerim herhalde
internette bi konuda araştırma yaparken karşıma msxlabs çıktı site dizaynı ve içeriği çok hoşuma gitti normalde böyle üyeliklerimin yok denecek kadar az olmasına ragmen bakalım memnun kalacagımı düşünüyorum
selam.bu site harikA Sitede emegi gecenlere paylasmayı sevenlere tek tek tesekkür ediyorum.Siteyi nasıl bulduma gelince msn eklentileri arıcaktım İnternet explorer i actim googleye arıcagim eklentiyi yazdim ve karsima ilk olarak bu site cikti ) iyikide cikmis.Bilgi paylastikca cogalir.Saygilar...
Slm nasılsınız sitenizi daha önce bir arkadaşımda gördüm ve cok hoşuma gitti o yüzden bende size katılmak istedim herşey çok güzel yok yok diyebilrim başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla umarım sık sık görüşürüz
mrblar ben bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel biyere benziyor ama alışınca daha güzel olacağına inanıyorum gerçekten güzel bir siteniz var internet sayfalarında gezerken keşfetim burayı süper paylaşımlarınız var şimdiden aranızda oldumiçin mutluluk duyuyorum
slm arkadaşlar sitenizi çok beğendim kapsamlı bi siteymiş.ismim sevgi 24yaşındayım ve mako_chan tafsiyesiyle bu siteye üye oldum umarım siteye en kısa zamanda uyum sağlarım .
Öncelikle herkese merhaba...Bende yaklaşık 2 yıl önce bu site ile tanıştım msn ifadeleri ararken karşıma çıktı... Üye olmak için neden bu kadar beklemişim inanın bende bilmiyorum..söylenecek tek söz var. ! Kalitenin tek adresi--->MsXLabs
slm ben kasem süper diye adlandırdığım mks labs ile tanışmam güzel bir tesadüftü başka bir siteyi ararken karşıma çıkta ve birdaha vazgeçemedim uzun bir süre altı ay kadar ayrı kaldım ama tekrar burdayım ve burda sizlerle olmaktan çok memnunum umarım birdaha bu kadar uzun bir ayrılık yaşamam site çalışanları ve tüm arkadaşlara sevgiler teşekkürler