ben istanbulda deprem olduğu zaman buldum siteyi tam üye oldum deprem oldu diğer üyeliğimin şifresini kaybettigim için aslında ben 12 marta üye olmuştum
Merhaba;
Ben poşetçi; bir dönem poşet imalatıyla uğraştığımdan, çevrem beni poşetçi olarak tanır. msxlabs'la msn'le ilgili bir konuyu araştırırken tanıştım. Ve ciddiyeti ve her yöndeki düzeni hoşuma gitti. Doğrusu; forum sitelerini genelde program bulma amaçlı kullanıyordum ama (en azından yorum ekleyerek) ilk kez msxlabs'ta katılımcı oldum. Evet ilk kez bir forum sitesinde kendi yazdığım cümleleri görüyorum.
Kendimden kısaca bahsedecek olursam. 22 yıldır şu anda Bilgi İşlem Sorumlusu olduğum şirketimde çalışıyorum. İşimden dolayı internetim sürekli önümde açık. Fırsat buldukça msxlabs'ta olucam.
slm.msn de farklı şeyler aıtordum bana kimse tavsiye etmedi siteye girdiğimde aradığım özellikleri buldum.sohbet chat herşey var.öncelikle sizlere teşekkür eder saygılar sunarım
Barış Ben Mutlu oLun İstedim :p Arkadaşlar Site Cidden Hoş ßiraz Laga sokuyor ama o kadarda olur herhalde yoğunluktan eklilik fazlalığındanmıdır nedir bilmem ama neyse yaşım 24 Chat Siteleri ilgi alanım var bi kaç bilmişliğimiz özel msjlarda Chat Sitesi iLe ilgisi olan varsa ulaşabilir oper diye tabirlendirilen yönetim kadrosundayım bilgi almak isterseniz eğer ki İrc Hakkında Msjlarınızı ßékliyorum
Bir Bilgisayar teknisyeni olarak bir sürü forum siteleri bilirim. yalnız bu sitenin ayrı bir güzelliği var mesela en sevdiğim karakter olan nightelf (Warcraft) teması kullanılması çok hoşuma gitti ve arşivinizde bayağı bir büyük bilgi sessizligimi bu sitede paylasmaya karar verdim. Başarılar.
merhaba arkadaslar ben mesut
bu siteye google sayesinde ulastim.nokia 6600 kullaniciyim ve bir virus bulasti onu arastirirken bu sayfaya geldim.ve cokta hosuma gitti.arkadslarin verdigi tiolarla virusun hakkindan geldim. herkeze selamlar saygilar