selam ben izmirde oturuyorum 35 yaşındayım sitenizle arkadaşım sayesinde tanıştım ve çok beğendim ciddi ve ilginç konular var sizi gerçekten tebrik ederim bide nasıl iletişim kurucamı öğrensem daha mutlu olucam çünki ben sitelere uzak duran bir insandım ama sanırım bu siteye bağımlılık kazanıcam arkadaşımada teşekkür ediyorum beni sitenizle tanıştırdığı için ve sitedeki konulara yabancı değilim parapsikoloji çok ilgimi çekti çünki bunun var olduğunu biliyorum insan başka bir mekandayken ruhani bir şekilde istediği yere gidebiliyor sadece bunun yöntemini bilmek önemli ilginize teşekkür ederim
Sevgili arkadaşlar önce beni bu güzel siteye üye yaptığınız için sizlere çok teşekkür ederim.
Nasıl üye olduğuma gelirsem,internette dolaşırken sizin bu güzel özveriyle hazırlanmış siteniz dikkatimi çekti çok güzel ve hoş bir forum,emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
Herkeze merhaba..
SAYGILAR..
photo buider 6,3 ü yükledim malum formlarda gördümkü herles aynı sorun için yazmış save yaptıgımızda kaydetmiyor register code istiyor bende googleden aramaya başladım bunu.sizin siteniz en üstte oldugu çıktı ona tıkladım ve tanışmış olduk siteniz güzel arkadaşlardan biri painte nasıl kayıt yapıldıgını yazmış sagolsun biraz uzun ama bunun numarasını sizden mail olarak alabilirmiim bu arada. yazarsanız memnun olurum teşekkürler..
Bir yazar hakkında bilgi almaya çalışırken tesadüf açıldı sayfa.Yazarın adı yazıyordu ama içeriğini bulamadığım için sitenize girmek adına üye oldum. Yazarın adı ADİL TURAN Bana hayatı ve eserleri lazımdı.Ama adı yazdığı halde bilgi alamadım. Ama yinede sitenizi ziyaret edeceğim. Teşekkürler
messenger discovery indiriodum açıldı kendiliğinden aslında başka siteden indirmiştim oturum acılmadı deyip duruodu onu sildim ve burası çıktı karsıma burdan indirdim çok da iyi oldu kullanırum rahatca sitenin grafik ve düzeni çok iyi ses efektleri falan süper olmus elinize sağlık site çok güzel gercekten...