Siteyi önceden biliyordum, üyeydimde. Fakat üye ismimi ve şifremi unuttuğumdan tekrar üye olmak zorunda kaldım fazla uzatmadan herkese merhaba
Eski nickini bulmakta adminler hardımcı olurlar özel mesaj at meil adresini ver onlara hallederler istersen bunla da devm edebilirisn o silinir zamanla zaten
ismimi söğlememe gerek yok yeni üye oldum buraya nasıl buldunuz diyer soracak olursanız aslında burayı 1 1 buçuk sene önce biliyordum bir arkadaşın tavsiyesiyle girmiştim ne zman dan beri de girmiyorum arkadaşım nicki hatei adlı üye sitede gerçekten çok kullanışlı ve yararlı program var çok güzel olmuş bu site
Google den tasadüfen buldum ama çok harika bir formunuz var emeği geçenlerin ellerine sağlık bende bir webmaster ım kendi forum sitem var ama burda ki tasarım bir harika ellerinize sağlık güzel bir forum olmuş..
slm millet ; ben kadir msx i nasil buldum? yha aslinda goglda kurşunun şarkılarını ariyodm bi baktim msx:d ve gercekten biraz site içersinde dolastim ve cok beğendim ben 18 yaşindayim ve tam bi rapkoliğim die bilrm saygılarımla arkadaslar eğer daha fazla rape ulaşmak istiyorum eğer sizde bana yardimci olursaniz sevinirim