Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 383

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.474 Cevap: 5.357
metglass - avatarı
metglass
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #3821
metglass - avatarı
Ziyaretçi
DİKKAT !!! BU msj DİKKAT!!!Msn Happy

Bİ gün internette islık calarak dolaşırken birden bire bişey gördüm.... odane cok ilğic bir site efek cocuk sesleri garip garip sesler flan ilk önce korktum... flan ama sonra alıştım nasıl yapmışlar derken üyesi oluverdim... Emegi gecenlere saygılar sevgiler...
Sponsorlu Bağlantılar
BeRRy - avatarı
BeRRy
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #3822
BeRRy - avatarı
Ziyaretçi
Betty Boop Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 ya falla bende bunu cok begendim bakalim becere bilecekmiyim ;Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
c0nc0n - avatarı
c0nc0n
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #3823
c0nc0n - avatarı
Ziyaretçi
Google'de msn ile ilgili birşeyler ararken bulmuştum bu siteyi. Çıkan sesleri, karanlık temayı, karışık içeriği hiç beğenmemiştim daha doğrusu alışamamıştım. Ama sitenin msnle ilgili konularda bulabileceğim en iyi sitelerden biri olduğunu anlayınca siteyede, temayada alıştım. Hatta sevdim bile. Msn Grin
571384 - avatarı
571384
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #3824
571384 - avatarı
Ziyaretçi
ben henüz sitede dolaşmadım ama karakalem resimleri arıyodum buldum çok güzeldiler üye oldum Msn Happy
Pyotr - avatarı
Pyotr
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #3825
Pyotr - avatarı
Ziyaretçi
mRb MsX Gerceqten Dehset Bi site eMeGi gEÇENLERİ TEBRİk Ediyorum!
qnCqLL - avatarı
qnCqLL
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #3826
qnCqLL - avatarı
Ziyaretçi
Her an herseyiyle karsıma çıkıyordu ve tema çok hoşuma gitti birden uye oldum..Msn Happy
Last_AzRaeL - avatarı
Last_AzRaeL
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #3827
Last_AzRaeL - avatarı
Ziyaretçi
Aslında Çok uzun süredir bu siteye girip çıkıyorum ama üye olmamıştım. Artık üye olmanın zamanı geldi diye düşünüyorumMsn Happy
vicer1 - avatarı
vicer1
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #3828
vicer1 - avatarı
Ziyaretçi
slm iyi akşamlar forumuz çok güzel aradığım çok şeyi bulabiliyorum çalışmalarınızda başarılar ..........
illede_sen - avatarı
illede_sen
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #3829
illede_sen - avatarı
Ziyaretçi
bende burda yeniyım gercekten dogruları konuşmak gerekırse harıka sıte burası emegınıze saygılar tşkler tüm arkadaşlara selamlar
greys - avatarı
greys
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #3830
greys - avatarı
Ziyaretçi
slm bende MsX le bi kaç ay önce tanıştım ama üye olmamıştım Msn Embarrassed Açıkçası okadar çok siteye üyeyimki şuan şifremi yada kullanıcı adımı ne yazdım onu bile bilmiyorum bi çoğuna.Burayada yine proğram bulmak için girdim ama çok kaliteli bi siteye benziyo çokta karışık ama umarım güzel şeyler paylaşırızMsn Thinking fakat ben hala aradığım proğramı bulup indiremedim yardım edermisiniz Shy 2