BEN DAHA EVELDE ÜYEYDİM AMA YOĞUN OLDUĞUMDAN UZUN SÜRE GİREMEDİĞİM İÇİN OTOMATİKMAN SİLİNMİŞ TEKRAR ÜYE OLDUM SİTEYİ İLK GÖRÜŞÜM İNT.GEZERKEN RASTLADIM İÇERİĞİNE BAKARKEN RENGİ VE SİTE GÖRÜNÜŞÜ DİKKATİMİ ÇEKTİ.TŞK.
selam ..
adım seyit..
forumu aslında çok uzun zamandır biliyor ve içeriğinden faydalanıyordum.. hatta bikaç kez farklı isimlerle de üyeliğim vardır.. ama biraz teknoloji özürlü ve hafıza sorunlu olmamdan dolayıdır ki; biçok kez kullanıcı ismimi ve şifremi unutmaktan dolayı eski üyeliklerim pasif duruma geçti..
msxlabs forumu artık benimde diğer arkadaşlar gibi vazgeçilmezim aslında.. sadece msn bilgileri değil, resimler olsun diğer paylaşımlar olsun oldukça ilgimi çeker ve kullanırım..
sitenin içeriği gün geçtikçe artıyor ve bizler çok daha güzel şeylere ulaşma imkanı buluyoruz..
paylaşım yapan arkadaşlardan ve özellikle site kurucularından teşekkür ve takdirlerimi eksik edemem..
Herkese merhaba,
uzun suredir nette dolanirken surekli karsima cikiyordu, fakat cok fazla vakit ayiramadigimdan
uye olamiyordum. En sonunda bir 5dk mi ayirdim ve aranizdayim.
Tesekkur ederim.
selam herkese ben clover
siteyi tesadüfen winks leri ararken buldum ,bayıldım içeriğine sitenin !! en az 3 kişiye verdim bile adresi girin diye emek veren herkesi kutlarım umarım bende bir gün birşeyler yüklemeyi beceririmde katkım olur
MsXLabs Hi-Tech Forum ailesi bende WLM 2009 u ararken katıldım cok guzel bi forum sitesi yeni yeni takılmaya basladım çömüz yani daha ama güzel bi forum cok begendim
Şifalı Bitkilerle ilgili bir şeyler araştırıyordum nette ve tevafuken bu siteyi buldum, içeriğine göz attım ve üye olmaya karar verdim, 11.11.2008'den beri üyeyim, bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...