ben kafkas göçmeni bir babanın kızıyım.kafkaslarla ve karaçaylarla ilgili her siteye girmeye çalışıyorum.sizi de bu arada buldum.umarım daha çok karaçayla tanışırım.saygılar...
Merhabalar,
Son zamanlarda bir arkadaşımı msn de göremez olmuştum. Çevrimdışı açanları anlayabilmeyi istiyordum. Bu konuda araştırma yaparken site ile tanıştım. Çok güzel. Teşekkürler.
sadece nette geziyordum. bir araştırma yapıyordum. Sitenin görsel dizaynından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Gerçekten çok güzel olmuş. Net konusunda bile çok yeniyim tanımaya çalışıcam.Başta bir anneyim ve engelli bir çocuğum var.yani net benim dış dünyayla bağlantım oldu. ve şimdi de hoşgeldin msxlabs
Merhabalar sitenize tesadüf girdim dolaşırken hoşuma gitti ve kayıt oldum normalde forumlara felan pek girmem ilgilewnmiorum ama bu site çok hoşuma gitti hala dolaşıyorum vede koymalmam inşallah
Messenger ile ilgili bazı konuları netten ararken bu siteyle tanışmış oldum .Ayrıca sitedeki temanın da oldukça etkisinde kaldım .Artık ara sıra da olsa buraya bakmadan edemiyorum. Çok farklı bir site ..