merhaba adım nur banu... ben daha yeni tanıştım bu siteyle... ama gerçekten çok beğendim.. her konuda bilgi bulacağım bir yer olarak düşünüyorum burayı.. ilginize teşekkürler gerçekten.. fazla küçük sayılmam ama burada iyi abi abla ve arkadaşlarımdan faydalı bilgiler öğrenip yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldik kadar yardım ederim.. saygı ve sevgiler... inşallah buralardayım hep
tamamen şans eseri girdim siteye msn 9'u beceriksizce yükLeme girişimLEri sonuç vermeyınce googLe'da ararken buLdum burayı gerçi msni haLa yükLeyemedim ama azimLiyim başaracağım elBet=) herşey oLan güzeL bi site emeğinize sağLık..
Merhaba ben kısaca Think, MsX maceram uzun biraz ama kısa keseyim; MsX'i aslında ben bulmamıştım, o beni buluverdi işte; sıcak bir temmuz gecesi, bundan yaklaşık 3 yıl önce.. Ve buluştuğumuz o günden bu yana beraberiz.. Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana birkaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan biri.. Mükemmelliğin içinde mükemmellikle alay etmek gibi bir duygu MsX'te olmak.. Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı..
Yıllar önce bir arkadaşımın benim nickimle kötü şeyler yazıp dalga geçmesiyle bu macera başladı..Sonra kendisinin yaptığını Discovery diye bişey kullandığını söyledi..Nerden bulduğunu sordum ve bu siteyi söyledi..İşte o günden beri burdayım..iyi ki tanıştım MsXLabs ile..