Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 425

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
HırcıNMeLeK - avatarı
HırcıNMeLeK
Ziyaretçi
19 Nisan 2009       Mesaj #4241
HırcıNMeLeK - avatarı
Ziyaretçi
ben hep arastırma yaparken bu siteyle karsılasıyorum sonunda üye oluyım dedim
Sponsorlu Bağlantılar
ATROFKA - avatarı
ATROFKA
Ziyaretçi
20 Nisan 2009       Mesaj #4242
ATROFKA - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ADI ÜSTÜNDE MAVİ KARANLIK OLAN BU SİTEYE TESADÜFEN GİRİŞ YAPTIM BİRAN ÜRPERDİM DESEM YALAN OLMAZ GECMİŞ GÜNLERDE BİR BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPACAKTIM VE MOTORLAR BENİ BURAYA GETİRDİ ÜYE OLMAKTAN CEKİNMİŞTİM VE YENİ PC KULLANIYORDUM DEFALARCA ARKADASLARA SORDUM BŞEYLER OLMADINI SÖLEDİLER BENDE BU ESRARENGİZ OLARAK GÖRDÜGÜM BU SİTEYE ÜYE OLDUMÜST KISMINDA CIKAN SESLER BENİ COK ETKİLEDİ SUNUDA SÖLEYEYİM GOOGLE MOTORUNDA NİKİMLE ARAMA YAPTIGIMDA OTOMATİK OLARAK BENİ BULMASI DİKKATİMİ CEKTİ VE ANI OLARAK SAKLAMIŞ OLDUGUM RESİMLER CD ORTAMINDA BOZULMAYA BAŞLAMIŞMIŞLARDI VE BURAYA ATMA KARARI VERDİM SİTEYİ GEZDİKCE COK MEMNUN KALMAKTAYIM BÖLE BİR SİTE KURULUŞU İÇİN EMEGİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM UMUDUM BİZLER BU SİTENİN YENİLİKLERİNE ULAŞMAKLA BİTİREMEYİZ TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER
Sponsorlu Bağlantılar
berkceyhan - avatarı
berkceyhan
Ziyaretçi
25 Nisan 2009       Mesaj #4243
berkceyhan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
Ben Berk.Neredeyse her ödevim için bu siteden ödev buluyorum ve bu siteden çoook memnunum.Bütün bilgiler için herkese çooook teşekkür ediyorum.Herkese iyi günler diliyorum.
sales - avatarı
sales
Ziyaretçi
27 Nisan 2009       Mesaj #4244
sales - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar sıtenız super olmus elınıze salık vala goolede ne arasam ılk sıralarda 1 aydır goruyorum ve hemen uye oldum ve faydalanacagım

sales paylasmak guzeldı
betüll - avatarı
betüll
Ziyaretçi
28 Nisan 2009       Mesaj #4245
betüll - avatarı
Ziyaretçi
ben internette ödevlerime bakıodum güzel bir site olduğunu gördüm ama ilk gördüğüm gibi üye olmadım. daha sonra internette hep karşıma çıktı.ve üye oldum.
gazi36 - avatarı
gazi36
Ziyaretçi
28 Nisan 2009       Mesaj #4246
gazi36 - avatarı
Ziyaretçi
cep telefonuma msn ındırmek ıcın arama yaparken buldum sızın sıteyı ama bır turlu ındıremıyorum.ben ahmet 36 yasındayım iki cocuğum var guneydoğu gazisiyim.kolay gelsin
True_BLood - avatarı
True_BLood
Ziyaretçi
29 Nisan 2009       Mesaj #4247
True_BLood - avatarı
Ziyaretçi
MerhabaLar uzun zamandır bu siteye bakıyordum ama üye oLmamıştım....
Bari üyede oLayım dedim... Umarım iyi yapmışımdır Msn Happy
kurukafa1 - avatarı
kurukafa1
Ziyaretçi
29 Nisan 2009       Mesaj #4248
kurukafa1 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar.bayagı önce kayıt oldum ama elde olmayan imkanlardan dolayı uzun suredi,r de yokum.ama bundan sonra elimden geldigince aktif olmaya calısacagım.görüşmek dileğiyle.hepinizle tanıştıgıma memnun oldum
AerodeoN - avatarı
AerodeoN
Ziyaretçi
29 Nisan 2009       Mesaj #4249
AerodeoN - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar benm adım pınar dır 14 yaşındayım 6600 tel le ilgili armalar yaparkene buldun siteyizi Msn GrinMsn Grin buldum madem kaydolayım dediim.. iidir bi zararı yoktur.. güzel bir site emeğe saygı Msn GrinMsn Grin
burcucu - avatarı
burcucu
Ziyaretçi
30 Nisan 2009       Mesaj #4250
burcucu - avatarı
Ziyaretçi
ben yeni buldum sizi öylesine bakınırken yani ama güzel olacağını düşünüyorum Msn Happy)