Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 385

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
ByKudret - avatarı
ByKudret
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #3841
ByKudret - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar
ben Kudret
Sponsorlu Bağlantılar
msxlabs.org u bır cok search te karsıma cıkıyordu ve gercekten her konuda ( Msn - programlar - güncel konular vs.) sorularıma cevap oluyordu bende uye oldum
umarım
ıyı vakıt gecırırız .
selleme - avatarı
selleme
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #3842
selleme - avatarı
Ziyaretçi
merhaba walla mdl arıyordum ( msn dic. live) iste sonunda burada buldum ve artık bu forumda akacam Msn Happy nese iyi bi forum... tsk Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
end_alone - avatarı
end_alone
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #3843
end_alone - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bende gökçe bir araştrma ödevi aarken buldum forumu çokk beğendimm özellikle teması çok ilgimi çektiMsn Happy
balkabaki - avatarı
balkabaki
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #3844
balkabaki - avatarı
Ziyaretçi
slm demet ben tesadüf eseri msnle ilgili bi program ararken girdim siteye ve hoşuma gitti atmosferiii süreklii takılmaya karar werdim Msn Happy
med_cezir - avatarı
med_cezir
Ziyaretçi
18 Eylül 2008       Mesaj #3845
med_cezir - avatarı
Ziyaretçi
selamın aleyküm hekese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza alırsınız kısaca kendini tanıtayım.
adım cüneyt bir sürü alışkalığım vardı ce herkese elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.eğer bir konuda yardım isterseniz çekinmede ulaşabilirsiniz.biraz uzattım galiba herkese iyi geceler
okan22 - avatarı
okan22
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #3846
okan22 - avatarı
Ziyaretçi
selamlar ben okan msxlabs ı biraz geç olsa da buldum. mutlu paylaşımlar diliyorum.
alper1907 - avatarı
alper1907
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #3847
alper1907 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,
Adım Alper, İstanbul'da yaşıyorum ve öğrenciyim. Siteyi google'da stuff plug'ini ararken buldum gerçekten çok güzel paylaşımlar ve faydalı bilgiler var. Site yapımcılarına teşekkürler...
ileney - avatarı
ileney
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #3848
ileney - avatarı
Ziyaretçi
Msn'de birinin nickini renkli olduğunu görünce başladım bende yapıcam diye tutturmaya.Sonra google amcaya başvurdum oda beni buraya gönderdi.Ahmet diye bir adam var Msn bölümünde onun sayesinde herşeyi başardım evvelAllah.Kendisine teşekkür ederim.Allahu Teala razı olsun daha güzel paylaşımlara.

Dua ile...
SaLLa_qiTsinn - avatarı
SaLLa_qiTsinn
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #3849
SaLLa_qiTsinn - avatarı
Ziyaretçi
selam herkese benim adım kıvılcım yaşım 16 lise3 geçtim siteyi hep görüyordum biliyordum üye olmak bugüneymiş iyi vakit geçireceğime inanıyorum
kdrsfl - avatarı
kdrsfl
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #3850
kdrsfl - avatarı
Ziyaretçi
saat 00:24, beLki yarIn diyerek. . .