henüz daha yeniyim.daha erken diye düşünüyorum,yorum yapmak için zaman la bilgilerimi ve düşüncelerimi yazıcam,belirticem. siteniz güzel yapmışınız, iyilik ve güzelliklere vesile olsun.size de hayırlı olsun,saygılar.
site güzelde bana biraz karışık geldi ama zamanla alışacağıma ve arkadaşlarında bizlere yardımcı olacaklarına inanıyoruminşallah saygı çerçevesi içerisinde bilgi alışverişinde bulunabiliriz...
mrb sitenizle nası tanıştım şöyle tanıştım tesadüfengeziniyordum tema arıyordum sizin sitenize denk geldim girdim hoşuma gitti işimide gördü.güzel bi site bundan sonra burdayıs:=)vbyes
Merhaba arkadaşlar. Bende web'de web dolaşırken denk geldi , gireyim dedim b'baktım süslü püslü güzel bir mavisi olan menü gördüm. İnceledim tabi biraz, sonra da üye olma fikri doğdu ve şimdi aranızdayım.
Herkese merhaba!
smiley ararken msx karşıma çıktı ve üye oldum. Üye olmakla iyi yaptım diye düşünüyorum.
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
Sevgiler.
msxlabs ile nasil tanistim?
bir arkadasim bu siteye girmisti ve benim cok dikkatimi cekti!sitenin genel grafik duzeni cok harika! bu arada benim www.selcukforum.com da yazilarim var.ozellikle Kultur ve Sanat portali adinda bir forum basligiyla yazilarim bulunuyor!bilim-felsefe basligindan kultur ve sanat portalina ulasabilirsiniz.blue_thorn diye ararsaniz cikmaz,beni banladilar cunku!