Bana bir arkadaşım önerdi, her zamanki gibi haklıymış, henüz yolumu bulmuş sayılmam ama arkadaşımın mesajlarını takiple bile güzel bir forumda olduğumu görüyorum.
Ben sürekli o forum senin bu forum benim birşeyler lazım olduğunda dolasırım bu siteyede daha önce en az 50 defa girdim çok janjanlı bir site olması çekti gelde üye ol diyor yani özen gösterilmiş emek var içerik sağlam.
selam ben sahram.bu gün üye oldum.internette gezinirken rastladım.gerçi teknoloji özürlüyüm.bana tahammül edebilirseniz bu sitede kalmayı çok istiyorum.sabırlı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Merhaba aslında ben bu konularda çok yeniyim ama gerçekten merak ediyorum nasıl photoshop kullanırım.Aslında flashıda çok merak ediyorum bu konudayardımınçok faydalı olacağını düşündüğümden araştırmaya başladım ve sitenizi buldum eminim faydalı olacaktır.teşekkürler
ben bir an evvel photoshop ve flash öğrenmek istiyorum ancak bu forumları bile nasıl kullanacağımı bilmiyorum daha herşeyin başındayım. Lütfen birisi bana yardım etsin