Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 394

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #3931
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cuma_dan adlı kullanıcıdan alıntı

ben bir an evvel photoshop ve flash öğrenmek istiyorum ancak bu forumları bile nasıl kullanacağımı bilmiyorum daha herşeyin başındayım. Lütfen birisi bana yardım etsin

Photoshop için bakınız:
Photoshop (Photoshop Nedir? - Photoshop Nasıl Kullanılır?)
Sponsorlu Bağlantılar
Flash için bakınız:
https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/10881-macromedia-flash-dersleri.html
https://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/7290-swishmax-dersleri.html
SuspuS - avatarı
SuspuS
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #3932
SuspuS - avatarı
Ziyaretçi
Kısacası BLaCKBaT Aracılığı İle Tanıştım...

Sponsorlu Bağlantılar
FataLvampire - avatarı
FataLvampire
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #3933
FataLvampire - avatarı
Ziyaretçi
MsxLabs ile uzun süredir tanışıyorum aslında. Ancak bir türlü 'alışamam' mantığından kurtulupta içinize karışamadım. Sebebi ise kalabalık bir ortam olması idi benim için. Hep tırsmışımdır bu tür ortamlardan. 2,5 yıl önce falan MsxLabsı ve ününü bir arkadaşımdan öğrendim. Şöyle süzücü bir bakışla forumu süzdüm ve kalabalık diye kapattım. Ama siteden sürekli olarak downloadlar yapıyordum. Çünkü bana çok lazım olan programları barındırıyor olması beni siteye çekiyordu. Uzun süredir siteyi daha yakından takip etmeye başladım. Foruma tam anlamıyla girmeye başladığımda, genel forum nickimden bağımsız bir nickle idarevi olaak kayıt olmuştum. Ancak özüme döndüm ve buradayım. Ancak ne arasam her şey forumda mevcut. Hâlâ forumda parlamış değilim. İyikide tanımoşım burayı Msn Tongue
kalpsiziblis - avatarı
kalpsiziblis
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #3934
kalpsiziblis - avatarı
Ziyaretçi
Msn GrinMsn Grinpc programlari ariyordum ve bu siteyi buldum ama site hosuma gitti tsk
serdankaygusuz - avatarı
serdankaygusuz
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #3935
serdankaygusuz - avatarı
Ziyaretçi
sosyalaşmak yeni cevreler yeni arkadaşlar tanışmak icindirki bu siteyi sectim. yok öyle televole kültürü
Son düzenleyen Hi-LaL; 2 Kasım 2008 17:42 Sebep: Forumumuzda politik içerikli görüş bildiren mesajlar uygun karşılanmıyor. Bilgilerinize
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #3936
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Kendim aradım, kendim buldum Msn Thinking
mabelle - avatarı
mabelle
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #3937
mabelle - avatarı
Ziyaretçi
Slm Arkadaşlar Aranızda En yenı benim Heralde. MsX Benim İçin çok Farklı Bi Site. Zaten İlk Siteye girişimde Msx'in Değişik Ve Diğer Sitelerden Bi ayrıcalıgı oldugunu Anlamıstım. (Yanılmamısım) Bundan sora Aranıza kabul edersenız bende bu sıtenın onemlı bı uyesı olmak ısterım ?
m3m3t92 - avatarı
m3m3t92
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #3938
m3m3t92 - avatarı
Ziyaretçi
yha abı hersey hoş quseL olmusta ben bı tulU msj fılan atamadım artık mailimimi yanlıs qırıyom bılmıyomkı regıster'e basıom herseyımı tam yazıom oLmuyo ok qelmıyo yardım edebılırmısın ?Don't KnowCrying
_BuRJu_ - avatarı
_BuRJu_
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #3939
_BuRJu_ - avatarı
Ziyaretçi
Google da yaptıım bı arama sonucu buldm.. Son 1 aydır arada sırada uye olmadan goz atıyodm Smiley9. Normalde forum tarzı sıtelerı sevmem ama burası nedense hosuma gıttı bugunde uye oluum dedm Hıh!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #3940
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
m3m3t92 adlı kullanıcıdan alıntı

yha abı hersey hoş quseL olmusta ben bı tulU msj fılan atamadım artık mailimimi yanlıs qırıyom bılmıyomkı regıster'e basıom herseyımı tam yazıom oLmuyo ok qelmıyo yardım edebılırmısın ?Don't KnowCrying

Biraz daha açsanız mutlaka yardımcı olmaya gayret ederiz. Tam olarak yaşadığınız sorun nedir?