Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 386

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
zafer okulu - avatarı
zafer okulu
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #3851
zafer okulu - avatarı
Ziyaretçi
site manyak yaw
Sponsorlu Bağlantılar
AfyokArda - avatarı
AfyokArda
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #3852
AfyokArda - avatarı
Ziyaretçi
ben afyondan bağlanıyorum kendime göre iyi birisiyim sessizim dost canlısıyım
Sponsorlu Bağlantılar
bahamali - avatarı
bahamali
Ziyaretçi
21 Eylül 2008       Mesaj #3853
bahamali - avatarı
Ziyaretçi
selam istanbuldan katılıyorum daha önce tesadüfen görmüştüm bu forumu şimdi üye olmak istedim .umarım güzel vakit geçiririm.
yaşar pehlivan - avatarı
yaşar pehlivan
Ziyaretçi
21 Eylül 2008       Mesaj #3854
yaşar pehlivan - avatarı
Ziyaretçi
merhaba... bir şiirimin izini sürerken arwen rumuzlu üyenizin şiirimi sitenize taşıdığını gördüm Msn Happy memnun oldum... ve tabiki üye oldum... selamlar..
gizemli-kız - avatarı
gizemli-kız
Ziyaretçi
21 Eylül 2008       Mesaj #3855
gizemli-kız - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba..Msn Happy ben okul okuyorum....okul gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum ... elimden geldiğnce yazılarımı buraya aktarıcağım Msn Happy eğer benim hakkımda yada bana başka birşey sormak istiyorsanız buyrun sorun..Msn Happy
burcumm - avatarı
burcumm
Ziyaretçi
21 Eylül 2008       Mesaj #3856
burcumm - avatarı
Ziyaretçi
ben bedirhan gökçenin bir şiirine kartlarla sılayt hazırladım bunu sitenize koyarsam sorun olurmu beni aydınlatırmısınız teşekürler
sahra_ege - avatarı
sahra_ege
Ziyaretçi
22 Eylül 2008       Mesaj #3857
sahra_ege - avatarı
Ziyaretçi
Selam, müzik düşkünü olduğumdan dolayı , collapse tcat MsXLabs"un Video Kliplerini izlemem ve dinlemem için arkadaşlarım bana sizin veb adresinizi e-mail ile gönderdi. Siteniz çok hoşuma gitti ve ben de üye oldum. Gerçekten güzel dizaynlı ve konular geniş açılımlı.
Burada üye olan arkadaşların video-klip hazırlamaları çok hoş. Benim çok fazla zamanım olmadığı için bu konuyu öğrenme fırsatım yok. Aslında imrenmiyor da değilim.
Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca bulunan üyelerinde ellerine sağlık .
Bu siteyle tanışmamın hikayesi bundan ibarettir.
Sevgi ve Saygılarımla...
BOrdO_BLEu - avatarı
BOrdO_BLEu
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #3858
BOrdO_BLEu - avatarı
Ziyaretçi
saoalasin umarim birlikte guzel paylasimlar yasariz
SURIYETURKMENLERI - avatarı
SURIYETURKMENLERI
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #3859
SURIYETURKMENLERI - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
ben dr.Muhtar Turkmen oglu suriye turkmenlerindenim Halep tenim cocuk doktor calismakdeyim turkmen oglu turkmenim
http://halapturkmen.blogcu.com
espanyoool - avatarı
espanyoool
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #3860
espanyoool - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkese merhaba...benim normalde günümün 24 saatinin 15 saati internette dolaşark geçmekteydi...ne zaman birşeylere ihtiyacım olsa veya aklıma takılna bi soru olsa google arama motorundan arayıp sorularıma cvp bulmaya çalışırdım..bu aramalarımın sonunda hep karşıma www.msxlabs.org sitesi çıkardı...bende neden bu siteye üye olmuyor diye düşündüm kendi kendime ve üye olmaya karar verdim...üye olduğumada çok mutluyum..inşallah birlikteliğimiz bi ömür boyu uzun sürer...saygılarımlaa