Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 412

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
erhun34 - avatarı
erhun34
Ziyaretçi
5 Şubat 2009       Mesaj #4111
erhun34 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar evet sitemiz süper sayenizde ve aradım çok şeyleri sizlerin sayesinde budum için mutluyum . iyiki varsınız tşk. saygılar sizler
Sponsorlu Bağlantılar
onca - avatarı
onca
Ziyaretçi
6 Şubat 2009       Mesaj #4112
onca - avatarı
Ziyaretçi
googleda arama yaparken sitenize rastladım...
biraz gezindim ve çok hosuma gitti...bundan sonra hep buralardayım...
Sponsorlu Bağlantılar
bol bol görüşmek üzere...
aliburakcan - avatarı
aliburakcan
Ziyaretçi
7 Şubat 2009       Mesaj #4113
aliburakcan - avatarı
Ziyaretçi
valla ben windows live messenger 9.0 ararken gordum bu sıteyı bı gırdım ve sıte cok hosuma gıttı ve bundan sonra cıkmamaya karar verdım =)
M_a_r_t_i_N - avatarı
M_a_r_t_i_N
Ziyaretçi
7 Şubat 2009       Mesaj #4114
M_a_r_t_i_N - avatarı
Ziyaretçi
daha önce bir arkadaşım tavsiye etmişti daha önce dediğimde üzerinden ya bir ya da iki yıl geçmiştir. arada çok yardımı dokundu msxlabsın aradıklarımı bulmada. bir foruma üye olup bunla meşgul olmak istiyorum ve aklıma direk burası geldi ve tekrar üye oldum mutluyum
Msn Happy
GoodMan - avatarı
GoodMan
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #4115
GoodMan - avatarı
Ziyaretçi
İlk önce herkese selamlar.Aslında tanışıklığım yeni değil 2,5 yıl kadar oluyor.Forumlarda yazışmayı felan çok severim ancak çoğu forumlar kro Türk forumuydu açıkcası reklamlardan geçemediğimi söyleyebilirim.MsXLabs forumunda böyle bir şeye rast gelmedim.Site tasarımıda hariak bazı sözlük sitelerinde tasarımı cıvık olarak söyleselerde bu tasarım huzur veriyor bana.Ortamda var.Forum ararken burayı buldum eski hesabımı ve kayıtlı mailimi unutdugumdan dolayı tekrardan buna geldim.Aradığım burası admini rap müzik ile ilgileniyor ki cartel Türkiye ye geldiğinden ber rap müziğe ilgi duyuyorum buda buraya çekti beni işte bu siteye giren ne dese yalandır sitede bir çekicilik var bırakamaz durumda oluyorlar bazı butonlardan korktuğumu söylemeyi istiyorum bir kayıt butonu var üstte üstüne gelince çıkan bayan sesini duyanlar açık saçık film izlediğimi düşünüyorlar.Ama harika bir stiesiniz ortam süper umarım tekrardan aranızda yer alabilirim

SAYGILAR iLyaDA
Rikamekato - avatarı
Rikamekato
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #4116
Rikamekato - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs´la Google Amca Sayesinde Tanistim. Msn Happy
manakok - avatarı
manakok
Ziyaretçi
8 Şubat 2009       Mesaj #4117
manakok - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar google aramalarımda sık sık çıkar bu sayfadaki açıklamaların ve çalışmaların çok güzel olduğunu gördüm.

Bir şey okunamayan sitelerden bıkmışken sizi bulmak çok güzel,
Çalışmalarınız gerçekten mükemmel, elinize sağlık,
Kolay gelsin arkadaşlar,
Mete Anakök
Hannya - avatarı
Hannya
Ziyaretçi
10 Şubat 2009       Mesaj #4118
Hannya - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar, siteyi önce gezdim dolaştım, baktım ilgimi çeken konular var, hele bir de japonca meraklılarını görünce üye olmak lazım dedim ve hemen ilk mesajım olaraktan kendimi tanıtayım istedim.
Adım Erdem Barlas. Ankara Üniversitesi Japon Dili ve Edebiyatı 2007 mezunuyum. Anime ve japonlarla ilgili her konudaki merakım burdan kaynaklanıyorMsn Happy. İstanbul'da yaşıyorum, askerliğimi yeni tamamlayıp geldiğim için henüz sabit bir işim yok, arada gelirse çeviri ya da japonca çalışanlara yardm vs. gibi keyfi işlerle uğraşıyorum. Anime hastası bir adamım, sanırım sitede benim gibi birçok arkadaş var, girer girmez itachi resmini görmem de siteyi daha da bi beğenme sebebim olduMsn Happy.
Vakit buldukça aktif bir üye olmaya çalışırım, şimdiden hoşbulduk diyeyimMsn Grin

Not: acemilik işte bu yazıyı yeni bir konu açarak yazmışım, yönetim eski yazımı silebilrse sevinirim, ben nereden sileceğimi bulamadımMsn Sarcastic
BuRSa_AttaCk - avatarı
BuRSa_AttaCk
Ziyaretçi
11 Şubat 2009       Mesaj #4119
BuRSa_AttaCk - avatarı
Ziyaretçi
ben bayadır takıLıodum bu siteye ama sifremi unuttum pc format yiyince yeni üyeLik actım daha önce ki nickim Mah0Li ydi... neyse arkada$LaR zaten 10 qün sona askerim qörü$mek üzere Msn Happy
mur_a_t - avatarı
mur_a_t
Ziyaretçi
11 Şubat 2009       Mesaj #4120
mur_a_t - avatarı
Ziyaretçi
selam benim adım murat siteye yeni kayıt oldum inşallah iyi zaman geçiririm yaşım 16 istanbul'da yaşıyorum