Kesinlikle harika ötesi bi site rastgele dosya ararken girdim görünümü hoşuma fln gitti en azından diğer forumlardan sitelerden farklı kesinlikle süper..
SeLam.ßu siteyi tesadufen buLdum.Aslında ben Forum sitelerinde gezinmeye bayılırım Yani sizle karsılasmam kacınılmazdı kısmet bu gunlereymis ßenim de ßir Forum sitem var isim verip reklam yapmıycam Sisteme gercekten bayıLdım kutlarım sizi.Artık ßen de aiLeden ßiriyim diyebiliLirim Tsk ederim...
ben hem yeni eski üyeyimnasıl oljuyo o die sorucaksanız şöyle yanıtlıyım: iki yıl önce tanıştım bu siteyle,ama baya bi süre giremedim özel nedenlerden dolayı ama yeniden kavuştum siteme,bu sitede aradığım herşey var çok aydınlatıcı ve kaliteli bi site olduğunu düşünüyorum..herkesin tanışması gereken bi site herşeyiyle mükemmel..herşeyden önce geniş bi vizyonu var ve yeniliğeçok açık gerek eğlenmek gerek öğrenmek için oluşturulmuş bi site içindede yok yook..
merhaba sitenizi dün aksam burclarla ilgili bir konu ararken buldum daha sonra flas siirleri dinledim ve cok begendim. sitede biraz gezindikten sonra bu güzel siteye üye olmaya kararverdim ve simdi burdayim..güzel paylasimlarda görüsecegimizi umuyorum....