Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 382

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.474 Cevap: 5.357
ayabakan - avatarı
ayabakan
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #3811
ayabakan - avatarı
Ziyaretçi
ben istanbulda deprem olduğu zaman buldum siteyi Msn Happytam üye oldum deprem oldu Msn Grin diğer üyeliğimin şifresini kaybettigim için aslında ben 12 marta üye olmuştum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #3812
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam. Delircem hiç bişey anlamadım ben ya ne link atabiliyorum ne resim yükleyebiliyorum !!! (yorumsuz yardım alıyım mümkünse) Msn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
cemooke - avatarı
cemooke
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #3813
cemooke - avatarı
Ziyaretçi
bi program arıyordum bu sitede çıktı.... indirdim fakat çalışmadı... ama yinede buralardayımm...
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
6 Eylül 2008       Mesaj #3814
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
LeyL adlı kullanıcıdan alıntı

Selam. Delircem hiç bişey anlamadım ben ya ne link atabiliyorum ne resim yükleyebiliyorum !!! (yorumsuz yardım alıyım mümkünse) Msn Tongue

Foruma Nasıl Resim Eklenir?

Forumu Nasıl Kullanırım? - (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)

Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun

Site ve Forum Kuralları

Bu konuları incelerseniz aradığınız yardımı bulursunuz...
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
posetci - avatarı
posetci
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #3815
posetci - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba;
Ben poşetçi; bir dönem poşet imalatıyla uğraştığımdan, çevrem beni poşetçi olarak tanır. msxlabs'la msn'le ilgili bir konuyu araştırırken tanıştım. Ve ciddiyeti ve her yöndeki düzeni hoşuma gitti. Doğrusu; forum sitelerini genelde program bulma amaçlı kullanıyordum ama (en azından yorum ekleyerek) ilk kez msxlabs'ta katılımcı oldum. Evet ilk kez bir forum sitesinde kendi yazdığım cümleleri görüyorum.
Kendimden kısaca bahsedecek olursam. 22 yıldır şu anda Bilgi İşlem Sorumlusu olduğum şirketimde çalışıyorum. İşimden dolayı internetim sürekli önümde açık. Fırsat buldukça msxlabs'ta olucam.
dinamik - avatarı
dinamik
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #3816
dinamik - avatarı
Ziyaretçi
slm.msn de farklı şeyler aıtordum bana kimse tavsiye etmedi siteye girdiğimde aradığım özellikleri buldum.sohbet chat herşey var.öncelikle sizlere teşekkür eder saygılar sunarım
Barisben066 - avatarı
Barisben066
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #3817
Barisben066 - avatarı
Ziyaretçi
Barış Ben Mutlu oLun İstedim :p Arkadaşlar Site Cidden Hoş ßiraz Laga sokuyor ama o kadarda olur herhalde yoğunluktan eklilik fazlalığındanmıdır nedir bilmem ama neyse yaşım 24 Chat Siteleri ilgi alanım var bi kaç bilmişliğimiz özel msjlarda Chat Sitesi iLe ilgisi olan varsa ulaşabilir oper diye tabirlendirilen yönetim kadrosundayım bilgi almak isterseniz eğer ki İrc Hakkında Msjlarınızı ßékliyorum Msn Wink
sessizmuzik - avatarı
sessizmuzik
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #3818
sessizmuzik - avatarı
Ziyaretçi
Bir Bilgisayar teknisyeni olarak bir sürü forum siteleri bilirim. yalnız bu sitenin ayrı bir güzelliği var mesela en sevdiğim karakter olan nightelf (Warcraft) teması kullanılması çok hoşuma gitti ve arşivinizde bayağı bir büyük bilgi sessizligimi bu sitede paylasmaya karar verdim. Başarılar.
yasemin032 - avatarı
yasemin032
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #3819
yasemin032 - avatarı
Ziyaretçi
siteye daha önceden üyeydim ancak şifremi ve mail adresimi unuttuğum için yeniden üye oldum Msn Happy)
kantin - avatarı
kantin
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #3820
kantin - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar ben mesut
bu siteye google sayesinde ulastim.nokia 6600 kullaniciyim ve bir virus bulasti onu arastirirken bu sayfaya geldim.ve cokta hosuma gitti.arkadslarin verdigi tiolarla virusun hakkindan geldim. herkeze selamlar saygilar