Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..
Saygılar,
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
önceLikLe iyi bir sayfa yapmışsınız. ama temadan yana biraz sıkıntısı var sanırım (kasıyo). herhangi bir tavsiye ile gelmedim. netsurf deyken çok sık rastladığım bir adresti. o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. payLaşmak diLeğiyLe inşaLLah
İYİ EGLENCELER SİTEYİ TESADUF ÜZERİNE BULDUM SİTE COK GÜZEL TASARİMLİ VE BANA YARDİM Çİ OLABİLECEGİNİ UMDUGUM İÇİN KAYİT İŞLEMİNİ YAPTİM İYŞALLAH BENİM İÇİN CAN ****** BİR ORTAM DEYİLDİİR TEŞEKKURLER
google da ne konuda arama yaparsam yapıyım bu site çıkıyodu. bnde merak edip üye oldum. üye olduğum günden beri pek fazla takılmıyorum bu siteye. ama bugünden itibaren aktif olarak görüceksiniz beni. ama cumartesi tatile gidiyorum. sora paylaşımlarımla birlikte geri dönücem. gerçekten harika bi site burası. tşkrler msx! =)
Ben sınıf öğretmeniyim. Gercekten sitenizi çok beğeniyorum. Aradığım her seyi sitenizde bulabiliyorum. Sitenize girdiğimde çıkmak istemiyorum. Böyle güzel bir site hazırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
slm arkadaşlar ben de araştırma yaparken rastladım foruma ve üye olim dedim. bu arada ismim Damla Irmak öğrenciyim ve sizlerle ben de bu forumdayım.iyi forumlar...
SERKAN ADIM VE SAVAŞIM.COM TARZI BİR OYUN ARARKEN TESADÜF BULDUM AMA TARZ OLARAK ÇOK FARKLISINIZ. ÇANAKKALEDE İLAÇ FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM. SIRADIŞI TANITIM FİLMİNİZ ÇOK HOŞ TEŞEKKÜRLER.