selamün aleyküm düzceden saygılar selamlar ben az önce abimin msn adresi lazım diye bir yazı göndermiştim ilginize tşk ederim ben düzce doğumlu 36 yaşında evli 3 kız babasıyım düzce belediyesinde oto boyacısı olarak çalışıyorum 6 yıldır kadroluyum biraz üzgünüm bir hafta kadar oldu abim yok msn adresinin hiç almadım bu zamana kadar ama şimdi lazım bulamadım ama umudumu kesmedim inş bir gün bulabilirim arkadaşları vermiyor sağlık olsun bu konu yüzünden sitelerde dolaşıyordum ilgimi çekti gerçekten boş bir sayfa değilsiniz bunu anladım o yüzden üye olmaya karar verdim saygılarımla
bende anlamadım ama kendimi burada buluverdim .tam istediğim gibi bir site .fazlasını zaten diğer arkadaşlar anlatmışlar .harikaaaaaaaaaa. ellerinize sağlık.tşkkrlrrrrrr.
slm arkadaşlar google amcaya birşeyler sormuştum oda MsXLabs'ı gösterdi tanışmamız böyle başladı sonra 1. buluşma 2. buluşma derken aşkımız ilerledi. şimdi genelde beraberiz.
ben burayı tesadüf eseri yeni buldum nasılmı? unuttum galiba msnde dolaşırken buldum şuan 35 dakıka kadar oldu galiba ben cok ama cok yeniyim
benim asıl aradıgım şey ise gercek adam gibi adam muhabbeti için akşamı iple cekebilecegim bir forum inşallah burası dedigim gibi bir yerdir herkese teşekkür ederimsaygılar bizden olsun selametle kalın
Merhaba Adım Onur Sitenizi internette sörf yaparken gördüm.ve dikkatimi çekti sayfanın dizaynından etkilendim ve üye oldum iyikide üye olmuşum burada değişik bi atmosfer var