Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 424

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
detayci - avatarı
detayci
Ziyaretçi
12 Nisan 2009       Mesaj #4231
detayci - avatarı
Ziyaretçi
valla gerçeği sölemekte fayda var yalanı pek sevmem zaten .. google da resim ararken siteye gözüm takıldı üye oldum bu aralarsa çok yoğunum bi türlü girip gezemiyorum.. resimci adamız nede olsa boş vaktimiz yokk.. Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
SeRSeRi_Klz - avatarı
SeRSeRi_Klz
Ziyaretçi
13 Nisan 2009       Mesaj #4232
SeRSeRi_Klz - avatarı
Ziyaretçi
selam siteyi uzun bir süredir ziyaretçi olarak bakıyordum içimden bugün üye olasım geldi umarım güzel vakit geçiririm
Sponsorlu Bağlantılar
gurbuz - avatarı
gurbuz
Ziyaretçi
13 Nisan 2009       Mesaj #4233
gurbuz - avatarı
Ziyaretçi
AZERI KOKENLI OLDUGUMDAN DOLAYI AZERI SITELERINI IZLIYORUM.INSALLAH HOSCA VAKITLER GECIRIRIM.HER KONUDA FIKIR ALIS VERISI YAPACAGIM DOSTLAR EDINIRIM.SITEYE VERMIS OLDUGUNUZ EMEGE KARSI TESEKKURLER...
Mc TughruL - avatarı
Mc TughruL
Ziyaretçi
14 Nisan 2009       Mesaj #4234
Mc TughruL - avatarı
Ziyaretçi
ŞANS ESERİ DESEM ÇOK DOĞRU OLACAK GALİBA,RAPİN DİLEMMASI ALBÜMÜNÜ ARARKEN SİZ DENK GELDİM İYİKİ DE GELMİŞİM YHA

Mc TughruL = NATİVE75CORDOBA
karatum - avatarı
karatum
Ziyaretçi
14 Nisan 2009       Mesaj #4235
karatum - avatarı
Ziyaretçi
her şey için teşekkürler arkadaşlar çok güzel bi site
ebi82 - avatarı
ebi82
Ziyaretçi
14 Nisan 2009       Mesaj #4236
ebi82 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar msn hakkında ne zaman sıkışsam bi hata kodu bir yazılım güncellemesi ne ararsam arayayım herzaman bu adres karşıma çıktı ve sorunumu çözdü saolsun bu ekibe çok teşekkür ediyorum.
irea - avatarı
irea
Ziyaretçi
16 Nisan 2009       Mesaj #4237
irea - avatarı
Ziyaretçi
MAVİ KARANLIKLA İLGİLİ TANIMLAMALARI PEK SEVDİM VE BURADAYIM....
ACER - avatarı
ACER
Ziyaretçi
18 Nisan 2009       Mesaj #4238
ACER - avatarı
Ziyaretçi
Merabalar MsX geniş kapsamlı güzel bi site aslında bu benim ilk forum sitesi deneyimim normalde ilgilenmem ama MsX De gerçekten aradığım bir çok şeyi bulabilecegime inanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
sistem - avatarı
sistem
Ziyaretçi
18 Nisan 2009       Mesaj #4239
sistem - avatarı
Ziyaretçi
Neden bilmiyorum,hiç bir siteye üye olmamak için elimden geleni yapıyordum.Ama ne zaman aklıma takılan birşeyler arasam sürekli bu siteyle karşılaşıyordum.Araştırmak istediğim konuların, deyim yerindeyse tam tadı damağımdayken,üye olmayan göremez uyarısı beni deli ediyordu.Sonuçta merakımı yenemeyip üye oldum,hiç pişman olmadım.Hazırlayanların ve emeği geçen herkezin eline sağlık...
avcı - avatarı
avcı
Ziyaretçi
19 Nisan 2009       Mesaj #4240
avcı - avatarı
Ziyaretçi
şimdiye kadar gördüğüm sitelerin içinde güzel olanlardan hizmetleriniz için teşekkürler hep beraber nice güzelliklere hoşca kalın