Bu siteye cebir alanında ünlü bilim insanlarını araştırırken rasgeldim zaten fazla geçmeden üye oldum şu süre içerisin fazla bilgim yok ama umarım sitenizi bende herkez gibi beyenirim...
Ben Genelde Msn Messenqer Konularında ne zmn tıklasam ilk link bura geliyordu ilgimi cekti gerçekten içerik ve sohbet bakımından uygun gördüm her şey bi urqaş sonucu oluşmuş güzel ve Dop dolu bi site inşlh. birlkte birlkte dewam ederiz...
tesadüf sonucu buldum resim ararken bu site karsima cikti cok hosuma gitti üye oldum insl cok iyi arkadasliklar edinirim hos sohbetlerimiz olur. iyiki varsiniz...
MSXLABS zaten en büyük MSN formu.Messenger ile ilgili google ye birşey yazdığınızda ilk MSXLABS çıkıyor.bende uzun zamandır kullanıyorum ve biliyorum.hepinize merhaba Istanbuldan Ferit34...
daha önceleri forumun katılımcılarındandım fakat uzun bi süre giriş yapmadığımdan bilgilerim tarafınızca silinmiş haklı olarak fakat tekrar beraberiz sizden vazgeçtiğimi düşünmeyin tekrar merhaba hepinize ve mutlu yıllar dilerim