Bu siteyi tesadüf eseri bir program ararken buldum ve üye oldum,içeriğini ve dostluk bağlarını henüz pek bilmiyorum ama kısa sürede forumun içeriğini öğreneceğimden eminim ve sıkı dostluklar kuracağımdan da şüphem yok.Şimdilik bu kadar,saygılar...
Merhaba. Burayi bana kardesim önerdi... geceleri genelde buraya takiliyormus megersem .. Bu gidisle bende daim üyesi olacagim sanirim.. Elinize saglik güzel bir site kolay gelsin.......
Selamlar Hoşbuldum Son zamanlarda internette zaman geçiremiyorum.Zaman bulduğumda Gireceğim birkaç siteden birisi Olacak...Yönetime ve üyelere Hayırlı Çalışmalar.
sayın msxlabs ekibi doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim saygın bir ekibiniz ve saygın bir steniz var umarım uzun yıllar başarınız devam eder ve umarım uzun yıllar bir arada oluruz burası ikinci evim gibi oldu başarılarınızın devamını dilerim ve tekrar teşekkür ederim saygılar
slm ben gizem formunuzu astroloji üzerine nette araştırma yaparken raslantı sonucu buldum içerikler ve konuların detaylı olarak ele alınmış olması dikkatimi çekti...
astroloji ile ilgili herşeyi öğrenmeye meraklı biri olarak güzel paylaşımlarda bulunabileceğimizi ve bilgi edinebileceğimizi düşünerek formunuza üye olmaya karar verdim.İnşallah hayırlı olur sevgilerle...
Merhaba arkadaşlar;
Yıllar önce siteye üye olmuştum.Immm 8 yıl olmuştur herhalde fazlası var azı yok.O zaman şifreyi site oluşturup mail adresime yollamıştı.şööle bi şeydi A872BCZO.banka şifresi gibi.Neyse tekrar merhaba.O zaman msn için yeni emotic indirmek için üye olmuştum.Bi konu için google aramada çıkınca yeniden üye oldum.fazla traş cildi bozar.sağlıcakla kalın
Merhabalar..
Ben Aslı. 12 yaşındayım. İzmir'den geldim buralara.. İnternette dolaşırken, hep aradığım şeylerin sizin forumunuzda olması dikkatimi çekti. Ne kadar faydalı bir forumdur burası, diyerek girdim we gerçekten çok güzel buldum. Üstelik geniş, ilgi çekici we paylaşımı yüksek. Bu dewirde böyle internet sitesi nerdeee..