Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 397

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
xpower38 - avatarı
xpower38
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #3961
xpower38 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba;ben xpower38

Sponsorlu Bağlantılar
Bu siteyi tesadüf eseri bir program ararken buldum ve üye oldum,içeriğini ve dostluk bağlarını henüz pek bilmiyorum ama kısa sürede forumun içeriğini öğreneceğimden eminim ve sıkı dostluklar kuracağımdan da şüphem yok.Şimdilik bu kadar,saygılar...Msn HappyWave
4nd4a6df6b4cdas3qu6lz91hg9

kusadası - avatarı
kusadası
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #3962
kusadası - avatarı
Ziyaretçi
eskİ SeVgİlİm sAGoLSuNMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
ÜLKÜM - avatarı
ÜLKÜM
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #3963
ÜLKÜM - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.
Burayi bana kardesim önerdi... geceleri genelde buraya takiliyormus megersem Msn Happy..
Bu gidisle bende daim üyesi olacagim sanirimMsn Happy..
Elinize saglik güzel bir site kolay gelsin.......
ARTPILOT - avatarı
ARTPILOT
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #3964
ARTPILOT - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar Hoşbuldum Son zamanlarda internette zaman geçiremiyorum.Zaman bulduğumda Gireceğim birkaç siteden birisi Olacak...Yönetime ve üyelere Hayırlı Çalışmalar.at1ne8
Tınmaz Melaike - avatarı
Tınmaz Melaike
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #3965
Tınmaz Melaike - avatarı
Ziyaretçi
program indirmek için üye oldum Msn Grin öyle denk geldi baktım yeni yeni arkadaşlarım oldu mutluyum hayatımın bi parçası oldu msx
sessizfırtına - avatarı
sessizfırtına
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #3966
sessizfırtına - avatarı
Ziyaretçi
sayın msxlabs ekibi doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim saygın bir ekibiniz ve saygın bir steniz var umarım uzun yıllar başarınız devam eder ve umarım uzun yıllar bir arada oluruz burası ikinci evim gibi oldu başarılarınızın devamını dilerim ve tekrar teşekkür ederim saygılar
gizem kara - avatarı
gizem kara
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #3967
gizem kara - avatarı
Ziyaretçi
slm ben gizem formunuzu astroloji üzerine nette araştırma yaparken raslantı sonucu buldum içerikler ve konuların detaylı olarak ele alınmış olması dikkatimi çekti...
astroloji ile ilgili herşeyi öğrenmeye meraklı biri olarak güzel paylaşımlarda bulunabileceğimizi ve bilgi edinebileceğimizi düşünerek formunuza üye olmaya karar verdim.İnşallah hayırlı olur sevgilerle...
blackkk55 - avatarı
blackkk55
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #3968
blackkk55 - avatarı
Ziyaretçi
SELAMLAR HERKEZEE.
MSN İLE İLGİLİ NE ARARSAM ARİM SİTENİZ HER DEFASINDA KARSIMA CIKIYOR .. Msn Happy
ARTIK ÜYE OLAYIM İSTEDİM.
HERKEZE EMEKLERINDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM...
haberkurdu - avatarı
haberkurdu
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #3969
haberkurdu - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar;
Yıllar önce siteye üye olmuştum.Immm 8 yıl olmuştur herhalde fazlası var azı yok.O zaman şifreyi site oluşturup mail adresime yollamıştı.şööle bi şeydi A872BCZO.banka şifresi gibi.Neyse tekrar merhaba.O zaman msn için yeni emotic indirmek için üye olmuştum.Bi konu için google aramada çıkınca yeniden üye oldum.fazla traş cildi bozar.sağlıcakla kalın
SeyTaniye - avatarı
SeyTaniye
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #3970
SeyTaniye - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar..
Ben Aslı. 12 yaşındayım. İzmir'den geldim buralara.. İnternette dolaşırken, hep aradığım şeylerin sizin forumunuzda olması dikkatimi çekti. Ne kadar faydalı bir forumdur burası, diyerek girdim we gerçekten çok güzel buldum. Üstelik geniş, ilgi çekici we paylaşımı yüksek. Bu dewirde böyle internet sitesi nerdeee..

Neyse, sanırım hoşbuldum Msn Happy