Selam Benim AdımTuğGeNeRaL. Her Daldan Bir Şeyler Ögrenme Peşindeyim (Bilgisayar). Mesleğim gereyinçe coğu zamanım Bilgisayar Başında Geçıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Senelerdir Bu Siteyi takip etmekdeyim ve görüyorum ki çok güzel şeyler yapma calişmalarında hala değerli Arkadaşlarımız. Fazla Yazmayan Bir Tipim onun için diyorum ki az ve öz olsun tanıtmam.
Böyle Bir Siteyi Yarattıkları içinde Ayrıca Teşekkür ederiz Yetkili Dostlara!
merhaba ben the_bilal yani bilal mersin üniveristesinde okuyan bir garip öğreniciyimnasıl bulduğuma gelince bir program aradığmda google da o konuyu yazdığımda bana en çok yardımcı olarak gözüme battığı ve gerçeken yardımcı olduğu için bundan sanırım1 yıl önce keşfetmiştim ama çok iyi bir site olduğunu bugünki e-mail ile anladım evet kastettiğiniz gibi "kaybetmek kolay,kazanmak zordur" tekeşürüm
Merhabalar herkese bu siteyle tanışmam msn ile ilgili aramalar yaptığımda gerçekleşti her arama yaptığımda sık karşıma çıkmaya başlamıştı ve aradığım herseyi bu site sayesinde bulmaya başladım önceleri üye olmak istemedim ama sonradan fark ettim ki buradan daha iyisi yok ve sonunda karar verip üye oldum emeği geçen uğrasan herkese çok teşekkürler gerçekten çok güzel artık bundan sonra bende buradayım kabul ederseniz (:
merhaba ben zehra kayseride yaşıyorum bu siteyi de uzun zamndır biliyorum ne zaman bi işim olsa çok işe yarıyor ve çok güzel bir site üye olmak yeni nasip oldu ama olsun geç olsun güç olmasın