Hava kararmıştı.Bİrden halamın oğlu o karanlığın içinden çıka geldi.Bana bu siteyi gösterdi iyi sitedir dedi.Msn ile ilgili herşeyi burada bulabilirsin dedi.Bende burlarda takılıyorum.Bu arada hepinizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.
Merhaba öncelikle yeni bir kullanıcı olmadığımı belirtmek isterim bende 2005 yılı üyelerindenim fakat uzun süredir yoktum yeniden geri döndüğümde doğal olarak kaydımın silinmiş olduğunu öğrendim geçmiş zamanlarda msxlabs tan çok faydalandığımı belirtmek isterim fakat o zamanlar sadece ihtiyacım olduğunda giriyordum bundan sonra paylaşımlara da iştirak edeceğimi bilmenizi isterim yeniden msxlabs da olmak çok güzel aranıza aldığınız için teşekkürler Msxlabs ekibi
Teşekkür ederim.hotmail ve msn üzerine yenilikleri ararken rastladım içeriklerinizin detay ve üyelerin saygılı yazıları karşısında mutluluk duydum ve uye oldum başarılarınızın devamını dilerim.saygılarımla
bu siteyle nette cc.cleaner programını ararken karşılaştım cokta iyi oldu.ben ic giyim modelistliği yapıyorum lectra modelislik yazılımı kullanıyorum işimin gereği pc icin gerekli olan bazı programlara ihtiyacım var ve sanırım onları buradan halledebilirim cok teşekkürler.