Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 398

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
ahmet5542 - avatarı
ahmet5542
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #3971
ahmet5542 - avatarı
Ziyaretçi
Ben interneti karış karış gezen ve web grafik-tasarımla ugraşan birisiyim gözüme taklıldı sitenizde güzel bilgiler vardı. Belki istifade ederim ve faydam dokunur belki diyerek üye oldum. Allah utandırmasın.
Sponsorlu Bağlantılar
52400 - avatarı
52400
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #3972
52400 - avatarı
Ziyaretçi
Yıllar önce üye idim. İnternetten 2 yıl kopuk kalınca unutmuşum. son günlerde yeni bişeler öğrenmeye merak saldım. googlede sık sık sonuçlarda görününce hatırladım tabii. e nihayet üye olmak için zaman buldum..
Sponsorlu Bağlantılar
kalas - avatarı
kalas
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #3973
kalas - avatarı
Ziyaretçi
Bir acelesi olduğunu, onu görür görmez anlamıştım. Sağanak hâlinde yağan yağmura aldırış bile etmiyor ve bükülmüş beline rağmen sağa sola koşuşuyordu.
Yanına sokularak:? Hayrola teyzeciğim, dedim. Bir derdiniz mi var? Sıcak bir tebessümle:
- Buraların yabancısıyım evlâdım, dedi. Hastahane tarafına gidecek bir araba arıyorum.
-Biraz beklerseniz aynı dolmuşa binebiliriz, dedim. Oraya geldiğimizde size haber veririm. Teşekkür ederek yanıma yaklaştı ve küçük bir çocuk gibi şemsiyemin altına girdi. Nurlu yüzü yağmur damlacıklarıyla ıslanmış ve yanacıkları pembe pembe olmuştu.
-Torunlarımdan biri menenjit geçirdi, diye devam etti. Ziyaret saati bitmeden dolaşmak istemiştim. Saatime baktıktan sonra:
-20 dakikanız var, dedim. Hastahane yakın ama, bu havada pek araba bulunmuyor.
Durağa herkesten önce geldiğimiz için dolmuşa da rahatça bineceğimizi zannediyordum. Ancak araba yanaştığında, arkamızda duran 4-5 kişinin bir anda hücum ettiğini gördüm. İçeriye doluşan ve arkadaş oldukları anlaşılan adamlara:
- İlk önce biz gelmiştik, dedim. Sırayı bozmaya hakkınız var mı? Ön koltukta oturanı:
-Hak istiyorsan Hakkâri'ye gideceksin arkadaşım, dedi. Hem oradaki haklardan K.D.V. de alınmıyormuş. Bu lâf üzerine attıkları kahkahalarla bindikleri araba sarsılmış ve sinirlerim allak bullak olmuştu.
Sakinleşmeye çalışarak:
- Ben biraz daha bekleyebilirim, dedim. Ama şu ihtiyar teyzenin hastahaneye yetişmesi gerekiyor. Bu defa şoför lâfa karışıp:
- Teyzenin arabaya falan ihtiyacı yok be kardeşim, dedi. Okuyup üfledi mi hastahaneye uçuverir. Tekrar kopan kahkahalarla birlikte araba uzaklaşıp gitti. Yaşlı kadına baktım, tevekkülle susuyordu. 5-10 dakika sonra gelen bir başka dolmuşa onunla beraber bindim ve şoföre, teyzeyi hastahanede
indirmesini söyledim. Yaşlı kadın, yapacağı ziyaretten ümitsiz görünmesine rağmen şikâyet etmiyordu. Üstelik trafik de yarı yolda tıkanıp kalmıştı.
Şoför:
-Yolun bu durumu hayra alâmet değil, dedi. Sebebini anlasam iyi olacak.
Arabayı çalışır vaziyette bırakıp ileriye doğru yürüdü ve biraz sonra döndüğünde:
- Kısmete bak yahu, dedi. Bizden önce kalkan dolmuşa kamyon çarpmış.
Heyecanla:
- Bir şey olmuş mu, diye atıldım. Yâni yaralı falan var mı?
- Herhalde, diye cevap verdi. Dolmuşta bulunanları, teyzenin gideceği hastahaneye kaldırmışlar.
Göz ucuyla yaşlı kadına baktım. Solgun dudaklarıyla bir şeyler mırıldanıyor ve sanki onlar için dua ediyordu. Şoför, koltuğuna yavaşça otururken:
-Kısmet işte, diye tekrarlayıp duruyordu. Sen kalk koca bir kamyonla çarpış. Hem de Türkiye'nin öbür ucundan gelen Hakkâri plâkalı bir kamyonla.
Adalet er veya geç yerini bulur. Ama mutlaka bulur.

