Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 368

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
SxCRxT - avatarı
SxCRxT
Ziyaretçi
9 Temmuz 2008       Mesaj #3671
SxCRxT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

önceLikLe iyi bir sayfa yapmışsınız. ama temadan yana biraz sıkıntısı var sanırım (kasıyo). herhangi bir tavsiye ile gelmedim. netsurf deyken çok sık rastladığım bir adresti. o yüzden aranıza katılmaya karar verdim. payLaşmak diLeğiyLe inşaLLah Msn Wink
Zifiri Gece - avatarı
Zifiri Gece
Ziyaretçi
9 Temmuz 2008       Mesaj #3672
Zifiri Gece - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, tesadüf eseri buldum sitenizi (gerçi tesadüflere inanmam ya neyse Msn Wink)
siteyi gezmekle bitiremicem sanırım Msn Happy masmavi çok güzel.
Sponsorlu Bağlantılar
Emeği geçenlere teşekkürler.
seco - avatarı
seco
Ziyaretçi
9 Temmuz 2008       Mesaj #3673
seco - avatarı
Ziyaretçi
İYİ EGLENCELER SİTEYİ TESADUF ÜZERİNE BULDUM SİTE COK GÜZEL TASARİMLİ VE BANA YARDİM Çİ OLABİLECEGİNİ UMDUGUM İÇİN KAYİT İŞLEMİNİ YAPTİM İYŞALLAH BENİM İÇİN CAN ****** BİR ORTAM DEYİLDİİR TEŞEKKURLER
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
9 Temmuz 2008       Mesaj #3674
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
bütün site biliyorki kuzenimi kuzenim sedef 21 den öğrendim
ECOSH - avatarı
ECOSH
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #3675
ECOSH - avatarı
Ziyaretçi
google da ne konuda arama yaparsam yapıyım bu site çıkıyodu. bnde merak edip üye oldum. üye olduğum günden beri pek fazla takılmıyorum bu siteye. ama bugünden itibaren aktif olarak görüceksiniz beni. ama cumartesi tatile gidiyorum. sora paylaşımlarımla birlikte geri dönücem. gerçekten harika bi site burası. tşkrler msx! =)
bugges - avatarı
bugges
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #3676
bugges - avatarı
Ziyaretçi
herşey google a forum bişiler yazdiğimda başladiMsn Grin
huseyin294 - avatarı
huseyin294
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #3677
huseyin294 - avatarı
Ziyaretçi
Ben sınıf öğretmeniyim. Gercekten sitenizi çok beğeniyorum. Aradığım her seyi sitenizde bulabiliyorum. Sitenize girdiğimde çıkmak istemiyorum. Böyle güzel bir site hazırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Damla Irmak - avatarı
Damla Irmak
Ziyaretçi
11 Temmuz 2008       Mesaj #3678
Damla Irmak - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben de araştırma yaparken rastladım foruma ve üye olim dedim. bu arada ismim Damla Irmak öğrenciyim ve sizlerle ben de bu forumdayım.iyi forumlar...WalkingCheerleader
zeratulas - avatarı
zeratulas
Ziyaretçi
12 Temmuz 2008       Mesaj #3679
zeratulas - avatarı
Ziyaretçi
SERKAN ADIM VE SAVAŞIM.COM TARZI BİR OYUN ARARKEN TESADÜF BULDUM AMA TARZ OLARAK ÇOK FARKLISINIZ. ÇANAKKALEDE İLAÇ FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM. SIRADIŞI TANITIM FİLMİNİZ ÇOK HOŞ TEŞEKKÜRLER.
dizifilm - avatarı
dizifilm
Ziyaretçi
12 Temmuz 2008       Mesaj #3680
dizifilm - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi tesadüf bir arkadaş tarafından buldum ama hoşuma gitti iyiki bu siteyi buldum