Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 367

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
shu - avatarı
shu
Ziyaretçi
5 Temmuz 2008       Mesaj #3661
shu - avatarı
Ziyaretçi
slm benim adım aslı bu siteyi bana arkadaşım zümrüt tavsiye etti yani mako_chan burda olmaktan mutluluk duyuyorum çok güzel bir site burasıMsn Grin bide fazlasıyla karışık ama çözerim herhaldeMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
harunbaron - avatarı
harunbaron
Ziyaretçi
5 Temmuz 2008       Mesaj #3662
harunbaron - avatarı
Ziyaretçi
internette bi konuda araştırma yaparken karşıma msxlabs çıktı site dizaynı ve içeriği çok hoşuma gitti normalde böyle üyeliklerimin yok denecek kadar az olmasına ragmen bakalım memnun kalacagımı düşünüyorumMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
FearLeS11 - avatarı
FearLeS11
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #3663
FearLeS11 - avatarı
Ziyaretçi
selam.bu site harikA Sitede emegi gecenlere paylasmayı sevenlere tek tek tesekkür ediyorum.Siteyi nasıl bulduma gelince msn eklentileri arıcaktım İnternet explorer i actim googleye arıcagim eklentiyi yazdim ve karsima ilk olarak bu site cikti Msn Happy) iyikide cikmis.Bilgi paylastikca cogalir.Saygilar...
lazrax - avatarı
lazrax
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #3664
lazrax - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar. ben lazrax. tesadüfen gedim buraya ama hoşuma gitti. yatıya kalıyım deim. umarım bende sizlergi hoş bakit geçiririm burda
asi sıla - avatarı
asi sıla
Ziyaretçi
7 Temmuz 2008       Mesaj #3665
asi sıla - avatarı
Ziyaretçi
Slm nasılsınız sitenizi daha önce bir arkadaşımda gördüm ve cok hoşuma gitti o yüzden bende size katılmak istedim herşey çok güzel yok yok diyebilrim başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla umarım sık sık görüşürüz
KüÇük_KeBeLeKk - avatarı
KüÇük_KeBeLeKk
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #3666
KüÇük_KeBeLeKk - avatarı
Ziyaretçi
mrblar
ben bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel biyere benziyor ama alışınca daha güzel olacağına inanıyorum
gerçekten güzel bir siteniz var
internet sayfalarında gezerken keşfetim burayı
süper paylaşımlarınız var
şimdiden aranızda oldumiçin mutluluk duyuyorum
gökkuşağı - avatarı
gökkuşağı
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #3667
gökkuşağı - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar sitenizi çok beğendim kapsamlı bi siteymiş.ismim sevgi 24yaşındayım ve mako_chan tafsiyesiyle bu siteye üye oldum umarım siteye en kısa zamanda uyum sağlarım .
HeNza - avatarı
HeNza
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #3668
HeNza - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle herkese merhaba...Msn HappyBende yaklaşık 2 yıl önce bu site ile tanıştım msn ifadeleri ararken karşıma çıktı... Üye olmak için neden bu kadar beklemişim inanın bende bilmiyorum..söylenecek tek söz var. ! Kalitenin tek adresi--->MsXLabsMsn WinkMsn Wink
kasem - avatarı
kasem
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #3669
kasem - avatarı
Ziyaretçi
slm ben kasem süper diye adlandırdığımMsn Happy mks labs ile tanışmam güzel bir tesadüftü başka bir siteyi ararken karşıma çıkta ve birdaha vazgeçemedim uzun bir süre altı ay kadar ayrı kaldım ama tekrar burdayım ve burda sizlerle olmaktan çok memnunum umarım birdaha bu kadar uzun bir ayrılık yaşamam site çalışanları ve tüm arkadaşlara sevgiler teşekkürler
4nectodhode - avatarı
4nectodhode
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #3670
4nectodhode - avatarı
Ziyaretçi
ben msn ile iyi programlar arıyordum ....... MsX e baktım.Başlangıç videosundan bile sitenin süper olduğu anlaşılıyordu.Msn HeartMsn Happy