şans işte
ertugrul celik - avatarı
ertugrul celik
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #3974
ertugrul celik - avatarı
Ziyaretçi
x-steel konusunda kullanım yardımı ararken üye olmak zorunda kaldım. ama üye mesajlarına bakılırsa; bilmeden, yaş ayırımı yapılmayan samimi bir arkadaşlık ortamına girdim. haydi hayırlısı. henüz tanımadığım yeni arkadaşlarımı selamlıyorum.
saygı ve sevgilerimle.
SouL oF RaP - avatarı
SouL oF RaP
Ziyaretçi
24 Kasım 2008       Mesaj #3975
SouL oF RaP - avatarı
Ziyaretçi
Daha öncede Google'da birtakım şeyler ararken bu forumu sıkça görüyordum. En sonunda üye olmak istedim ve burdayım. Msn Happy
mengenli - avatarı
mengenli
Ziyaretçi
26 Kasım 2008       Mesaj #3976
mengenli - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar

bende tesadüfen buldum burayı
güzel bir siteye benziyor
teşekkür ederim arkadaşlar
erenimkeros - avatarı
erenimkeros
Ziyaretçi
26 Kasım 2008       Mesaj #3977
erenimkeros - avatarı
Ziyaretçi
ben de bir çok kişi gibi msn messenger la ilgili faydalardan faydalanmak içn üye olmustm bi kac sne önce ama şmdi forum çok ilgi çekici ayrıca sanrm 6 sene önce ablam bu forumda geceliodu ordan çok etkilendm Msn Happy
ikizce - avatarı
ikizce
Ziyaretçi
26 Kasım 2008       Mesaj #3978
ikizce - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.! Ben üst düzey kamu yöneticisiyim,üniversite mezunu iki çocuklu bir ailenin reisiyim.

Sitenizi sorularıma from köşelerinde cevap ararken tesadüfen buldum..Devamlı gözüme çarpıyordu ama giriş kısmı (karşılama ekranı) ürkütücü olduğundan hep kaçtım..düzeltirseniz şöyle sıcak renklerden oluşan çekici bir giriş mükemmel olur diye düşünüyorum
Biraaz kurcalayınca aradığım her şeyi içinde buldum ama yeterli cevap almış değilim..şimdi soruma siz cevap verirseniz sevinirim..
Ben messenger 8.1 kullanıyorum... daha önceleri messenger plus kullandım hep çevrim dışı olanları görüyordum..bilgisayarı yeniden yüklettim (XP profesyonel. önceki sade XP) hangi messenger plus sürümünü hatasız kursam çalışıyor ama çevrim dışı açanları göremiyorum neden? (çocuklarım için lazım yardım ederseniz sevinirim.. teşekkürler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2008       Mesaj #3979
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ikizce adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba.! Ben üst düzey kamu yöneticisiyim,üniversite mezunu iki çocuklu bir ailenin reisiyim.

Sitenizi sorularıma from köşelerinde cevap ararken tesadüfen buldum..Devamlı gözüme çarpıyordu ama giriş kısmı (karşılama ekranı) ürkütücü olduğundan hep kaçtım..düzeltirseniz şöyle sıcak renklerden oluşan çekici bir giriş mükemmel olur diye düşünüyorum
Biraaz kurcalayınca aradığım her şeyi içinde buldum ama yeterli cevap almış değilim..şimdi soruma siz cevap verirseniz sevinirim..
Ben messenger 8.1 kullanıyorum... daha önceleri messenger plus kullandım hep çevrim dışı olanları görüyordum..bilgisayarı yeniden yüklettim (XP profesyonel. önceki sade XP) hangi messenger plus sürümünü hatasız kursam çalışıyor ama çevrim dışı açanları göremiyorum neden? (çocuklarım için lazım yardım ederseniz sevinirim.. teşekkürler..

Plus!'ın böyle bir özelliği yok. Ancak iki ayrı program önerebilirim:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus-live-scripts/156752-convo-notifier-msn-plus-live-scripts.html
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre]
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
26 Kasım 2008       Mesaj #3980
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
İlk kaydım yıl 2005 o zamanlar nasıl karşılaştığımı şimdi hatırlayamıyorum... Ancak bazen kopmalarım olsa da iyi ki burdayım... Msn Happy