Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 404

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #4031
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi
Çok Eskilerdenim.Geçmişde Yapmış Olduğum Hatarı Silmeye Kırdığım İnsanlardan Özür Dilemeye Geldim...
Sponsorlu Bağlantılar
rengarenk - avatarı
rengarenk
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #4032
rengarenk - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

soru-cevap bölümünde arkadaşlarımız ellerinden geldikçe tüm sorulan sorulara cevap vermeye çalışmaktadırlar,geçikmeler olabilir...

Sponsorlu Bağlantılar
bn 1 gündürlü bekşiyorum sorumun cvabını biraz gecikmeler değil çok gecikmeler oluyor çok yoğun olduğu için site ama bn buna birşey demiyorum sizin yanlışınızı düzelttim sadece
katre - avatarı
katre
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #4033
katre - avatarı
Ziyaretçi
merhaba;
ben de msn ile ilgili bir sorunun çözümünü ararken buldum burayı...şimdilik sadece siteyi inceliyorum Msn Wink
que3nN - avatarı
que3nN
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #4034
que3nN - avatarı
Ziyaretçi
mrb benim ismimm eylemm. siteyii rasgele buldum iyiki de bulmuşum
Msn Grin
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #4035
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rengarenk adlı kullanıcıdan alıntı

bn 1 gündürlü bekşiyorum sorumun cvabını biraz gecikmeler değil çok gecikmeler oluyor çok yoğun olduğu için site ama bn buna birşey demiyorum sizin yanlışınızı düzelttim sadece

ben yalnış bir ifade kullanmadım siz bence dikkatli okumamışsınız yazımı,ben gün yada süre vermedim sorununuzun cevaplanmaması konusunda.sadece geçikmeler olabilir dedim ayrıca biraz ibareside yazmadım.dikkat edin lütfen ifadenizde...
rengarenk - avatarı
rengarenk
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #4036
rengarenk - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

ben yalnış bir ifade kullanmadım siz bence dikkatli okumamışsınız yazımı,ben gün yada süre vermedim sorununuzun cevaplanmaması konusunda.sadece geçikmeler olabilir dedim ayrıca biraz ibareside yazmadım.dikkat edin lütfen ifadenizde...

bn yazmadığınızı biliyorum ama cümleleriniz öyle anlam taşıyordu!!!
BiRuMuT - avatarı
BiRuMuT
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #4037
BiRuMuT - avatarı
Ziyaretçi
msnle ilgili çözümleri ararken MxSLabs çıktı önüme içeriği hoşuma gitti üye oldum
NinjaNejat - avatarı
NinjaNejat
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #4038
NinjaNejat - avatarı
Ziyaretçi
Ben kendi kendime tanıştım. İlk başta emulator oyunu arıyordum. Bannerlardan birinde Felix'i gördüm (pocket fighter karakteri) neyse biraz takıldım filan aradan zaman geçti. Bir sene kadar internetten kopuk yaşadım. Çok zor bişe sonunda internet bağlantıma kavuştum. Neyse görmeyeli site çıtayı çok yükseltmiş. Bundan sonra buralardayım. Bir yere gitmek yok. Zaten gitmek isteyen kim zamanında da güzel bir siteydi. Hadi bakalım zaman neyi gösterecek.
alptugcenk - avatarı
alptugcenk
Ziyaretçi
31 Aralık 2008       Mesaj #4039
alptugcenk - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yeni üye degilim ama aynı nikimle sitemize giremiyordum sifremi ve nikimi dogru girdiğim halde siteye kabul edilmedim bende aynı nikle tekrar üye oldum
sanırım beni site silmiş
saglık olsun yine aranızda olmaktan mutluyum
saygılar
savakar - avatarı
savakar
Ziyaretçi
31 Aralık 2008       Mesaj #4040
savakar - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Busiteyi bana kimse önermedi tamamen tesadüf diyebilirim. 30.12.2008 günüydü bana bir program ve o programa ait bazı ek durumlar bilgiler lazımdı bende GOGLE' da arama yaptırdım ve bu vesileyle MsXLabs'sı tanıdIm siteyi ziyaret ettim. Söz konusu program hakkında gerekli açıklamaları gördüm ve bu forumun iyi bir paylaşım formu olacağını düşündüm sonuçolarak üye oldum... Umarım güzel beraberliklerimiz olur sevgi ve saygılarımla...