Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 405

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
TryToKiLLm3 - avatarı
TryToKiLLm3
Ziyaretçi
31 Aralık 2008       Mesaj #4041
TryToKiLLm3 - avatarı
Ziyaretçi
Kesinlikle harika ötesi bi site rastgele dosya ararken girdim görünümü hoşuma fln gitti en azından diğer forumlardan sitelerden farklı kesinlikle süper..
Sponsorlu Bağlantılar
XaFerS - avatarı
XaFerS
Ziyaretçi
4 Ocak 2009       Mesaj #4042
XaFerS - avatarı
Ziyaretçi
SeLam.ßu siteyi tesadufen buLdum.Aslında ben Forum sitelerinde gezinmeye bayılırım Yani sizle karsılasmam kacınılmazdı kısmet bu gunlereymisMsn Happy ßenim de ßir Forum sitem var isim verip reklam yapmıycamMsn Happy Sisteme gercekten bayıLdım kutlarım sizi.Artık ßen de aiLeden ßiriyim diyebiliLirimMsn Happy Tsk ederim...
Sponsorlu Bağlantılar
GaDDaR - avatarı
GaDDaR
Ziyaretçi
4 Ocak 2009       Mesaj #4043
GaDDaR - avatarı
Ziyaretçi
ŞöyLe DeSEk 5 Karış Msn Wink
toxic91 - avatarı
toxic91
Ziyaretçi
4 Ocak 2009       Mesaj #4044
toxic91 - avatarı
Ziyaretçi
Ben toxic
Sertab Erener'in koyu bir hayranıyım bir arama motorunda tanıştım MSX ile...
Çok sevdim. Çok büyük bir site...
cilgindevekusu - avatarı
cilgindevekusu
Ziyaretçi
5 Ocak 2009       Mesaj #4045
cilgindevekusu - avatarı
Ziyaretçi
siteye uye olmamiştim ama takip ediyordum daha onceden cok harika bi site ne ararsan var yani =)

basarilarinizin devamini diliyorum hepimiz için hayırlı olsun Msn Grin
alex41 - avatarı
alex41
Ziyaretçi
5 Ocak 2009       Mesaj #4046
alex41 - avatarı
Ziyaretçi
bana burayı tavsiye ettiler ben de ii olur dedim ve geldim ve geldiğimden mem nunum

çok sağolun çok teşşekkürler
Son düzenleyen alex41; 5 Ocak 2009 18:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
LipRoSe - avatarı
LipRoSe
Ziyaretçi
5 Ocak 2009       Mesaj #4047
LipRoSe - avatarı
Ziyaretçi
ben hem yeni eski üyeyimMsn Grinnasıl oljuyo o die sorucaksanız şöyle yanıtlıyım: iki yıl önce tanıştım bu siteyle,ama baya bi süre giremedim özel nedenlerden dolayı ama yeniden kavuştum siteme,bu sitede aradığım herşey var çok aydınlatıcı ve kaliteli bi site olduğunu düşünüyorum..herkesin tanışması gereken bi site herşeyiyle mükemmel..herşeyden önce geniş bi vizyonu var ve yeniliğeçok açık gerek eğlenmek gerek öğrenmek için oluşturulmuş bi site içindede yok yook..
sengi - avatarı
sengi
Ziyaretçi
6 Ocak 2009       Mesaj #4048
sengi - avatarı
Ziyaretçi
merhaba

gerçekten müthiş bir site ilk gördüğüm anda çok beğendim site içerisinde gezmekten çok keyif alıyorum başarılarınızın devamını diliyorum
Busenur41 - avatarı
Busenur41
Ziyaretçi
6 Ocak 2009       Mesaj #4049
Busenur41 - avatarı
Ziyaretçi
google dan buldum burayı kanım ısındı xD
-Eylül- - avatarı
-Eylül-
Ziyaretçi
7 Ocak 2009       Mesaj #4050
-Eylül- - avatarı
Ziyaretçi
merhaba sitenizi dün aksam burclarla ilgili bir konu ararken buldum daha sonra flas siirleri dinledim ve cok begendim. sitede biraz gezindikten sonra bu güzel siteye üye olmaya kararverdim ve simdi burdayim.Msn Happy.güzel paylasimlarda görüsecegimizi umuyorum....