Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 421

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
rockstar_17 - avatarı
rockstar_17
Ziyaretçi
29 Mart 2009       Mesaj #4201
rockstar_17 - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteyi kardeşim sayesinde tanıdım.Çok geniş bilgilerle bizi aydınlatması çok hoşuma gitti.Ayrıca burada gezerken çok zevk alıyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
pukuyi - avatarı
pukuyi
Ziyaretçi
29 Mart 2009       Mesaj #4202
pukuyi - avatarı
Ziyaretçi
msm discovery yüklemek için aramıştım .siteyi buldum .gezindim beğendim Msn Happy) ama hala discovery im yokMsn Happy discovery 1.5 türkçe yüğklemek istiyordum.buldum ama yükleyemedim. sorunum o .sevgilerle kalın
Sponsorlu Bağlantılar
nitronos - avatarı
nitronos
Ziyaretçi
30 Mart 2009       Mesaj #4203
nitronos - avatarı
Ziyaretçi
Aslında nette gezinirken buldum burasını görünümü ilk başta dikkatimi çekti.Sonra biraz inceleyince üye olmaya karar verdim.İlginize teşekkürler, gerçi benim cevabım biraz geç oldu .Teşekkürler.Msn Cool
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009       Mesaj #4204
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
pukuyi adlı kullanıcıdan alıntı

msm discovery yüklemek için aramıştım .siteyi buldum .gezindim beğendim Msn Happy) ama hala discovery im yokMsn Happy discovery 1.5 türkçe yüğklemek istiyordum.buldum ama yükleyemedim. sorunum o .sevgilerle kalın

bu linke tıklayın >>> https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/184142-messengerdiscovery-live-1-5-a.html

ayrıca bu linkte de en son sürüm var ancak kullananlar açısından bir önceki sürümün daha iyi olduğu görüşü hakim ..>>> https://www.msxlabs.org/forum/neutralizer-says/207463-messengerdiscovery-live-1-5-0800-a.html
Quo vadis?
zuzum_06 - avatarı
zuzum_06
Ziyaretçi
31 Mart 2009       Mesaj #4205
zuzum_06 - avatarı
Ziyaretçi
yardım ararken tanıştım bu siteyle güzel bi site ama şimdi acil yardıma ihtiyacım war we siteyi nasıl kullncağımı bilmiyorum bana sizmi yardım etceksiniz direk dalmış gibi oldu ama msneye giremiyorum çok acill lütfennMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2009       Mesaj #4206
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
soru cevap bölümüne sorunun yaz arkadaşım Msn Happy
bende msn ile ilgili bir eklenti yapmak için giriş yaptım ve o gün bu gündür bu sitedeyim gerçekten bağımlılık yapan bir site Msn Grin
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
31 Mart 2009       Mesaj #4207
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zuzum_06 adlı kullanıcıdan alıntı

yardım ararken tanıştım bu siteyle güzel bi site ama şimdi acil yardıma ihtiyacım war we siteyi nasıl kullncağımı bilmiyorum bana sizmi yardım etceksiniz direk dalmış gibi oldu ama msneye giremiyorum çok acill lütfennMsn Sad

hoşgeldiniz.

Hata kodunu yazarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz.

ayrıca
MSN Teknik Destek/Bilgiler forumlarını inceleyebilirsiniz...
browngirl - avatarı
browngirl
Ziyaretçi
2 Nisan 2009       Mesaj #4208
browngirl - avatarı
Ziyaretçi
Henüz pek bilgim yok ama pc mle ilgili sorunlara çok net ve akıllıca çözümler buldum hemen üye oldm şimdilik memnunum
senay - avatarı
senay
Ziyaretçi
2 Nisan 2009       Mesaj #4209
senay - avatarı
Ziyaretçi
ben eski bir uyeyim mail adresimi degistirdim evlendim ve uzun zamandir giremedim ama haraka bir site aradigim herseyi bulabiliyorum siteyi yonetenlere tesekkurlerMsn Happy))))
eslememre - avatarı
eslememre
Ziyaretçi
2 Nisan 2009       Mesaj #4210
eslememre - avatarı
Ziyaretçi
site gerçekten süper bi öneriyle bulmadım zaten flat üyesiydim orda gezinirken rastladım ...beni kolbastıyla karşıladınız teşekkür ederim Msn Happy site biraz karışık gibi geldi bana çözemedim pek belkide vücut yorgunluğu artık bu saatte o kadar çözebildim ... ama hoş bi site olmuş emeğinize yüreğinize sağlık...