Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 388

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
Kanes - avatarı
Kanes
Ziyaretçi
28 Eylül 2008       Mesaj #3871
Kanes - avatarı
Ziyaretçi
okul ödevi için elektronik devreler aryordum ve hala aramaktayım
Sponsorlu Bağlantılar
erayveask - avatarı
erayveask
Ziyaretçi
30 Eylül 2008       Mesaj #3872
erayveask - avatarı
Ziyaretçi
selamlar oncelıkle sıteyle nasıl tanıstımı anlatayım ben turkce -romence sozluk arıyordum gogleda bır kac secenek cıktı ve en sonunda bu sıtede oldugu yazıyordu baktım ugrastım ama buradada bulamadım ama baktımkı daha cok yaralı seyler var ve burdan yararlanmam ıcın uye olmam gerkıyo bende uye oldum guzelde oldu sadece paylasım sıtesı degıl chat sayfalarıda var hosuma gıttı basarılarınızın devamını dılkerım tesekurler
Sponsorlu Bağlantılar
HuluStyLe - avatarı
HuluStyLe
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #3873
HuluStyLe - avatarı
Ziyaretçi
Adım hulusi , Bu siteyi google'de 2-3 ay önce görmüştüm , ama girme gereği duymadım çünki işlerim vardı . Ama üye olduktan sonra anladımki , Bu site benmde vazgeçilmezlerim arasına girdi. Şimdi Sitedeki bütün üyelerle tanışmak istiyorum , ama imkansız çünki Üye sayısı çok fazla , inş zaman geçtikçe tanışırız .
chandramuki - avatarı
chandramuki
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #3874
chandramuki - avatarı
Ziyaretçi
Selam, benim burayı bulmam tamamen kendi çıkarlarım dolayısı ile oldu =D şöyle söyleleyim, Ben tam bir bollywood daha doğrusu Shahrukh Khan fanıyım ve filmlerini izlemek benim için en harika zevklerden biridir. Bu zevkimi diğer Bollywood severlerle paylaşmayı da çok istiyordum. Elime bir fırsat geçti ve Om Shanti Om filmini, yani Shahrukh Khan'ın gösterimdeki en son filmini Türkiye'de diğer dostlerımla paylaşma fırsatı buldum. Daha çok kişi ile paylaşmak için de o site senin bu site benim tanıtım yapıyorum. Shahrukh Khan diye girince forum olarak burası çıktı karşıma, bir Türk forumunda Shahrukh Khan'ın tanıtımını görmek hoşMsn Wink Buraya ilan bırakayım dedim

Forum, forum olmaktan öte dünya gibi... Uğrarım arada Msn Grin
erenkaya - avatarı
erenkaya
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #3875
erenkaya - avatarı
Ziyaretçi
ben eren bu siteyle nasıl tanıştım bende farkında degilim. ama çok önemi yok. aslında fena olmadı paylaşacak şeylerin oldugunu düşünüyorum.
bunuda zaman gösterecek tabi...
erenkaya - avatarı
erenkaya
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #3876
erenkaya - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende geldim ama nasıl geldim birde bana sorun...!
DjTiesto - avatarı
DjTiesto
Ziyaretçi
2 Ekim 2008       Mesaj #3877
DjTiesto - avatarı
Ziyaretçi
Ben biraz gec yazdım sanırım burayı bende zamanında bir arama sonucunda google amcan buldum Msn Grin
esemazen - avatarı
esemazen
Ziyaretçi
3 Ekim 2008       Mesaj #3878
esemazen - avatarı
Ziyaretçi
ASLINDA BENDE BIR BILGI ARIYODUM ODA BURDA VAR OLDUĞU İÇİN BURAYA GİRDİM
BIDE GUZEL PAYLAŞIMLARINDA OLDUĞUNU GORUNCE KAYIT OLDUM,
İYİ SITE GEÇINIP GIIDYORUZMsn Grin
RoSe_DeN35 - avatarı
RoSe_DeN35
Ziyaretçi
3 Ekim 2008       Mesaj #3879
RoSe_DeN35 - avatarı
Ziyaretçi
Hayatımda Kazandıgım Birçok Şeyin Nedeni Olarak Gördüğüm O Tesadüf Şimdide Bana Bu Güzel Siteyi Getirdi..! Ve Artık Burdayım =))
erdal0606 - avatarı
erdal0606
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #3880
erdal0606 - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen karşılaştım linkler için girmiştim sonradan ilgimi çekti hoşuma da gitti gerçekten sevimli bu aileye katılmak beni de mutlu etti inanıyorum ki benim gibi düşünen çok kişi olacaktır. teşekkür ederim. Msn Happy