msm discovery yüklemek için aramıştım .siteyi buldum .gezindim beğendim ) ama hala discovery im yok discovery 1.5 türkçe yüğklemek istiyordum.buldum ama yükleyemedim. sorunum o .sevgilerle kalın
Aslında nette gezinirken buldum burasını görünümü ilk başta dikkatimi çekti.Sonra biraz inceleyince üye olmaya karar verdim.İlginize teşekkürler, gerçi benim cevabım biraz geç oldu .Teşekkürler.
msm discovery yüklemek için aramıştım .siteyi buldum .gezindim beğendim ) ama hala discovery im yok discovery 1.5 türkçe yüğklemek istiyordum.buldum ama yükleyemedim. sorunum o .sevgilerle kalın
yardım ararken tanıştım bu siteyle güzel bi site ama şimdi acil yardıma ihtiyacım war we siteyi nasıl kullncağımı bilmiyorum bana sizmi yardım etceksiniz direk dalmış gibi oldu ama msneye giremiyorum çok acill lütfenn
soru cevap bölümüne sorunun yaz arkadaşım
bende msn ile ilgili bir eklenti yapmak için giriş yaptım ve o gün bu gündür bu sitedeyim gerçekten bağımlılık yapan bir site
yardım ararken tanıştım bu siteyle güzel bi site ama şimdi acil yardıma ihtiyacım war we siteyi nasıl kullncağımı bilmiyorum bana sizmi yardım etceksiniz direk dalmış gibi oldu ama msneye giremiyorum çok acill lütfenn
hoşgeldiniz.
Hata kodunu yazarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz.
ben eski bir uyeyim mail adresimi degistirdim evlendim ve uzun zamandir giremedim ama haraka bir site aradigim herseyi bulabiliyorum siteyi yonetenlere tesekkurler))))
site gerçekten süper bi öneriyle bulmadım zaten flat üyesiydim orda gezinirken rastladım ...beni kolbastıyla karşıladınız teşekkür ederim site biraz karışık gibi geldi bana çözemedim pek belkide vücut yorgunluğu artık bu saatte o kadar çözebildim ... ama hoş bi site olmuş emeğinize yüreğinize sağlık...