Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 418

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
tarim - avatarı
tarim
Ziyaretçi
10 Mart 2009       Mesaj #4171
tarim - avatarı
Ziyaretçi
arkadaş bahsetmişti, çok iyi bir site program konusunda çok yardımcı oluyor
Sponsorlu Bağlantılar
salara - avatarı
salara
Ziyaretçi
10 Mart 2009       Mesaj #4172
salara - avatarı
Ziyaretçi
BEN DAHA EVELDE ÜYEYDİM AMA YOĞUN OLDUĞUMDAN UZUN SÜRE GİREMEDİĞİM İÇİN OTOMATİKMAN SİLİNMİŞ TEKRAR ÜYE OLDUM SİTEYİ İLK GÖRÜŞÜM İNT.GEZERKEN RASTLADIM İÇERİĞİNE BAKARKEN RENGİ VE SİTE GÖRÜNÜŞÜ DİKKATİMİ ÇEKTİ.TŞK.Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Seyid Onbaşi - avatarı
Seyid Onbaşi
Ziyaretçi
11 Mart 2009       Mesaj #4173
Seyid Onbaşi - avatarı
Ziyaretçi
selam ..
adım seyit..
forumu aslında çok uzun zamandır biliyor ve içeriğinden faydalanıyordum.. hatta bikaç kez farklı isimlerle de üyeliğim vardır.. ama biraz teknoloji özürlü ve hafıza sorunlu olmamdan dolayıdır ki; biçok kez kullanıcı ismimi ve şifremi unutmaktan dolayı eski üyeliklerim pasif duruma geçti..
msxlabs forumu artık benimde diğer arkadaşlar gibi vazgeçilmezim aslında.. sadece msn bilgileri değil, resimler olsun diğer paylaşımlar olsun oldukça ilgimi çeker ve kullanırım..

sitenin içeriği gün geçtikçe artıyor ve bizler çok daha güzel şeylere ulaşma imkanı buluyoruz..
paylaşım yapan arkadaşlardan ve özellikle site kurucularından teşekkür ve takdirlerimi eksik edemem..

ellerinize sağlık msxlabs ailesi..
madex - avatarı
madex
Ziyaretçi
11 Mart 2009       Mesaj #4174
madex - avatarı
Ziyaretçi
Herkese merhaba,
uzun suredir nette dolanirken surekli karsima cikiyordu, fakat cok fazla vakit ayiramadigimdan
uye olamiyordum. En sonunda bir 5dk mi ayirdim ve aranizdayim.
Tesekkur ederim.
clover - avatarı
clover
Ziyaretçi
12 Mart 2009       Mesaj #4175
clover - avatarı
Ziyaretçi
selam herkeseMsn Happy ben clover
siteyi tesadüfen winks leri ararken buldum ,bayıldım içeriğine sitenin !! en az 3 kişiye verdim bile adresi girin diye emek veren herkesi kutlarım umarım bende bir gün birşeyler yüklemeyi beceririmde katkım olurMsn Happy
24w3t - avatarı
24w3t
Ziyaretçi
12 Mart 2009       Mesaj #4176
24w3t - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs Hi-Tech Forum ailesi bende WLM 2009 u ararken katıldım cok guzel bi forum sitesi yeni yeni takılmaya basladım çömüz yani daha Msn Grin ama güzel bi forum cok begendim Msn Happy
melankloia - avatarı
melankloia
Ziyaretçi
12 Mart 2009       Mesaj #4177
melankloia - avatarı
Ziyaretçi
valla bu site uzun zamandır gözüme taklıodu unutuodum üye olmayı sonunda olsdum baya güzel bi yer gibi.....Msn Happy
inayet rana - avatarı
inayet rana
Ziyaretçi
13 Mart 2009       Mesaj #4178
inayet rana - avatarı
Ziyaretçi
Msn HappyMsn GrinBEN BURAYI KEŞFETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM.GÜZEL BÖLÜMLER VAR. ARKADAŞIMIN SAYESİNDE BULDUM VE DE KURCALADIM İYİCE.ANCAK YÜKLEMEYİ BECEREMİYORUM.Msn HappyMsn Cry
Sivoy - avatarı
Sivoy
Ziyaretçi
13 Mart 2009       Mesaj #4179
Sivoy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
inayet rana adlı kullanıcıdan alıntı

Msn HappyMsn GrinBEN BURAYI KEŞFETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM.GÜZEL BÖLÜMLER VAR. ARKADAŞIMIN SAYESİNDE BULDUM VE DE KURCALADIM İYİCE.ANCAK YÜKLEMEYİ BECEREMİYORUM.Msn HappyMsn Cry

Linke tıklayın lütfen : Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)

hoşgeldiniz Msn Happy
Damla_Tanesi - avatarı
Damla_Tanesi
Ziyaretçi
13 Mart 2009       Mesaj #4180
Damla_Tanesi - avatarı
Ziyaretçi
Şifalı Bitkilerle ilgili bir şeyler araştırıyordum nette ve tevafuken bu siteyi buldum, içeriğine göz attım ve üye olmaya karar verdim, 11.11.2008'den beri üyeyim, bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...

Saygılarımla...

Damla_Tanesi