Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 420

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
bobmarley61 - avatarı
bobmarley61
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #4191
bobmarley61 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar mavi karanlık kurucusuna yönetiçilerine böyle bir hizmet vertikleri için deşekkür eder başarıların devamını diliyorum...bobomarley61 den sagılarımla trbzn
Sponsorlu Bağlantılar
zobuzor - avatarı
zobuzor
Ziyaretçi
23 Mart 2009       Mesaj #4192
zobuzor - avatarı
Ziyaretçi
adım ferhat 20 yasındayım ve yenı arkadaslıklar ıcınde bu ayrıcalıgı devam ettırmek ıstıyorum sıze ve ekıbınıze tesekkur edıorum mesajlarınızın devamı dılegıyle...
Sponsorlu Bağlantılar
galetia - avatarı
galetia
Ziyaretçi
24 Mart 2009       Mesaj #4193
galetia - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Merhaba ben galetia.Bu site İnternet'de dolaşırken ilgimi çekti .Arama yaptığım konuyla ilgili burada detay bulabileceğimi düşündüğüm için üye oldum...Herkese merhaba...
Son düzenleyen galetia; 24 Mart 2009 13:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Aglamazsam - avatarı
Aglamazsam
Ziyaretçi
25 Mart 2009       Mesaj #4194
Aglamazsam - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar. İsmim Celaleddin nickim Aglamazsam > Benim "Win32 Alman.b" Virüsü sıkıntım var arama motorlarında arama yaparken site karşıma çıktı çözüm için önerileri gördüm ve üye oldum. İçeriği inceledikten sonra sadece bu konu değil diğer konularda da bana yardımcı olunacağını ön gördüm. Sayın admin ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla...
emre283 - avatarı
emre283
Ziyaretçi
27 Mart 2009       Mesaj #4195
emre283 - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs'la ben msn için arayüz arayışındayken google'dan MsXLabs linkini tıklayarak tanıştım.alına bakıcaksanız mavi benim uğurlu rengim olduğu için içinde aradığım arayüzü bulacağımı düşündüm üye oldum ve istediğim şekilde msn arayüzü buldum ve memnun kaldım.
kirpimusti - avatarı
kirpimusti
Ziyaretçi
27 Mart 2009       Mesaj #4196
kirpimusti - avatarı
Ziyaretçi
msn ile ilgili ne yazsam bu sitede geliyodu hep ordan Msn Grin
KnucklesLion - avatarı
KnucklesLion
Ziyaretçi
27 Mart 2009       Mesaj #4197
KnucklesLion - avatarı
Ziyaretçi
google aramalarımda sürekli karşıma çıkıyordunuz. (alakalı olsada olmasada. içerik olsada olmasada). Canıma tak etti üye olayımda kurtulayım dedim. (fena mı ettim? görücez Msn Grin )
sirca - avatarı
sirca
Ziyaretçi
27 Mart 2009       Mesaj #4198
sirca - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum.2-3 yıl olmuştur.o zaman hangi adla üyeydim onu bile hatırlamıyorum.pek girip bakmıyordum çünkü.bugünlerde google aramalarında aradığım konularda mutlaka sitenin adını da görür oldum.bi girip bakayım neler var diye.aktif olunmazsa meğer 6 ayı geçen üyelikler siliniyormuş.velhasıl yine geldim Msn Happyarada bir görüşmek dileğiyle
muratsavaseri - avatarı
muratsavaseri
Ziyaretçi
27 Mart 2009       Mesaj #4199
muratsavaseri - avatarı
Ziyaretçi
siteyle bayağı bi önce tanıştım ve tabiki üyeydim Msn Happy) siteniğn messenger yeni konu özelliği var bilirsiniz. her yeni konu açıldığında messenger uyarı veriyor. her gün inceliyordum ama kullanıcı adı falan girmeden. bigün cevap yazmak istedim ve birde baktım 180 days dolmuş benim üyelik iptal Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin:ADFSFDS:: aynı üyelikten yeniden aldım Msn Happy hoşgeldim, hoşgördüm ..
caneryurtseven - avatarı
caneryurtseven
Ziyaretçi
28 Mart 2009       Mesaj #4200
caneryurtseven - avatarı
Ziyaretçi
google da ders imi aramıstım buldum siteyi de beğendim sorumlu kisileri de ayrıca çok sıcak karsılandım birdaha görüsmek dileğiyle bb