slm arkadaşlar mavi karanlık kurucusuna yönetiçilerine böyle bir hizmet vertikleri için deşekkür eder başarıların devamını diliyorum...bobomarley61 den sagılarımla trbzn
adım ferhat 20 yasındayım ve yenı arkadaslıklar ıcınde bu ayrıcalıgı devam ettırmek ıstıyorum sıze ve ekıbınıze tesekkur edıorum mesajlarınızın devamı dılegıyle...
Merhaba ben galetia.Bu site İnternet'de dolaşırken ilgimi çekti .Arama yaptığım konuyla ilgili burada detay bulabileceğimi düşündüğüm için üye oldum...Herkese merhaba...
Merhabalar. İsmim Celaleddin nickim Aglamazsam > Benim "Win32 Alman.b" Virüsü sıkıntım var arama motorlarında arama yaparken site karşıma çıktı çözüm için önerileri gördüm ve üye oldum. İçeriği inceledikten sonra sadece bu konu değil diğer konularda da bana yardımcı olunacağını ön gördüm. Sayın admin ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
MsXLabs'la ben msn için arayüz arayışındayken google'dan MsXLabs linkini tıklayarak tanıştım.alına bakıcaksanız mavi benim uğurlu rengim olduğu için içinde aradığım arayüzü bulacağımı düşündüm üye oldum ve istediğim şekilde msn arayüzü buldum ve memnun kaldım.
google aramalarımda sürekli karşıma çıkıyordunuz. (alakalı olsada olmasada. içerik olsada olmasada). Canıma tak etti üye olayımda kurtulayım dedim. (fena mı ettim? görücez )
merhaba.nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum.2-3 yıl olmuştur.o zaman hangi adla üyeydim onu bile hatırlamıyorum.pek girip bakmıyordum çünkü.bugünlerde google aramalarında aradığım konularda mutlaka sitenin adını da görür oldum.bi girip bakayım neler var diye.aktif olunmazsa meğer 6 ayı geçen üyelikler siliniyormuş.velhasıl yine geldim arada bir görüşmek dileğiyle
siteyle bayağı bi önce tanıştım ve tabiki üyeydim ) siteniğn messenger yeni konu özelliği var bilirsiniz. her yeni konu açıldığında messenger uyarı veriyor. her gün inceliyordum ama kullanıcı adı falan girmeden. bigün cevap yazmak istedim ve birde baktım 180 days dolmuş benim üyelik iptal :ADFSFDS:: aynı üyelikten yeniden aldım hoşgeldim, hoşgördüm ..