Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 376

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #3751
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
Ben Kendi Fikirlerimi Düşüncelerimi Paylaşmayı İlk Önce Bloglar Açarak Gösteriyordum Fakat Yalnızca Bloglarla Yetinmeyip Başka Siteere de Üye Olmalıyım Dedim Kendi Kedime ve İnternette Dolaşırken MsXLabS Ailesini Buldum Ve Bu Sİteyi Çok Beğendim ve Halada Öyle...Msn Wink

Sponsorlu Bağlantılar
nqel - avatarı
nqel
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #3752
nqel - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs'la nasıl tanıştım eee !
kırtasiye'ye kalem almak için gitmiştim....ordaki bilgisayarda gördüm bi girim neiş bu site diyee.....girdik kayıt olduk allah sonumuzu hayır etsinn Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
aykutayd_34 - avatarı
aykutayd_34
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #3753
aykutayd_34 - avatarı
Ziyaretçi
süper elinize sağlık arkadaşlar kimin emeği varsa başarılar...
danduncan - avatarı
danduncan
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #3754
danduncan - avatarı
Ziyaretçi
ben bu steyi arkadaşlarım aracılıyla tanıdım seviyeli dürüst geldi ve üye oldum herkese iyi günler
Madam_ChaTLak - avatarı
Madam_ChaTLak
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #3755
Madam_ChaTLak - avatarı
Ziyaretçi
site hakkında bi fıkrım yo kcunku tanıtan yok..!!
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #3756
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
Cook cok uzun zaman oncesiydi..
Yagmurlu bi gundu sanirimMsn Happy
buğrahan - avatarı
buğrahan
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #3757
buğrahan - avatarı
Ziyaretçi
selam,selam,selam.gezinti yaparken tesadüfen karşılaştım,ve hayran kaldım,daha ne diyeyim,arkadaşlar.SİZLERE,sevgi ve saygılarımı gönderiyorm.ESEN kalın.
Chiqo - avatarı
Chiqo
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #3758
Chiqo - avatarı
Ziyaretçi
İsmim Aydan 19 Yasındaım Muhasebe Müdürüyüm (: buraya qelisimde söle oldu (: Msn Embarrassed smiley hastasıyım Msn EmbarrassedMsn Sad google a yazıorum öle smiley die Msn Embarrassed anam heb msxlabs.com cıkıoMsn Surprised aa dedim bi bakem neler oluo burda Msn SurprisedMsn Embarrassed sora qözümü burda acdım mudlu oldum walla Msn HappyMsn Embarrassed seviorum hebinizi arkadaslarım Msn EmbarrassedMsn HappyMsn Disappointed
hayaletttt - avatarı
hayaletttt
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #3759
hayaletttt - avatarı
Ziyaretçi
herkese slm öncelikle ben ilk defa ve rasgele buldum bu siteyi diger sitelerden çok farklı emegi gecenlere teşekür...
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #3760
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Oyle sıtelerde tek tabanca takılırken bır fıstıga rastladım allahım olamaz boyle bır guzellık gozlerım kamıstı sankı hayat benı bu guzellgın ıcıne ıtıyor bırer bırer dedıgımı soyledıgım anda
kendmı MsXLabs ın haserı yaramaz bır uyesı olarak buldum cunk cok guzel bır sıteydı ıstedıgım programları bulabılıyor kendı fıkırlerımı dusuncelerımı ölculu bır sekılde dıle getırebılıyor ve en guzelı muzık bılgımı genısletebılıyordum ve tabıkı resımler o kadar guzel ıcerıkte resımler varkı basım dondu.bence emegı gecen herkezı tebrık etmek gerek gercı daha oncede tesekkur ettım ama unutmamak lazım tarıh tekellulden ıbaretttır. tamam ıtıraf edıyorum yalakalık olsun dıye soyluyorum hehehehe saka Msn Grin
unutmayın cehennem melegi sizi bır yerlerden izliyor olacak abi korku fılmı sloganı gıbı oldu bu yafff tek kelıme porfeckt