Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 406

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
nut - avatarı
nut
Ziyaretçi
7 Ocak 2009       Mesaj #4051
nut - avatarı
Ziyaretçi
sayın Thinker Bell bayan mı? erkek misiniz.Bilmiyorum benim içinde önemli degil. Ama yazdığınız msj son derece mütişti.Aslında ben birdaha bu siteye uğramayı düşünmüyordum.sizin msj olmasaydı.Nerden bildin dersen 6cı hissim biraz kuvetlidir.msj için teşekkürederim.nut
Sponsorlu Bağlantılar
GÜLSEN - avatarı
GÜLSEN
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #4052
GÜLSEN - avatarı
Ziyaretçi
Siteyi kimse önermedi.Googlede bir konu ararken tesadüfen buldum ve merak edip üye oldum.Şimdilik iyi.Bir çok yararlı etkinlik var.İnceliyorum.Galiba burada çok uzun kalıcam.
Siteye emeği geçen herkesi kutluyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
SEVEN GSM - avatarı
SEVEN GSM
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #4053
SEVEN GSM - avatarı
Ziyaretçi
Marhaba
Benim adım Ali 30 yaşındayım, İran/ Tebriz'den size katılırım.
Sail0r - avatarı
Sail0r
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #4054
Sail0r - avatarı
Ziyaretçi
Herşey benim bir arkadaşımın bana Dinamik görüntü sitesi vermesiyle başladı sonra üye oldum yaşım 19 Ankarada oturuyorum
bloodFe - avatarı
bloodFe
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #4055
bloodFe - avatarı
Ziyaretçi
mm inanınki nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum bir kaç sene önce bi şekilde tanışmış oldum.. Ama tabi en son google yaptığım bi arama sonra siteyi ziyaret etmiş bulundum.. mm çok ilgi çekici geldi genel site görünümü hoş nasıl daha desem mm kışkırtıcı geldi .. Yeni şeylere aç bir insan olarak üyel olmak istedim Msn Wink Hayırlı olması umuduyla iyi çalışmalar .........
Ja_SeeN - avatarı
Ja_SeeN
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #4056
Ja_SeeN - avatarı
Ziyaretçi
Hmm Ben Msx'ı Abimden Gördüm Giriyorum Msn Happy İşde Yaşım 16 =) Adım Hürkan Msn Grin İyi Forumlar Forumun En Küçüğü Benim Herhalde Msn Happy
stuttgartli - avatarı
stuttgartli
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #4057
stuttgartli - avatarı
Ziyaretçi
msn le ilgili programlar ararken arama motoru sayesinde karsima cikti,o günden beri
ExeS - avatarı
ExeS
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #4058
ExeS - avatarı
Ziyaretçi
The Unique sayesınde :=)
moderato42 - avatarı
moderato42
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #4059
moderato42 - avatarı
Ziyaretçi
site çalışanlarına saygı ve sevgiler.msn ile ilgili özelliklede plus la ilgili dolaşırken sizlerin adresini buldum.şimdilik acemi olduğum için bir şeylerden söz edemiyeceğim.sizlere ve tüm üyelerinize çalışmalarında başarılar dilerim.
thares - avatarı
thares
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #4060
thares - avatarı
Ziyaretçi
Selamunaleyküm tüm site moderatörlerine ,adminlerine ve üyelere sizlerle beraber olmak bir mutluluk olsun istedim bir konuyu araştırırken formumuzla tanıştım.
Hiç Kimseyi Kırmayacağıma
Hiç Bir Moderatörümüzden Olumsuz Uyarı Almayacağıma
Bilginin Paylaşılınca Güzellik Bulur Düsturuna Bağlı Kalacağıma
Söz Veriyorum
Allaha Emanet Olunuz