Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 384

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
kantafantara - avatarı
kantafantara
Ziyaretçi
13 Eylül 2008       Mesaj #3831
kantafantara - avatarı
Ziyaretçi
deniz kabuklarına aşığım diyebilirim fotoğraflarını ararken siteyi buldum Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
GÖK-TÜRK - avatarı
GÖK-TÜRK
Ziyaretçi
14 Eylül 2008       Mesaj #3832
GÖK-TÜRK - avatarı
Ziyaretçi
HERKESE MERHABALAR.
Sponsorlu Bağlantılar
gizemcan - avatarı
gizemcan
Ziyaretçi
14 Eylül 2008       Mesaj #3833
gizemcan - avatarı
Ziyaretçi
selam ben izmirde oturuyorum 35 yaşındayım sitenizle arkadaşım sayesinde tanıştım ve çok beğendim ciddi ve ilginç konular var sizi gerçekten tebrik ederim bide nasıl iletişim kurucamı öğrensem daha mutlu olucam çünki ben sitelere uzak duran bir insandım ama sanırım bu siteye bağımlılık kazanıcam arkadaşımada teşekkür ediyorum beni sitenizle tanıştırdığı için ve sitedeki konulara yabancı değilim parapsikoloji çok ilgimi çekti çünki bunun var olduğunu biliyorum insan başka bir mekandayken ruhani bir şekilde istediği yere gidebiliyor sadece bunun yöntemini bilmek önemli ilginize teşekkür ederim
blackclaw89 - avatarı
blackclaw89
Ziyaretçi
14 Eylül 2008       Mesaj #3834
blackclaw89 - avatarı
Ziyaretçi
beni en çok etkileyen sitenin teması oldu dolaşırken denk geldim inş iyi vakit geçiririz arkdaslar
tiger_-_ - avatarı
tiger_-_
Ziyaretçi
14 Eylül 2008       Mesaj #3835
tiger_-_ - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlar önce beni bu güzel siteye üye yaptığınız için sizlere çok teşekkür ederim.
Nasıl üye olduğuma gelirsem,internette dolaşırken sizin bu güzel özveriyle hazırlanmış siteniz dikkatimi çekti çok güzel ve hoş bir forum,emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.
Herkeze merhaba..
SAYGILAR..Smiley32
sislihava - avatarı
sislihava
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #3836
sislihava - avatarı
Ziyaretçi
photo buider 6,3 ü yükledim malum formlarda gördümkü herles aynı sorun için yazmış save yaptıgımızda kaydetmiyor register code istiyor bende googleden aramaya başladım bunu.sizin siteniz en üstte oldugu çıktı ona tıkladım ve tanışmış olduk siteniz güzel arkadaşlardan biri painte nasıl kayıt yapıldıgını yazmış sagolsun biraz uzun ama bunun numarasını sizden mail olarak alabilirmiim bu arada. yazarsanız memnun olurum teşekkürler..Msn Wink
asiyebasel1 - avatarı
asiyebasel1
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #3837
asiyebasel1 - avatarı
Ziyaretçi
ben asiyebasel1 ben sizi googleye çocukların msn adresleri olarak yazdım ve msxlabs çıktı bende ekledim ve çoooooooook memnun oldun hayırlı ramazanlarMsn Happy
ygmr61 - avatarı
ygmr61
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #3838
ygmr61 - avatarı
Ziyaretçi
Bir yazar hakkında bilgi almaya çalışırken tesadüf açıldı sayfa.Yazarın adı yazıyordu ama içeriğini bulamadığım için sitenize girmek adına üye oldum. Yazarın adı ADİL TURAN Bana hayatı ve eserleri lazımdı.Ama adı yazdığı halde bilgi alamadım. Ama yinede sitenizi ziyaret edeceğim. Teşekkürler
çıldırmış - avatarı
çıldırmış
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3839
çıldırmış - avatarı
Ziyaretçi
siteyi arkadaşım önerdi baktım farklı ve güzel geldi ve burda olmayı istedim
anti_nazar - avatarı
anti_nazar
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #3840
anti_nazar - avatarı
Ziyaretçi
messenger discovery indiriodum açıldı kendiliğinden aslında başka siteden indirmiştim oturum acılmadı deyip duruodu onu sildim ve burası çıktı karsıma burdan indirdim çok da iyi oldu kullanırum rahatca sitenin grafik ve düzeni çok iyi ses efektleri falan süper olmus elinize sağlık site çok güzel gercekten...