Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 416

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
Sevdam1 - avatarı
Sevdam1
Ziyaretçi
3 Mart 2009       Mesaj #4151
Sevdam1 - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar..
ben bi süre önce tesadüf eseri ralamıştım bu siteye..
Sponsorlu Bağlantılar
üye olmuş ve çoktandır uğramamıştım bu güne kısmetmiş...

selamlar hepinize..
aragorniso - avatarı
aragorniso
Ziyaretçi
3 Mart 2009       Mesaj #4152
aragorniso - avatarı
Ziyaretçi
dün bi program sorucaktım msxlabs da soru cevap bölümü vardı girdim ve baktım tam bana göre bi site ama cevabımı alamadım Msn Happy msxlabs mükemmel
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2009       Mesaj #4153
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ımm Şey Herkese Merhaba;

Ben Bu siteyi kuzenim HayLaZ61 Sayesinde Biliyordum.Fakat geçenlerde canım sıkılmıştı ve googleye hayalınım yazdım karşıma hayalınım aynada bak yüzüne gör beni MsXLabsçıktı.tekrar Karşılaşınca Üye Olmaya Karar Verdim Ve Oldum Msn Happy
Hoş Paylaşımlar...
serpil - avatarı
serpil
Ziyaretçi
4 Mart 2009       Mesaj #4154
serpil - avatarı
Ziyaretçi
nereye girdiğimi bile bilmiyorum anlamadım işin doğrusu tasarımlara bakarken sitedeyim lütfen biri anlatsın
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009       Mesaj #4155
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
serpil adlı kullanıcıdan alıntı

nereye girdiğimi bile bilmiyorum anlamadım işin doğrusu tasarımlara bakarken sitedeyim lütfen biri anlatsın

merhabaMsn Happy
soracağınız bir konu olduğunda buraya>>> https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/

kurallar için buraya>>> Site ve Forum Kuralları

resimlerimiz için buraya>>> Site ve Forum Kuralları

eğlenmek içinde buraya>>>Kahve Molası - MsXLabs

tıklayın..

sohbet için>>>https://www.msxlabs.org/forum/msxchat.php

ve https://www.msxlabs.org/forum/chat/flashchat.php

tıklayınızMsn Happy
iyi paylaşımlar, MK'ya hoşgeldinizMsn Happy
Quo vadis?
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
5 Mart 2009       Mesaj #4156
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
baya olmuş ben girmeyeli ztn çok eski değildm Msn Happy ama değişmiş çok güzel olmuş iyi ki maile nerelerdesiniz diye msj gelmiş Msn Grin
MachMood - avatarı
MachMood
Ziyaretçi
5 Mart 2009       Mesaj #4157
MachMood - avatarı
Ziyaretçi
MerhaßaLar Yeniden ßurada oLmak gerçekten müthiş ßi duygu..Uzun zaman oLdu ßuraLarda oLmayaLı eskiLerden kim var onu da ßiLmiyorum v ßurada ki dostLugu, Ark. ortamını, İnsanLarın içten muhaßßetini,Saygı ve Sevgiyi sanaLda payLaşan ßu siteyi çok özLedim..Şu da ßi gerçek ki MsxLaßs gißi HarîkûLede ßi PayLaşım sitesi yok ve ßu yeride ondan ßaşkası doLduramaz.. ßu arada Site mükemmeLLige dogru gidiyor degişikLik ve gelişimLik Hat safada iyi ki varsın Msx İyi ki yeniden ßuradayım..İş yogunLugundan doLayı sık sık sitede oLamasamda payLaşımLarın hep zamanında oLması diLegiyLe..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2009       Mesaj #4158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

MerhaßaLar Yeniden ßurada oLmak gerçekten müthiş ßi duygu..Uzun zaman oLdu ßuraLarda oLmayaLı eskiLerden kim var onu da ßiLmiyorum v ßurada ki dostLugu, Ark. ortamını, İnsanLarın içten muhaßßetini,Saygı ve Sevgiyi sanaLda payLaşan ßu siteyi çok özLedim..Şu da ßi gerçek ki MsxLaßs gißi HarîkûLede ßi PayLaşım sitesi yok ve ßu yeride ondan ßaşkası doLduramaz.. ßu arada Site mükemmeLLige dogru gidiyor degişikLik ve gelişimLik Hat safada iyi ki varsın Msx İyi ki yeniden ßuradayım..İş yogunLugundan doLayı sık sık sitede oLamasamda payLaşımLarın hep zamanında oLması diLegiyLe..

Hey seni görmek güzel ReaL Boy, hoş geldin.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009       Mesaj #4159
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Hoş geldin kardeşim uzun zaman oldu bende diyorum bu adam bikaç gündür nerde Bilmem Hug Eskilerden kim kaldı Uf bi ben Hahaha
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
bugrik - avatarı
bugrik
Ziyaretçi
5 Mart 2009       Mesaj #4160
bugrik - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben Buğra bu siteyi her ödevin konusunu yazdığımda karşıma çıkıyordu ve geniş kapsamlı olduğunu görünce üye oldum ve çok mutlu oldum