Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 396

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
bluEyes - avatarı
bluEyes
Ziyaretçi
9 Kasım 2008       Mesaj #3951
bluEyes - avatarı
Ziyaretçi
siteyi uzun zamandır biliyordumfakat askerde olduğum için log olamadım kusura bkamazsınız umarım Ş:094 Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
dermansızım - avatarı
dermansızım
Ziyaretçi
9 Kasım 2008       Mesaj #3952
dermansızım - avatarı
Ziyaretçi
açıkçası ben ödev yaparken sitelere bakıyordum.Sonra burası denk geldi hoşumada gitti.Bu yüzden üye oldum.Daha yeniyim
Sponsorlu Bağlantılar
ANAYURT - avatarı
ANAYURT
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #3953
ANAYURT - avatarı
Ziyaretçi
selamün aleyküm düzceden saygılar selamlar ben az önce abimin msn adresi lazım diye bir yazı göndermiştim ilginize tşk ederim ben düzce doğumlu 36 yaşında evli 3 kız babasıyım düzce belediyesinde oto boyacısı olarak çalışıyorum 6 yıldır kadroluyum biraz üzgünüm bir hafta kadar oldu abim yok msn adresinin hiç almadım bu zamana kadar ama şimdi lazım bulamadım ama umudumu kesmedim inş bir gün bulabilirim arkadaşları vermiyor sağlık olsun bu konu yüzünden sitelerde dolaşıyordum ilgimi çekti gerçekten boş bir sayfa değilsiniz bunu anladım o yüzden üye olmaya karar verdim saygılarımlaMsn Happy
mimarili - avatarı
mimarili
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #3954
mimarili - avatarı
Ziyaretçi
selamlar herkeze gününüz güzel olsun iyiki geldim diyorum ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
SAYGIKALRIMLA
MİMARİLİ
kuruyaki_10 - avatarı
kuruyaki_10
Ziyaretçi
13 Kasım 2008       Mesaj #3955
kuruyaki_10 - avatarı
Ziyaretçi
bende anlamadım ama kendimi burada buluverdim .tam istediğim gibi bir site .fazlasını zaten diğer arkadaşlar anlatmışlar .harikaaaaaaaaaa. ellerinize sağlık.tşkkrlrrrrrr.
ece233 - avatarı
ece233
Ziyaretçi
14 Kasım 2008       Mesaj #3956
ece233 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ece.elazığlıyım ve öğrenciyim.siteyi çok beğendim.iyi vakit geçireceğime eminim böyle bir site kurduğunuz için teşekkürler
marduk2013 - avatarı
marduk2013
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #3957
marduk2013 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar google amcaya birşeyler sormuştum oda MsXLabs'ı gösterdi tanışmamız böyle başladı sonra 1. buluşma 2. buluşma derken aşkımız ilerledi. şimdi genelde beraberiz.
alemde38 - avatarı
alemde38
Ziyaretçi
17 Kasım 2008       Mesaj #3958
alemde38 - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı tesadüf eseri yeni buldum nasılmı? unuttum galiba msnde dolaşırken buldum şuan 35 dakıka kadar oldu galiba ben cok ama cok yeniyim Msn Grin
benim asıl aradıgım şey ise gercek adam gibi adam muhabbeti için akşamı iple cekebilecegim bir forum inşallah burası dedigim gibi bir yerdir herkese teşekkür ederimsaygılar bizden olsun selametle kalınMsn Grin
abdullahyamann - avatarı
abdullahyamann
Ziyaretçi
18 Kasım 2008       Mesaj #3959
abdullahyamann - avatarı
Ziyaretçi
TAMAMI İLE TESADÜF

NİYEYSE HEMEN ÜYE OLDUM
Son düzenleyen abdullahyamann; 18 Kasım 2008 13:30 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ONUR TR - avatarı
ONUR TR
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #3960
ONUR TR - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Adım Onur Sitenizi internette sörf yaparken gördüm.ve dikkatimi çekti sayfanın dizaynından etkilendim ve üye oldum iyikide üye olmuşum burada değişik bi atmosfer var