Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 426

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
euphrates - avatarı
euphrates
Ziyaretçi
1 Mayıs 2009       Mesaj #4251
euphrates - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaslar Buraya Üyeliğim 3. Sanırım Girmeyince 3 Ayda Siliniyor Hesaplar Msn Happy
1 - 2 süresince sadece Messengerdaki Sorunlarım Yüzünden Buraya Üye Olmustum Zaten Onlarda Silindi Ve Bu Üyeliğimi Siliceğime Ve Sildiceğime İnanmıyorum Msn Happy Site Güzel İnsanları Güzel Ciddiyet Agırlıkı Agır Baslı Olmayan Insanlar Bile Agır Baslı Burada ve en önemlisi Benim de ve herkezın katıldıgı bı slogon olan ;
Sponsorlu Bağlantılar

BİLGİ PAYLAŞILARAK KAZANILIR !

Site Msn Sitedi Değil Forum Portal Ama Herşey Var Herşeyi Paylaşmak Yardım Almak Yardım Etmek Bilgi Kazanmak Bilgi Paylaşmak Maksatlı Birşey.Msxlabs'la Google Sayesınde Tanıstım Site Kendini Gösteren Bir Site ve Herzaman En Önde En İyi Bilgilere Sahib Dilerdimki Bu Yazımı Yeni Üye Olan Arkadaslar İlk Bunu Okuyabılsınler...Pişman Olmucaklar Ben Sadece Bi Sorunum Var Diye Girdim Bi Soruna Değil Artık Bi Sürü Soruna Ve Sorun Çözmeye Basladm...Merak Ettiğim ve Begendıgım bı Taraf İse Sitede Reklam yok var yada ben göremıyorum tuaf hoş bişey Msn Happy

Güzel bir Site 15-30 yaş arası bır sıte buradan bakıldıgı kadarıyla Msn Happy 20li yaslarda genc arkadsların sitesi sanırmı gerçekten guzel bır site ve elf olması farklı bır ayrıcalık Msn Happy ve karanlıgı severım ama sıyah olanını severım sımdı mavısınıde sevıyorum Msn Wink Msn Happy

Başarılarınızın Devamını Diliyorum Elımden Geldıgınce Yanınızda Olmaya Çalısıcam...

TiLDA - avatarı
TiLDA
Ziyaretçi
2 Mayıs 2009       Mesaj #4252
TiLDA - avatarı
Ziyaretçi
SELAMMM HEPİNİZEEE BENDEE BURANIN KURUCULARINDAN BİRİNİ TANIYORUMM ÖYLEEE GELDİM
Sponsorlu Bağlantılar
hoyrat - avatarı
hoyrat
Ziyaretçi
2 Mayıs 2009       Mesaj #4253
hoyrat - avatarı
Ziyaretçi
selamlar herkese iyi forumlar,sitenizi video kodları hakkında arama yaparken buldum ve çok hoşuma gitti.gerçekten çok açık anlatım yapılmış herşey mükemmel.Emeklerinizden dolayı teşekkür eder aranızda olmaktan keyif aldığımı belirtmek isterim.herkese kolay gelsin.
arch - avatarı
arch
Ziyaretçi
2 Mayıs 2009       Mesaj #4254
arch - avatarı
Ziyaretçi
Ben arch,
İnternette gezinirken öylesine girip üye olmadan çıkamadığım yer msx...
Ben
Ankaralıyım.
Öğrenciyim.
Gözlüklüyüm.
Vejeteryanım....

Ben
S_DİŞLİ - avatarı
S_DİŞLİ
Ziyaretçi
3 Mayıs 2009       Mesaj #4255
S_DİŞLİ - avatarı
Ziyaretçi
Kendime bir ödev için konu arıyordum.
Arama motorunda arattığımda onlarca sayfa bilgi buluyordum ama hiç biri benim istediğim bilgi değildi.
Ben istediğimi burada buldum. Bu yüzden üye oldum..
Selamlar...
cnk01_01 - avatarı
cnk01_01
Ziyaretçi
5 Mayıs 2009       Mesaj #4256
cnk01_01 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sitenizin harika olduğunu söyleyebilirim beni sizlerle olmak icin uyoardığınızdan dolayı tşkr ederim
qralcwa - avatarı
qralcwa
Ziyaretçi
5 Mayıs 2009       Mesaj #4257
qralcwa - avatarı
Ziyaretçi
vallaha kötü tanıştım Msn Happy renk diye önüme cıktı o yüzden geldim buraya cıkmasa gelmeyecektim..!
erkann - avatarı
erkann
Ziyaretçi
6 Mayıs 2009       Mesaj #4258
erkann - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle selasmlar mükemmel bir site bu sitenin yapımında ve devamında emeği geçen herkeze binlerce teşekkür
jubababa - avatarı
jubababa
Ziyaretçi
6 Mayıs 2009       Mesaj #4259
jubababa - avatarı
Ziyaretçi
Ödev ararken buldum ve hoşuma gittiği için kayıt olmak istedim.
Barbarossa - avatarı
Barbarossa
Ziyaretçi
7 Mayıs 2009       Mesaj #4260
Barbarossa - avatarı
Ziyaretçi
Şu sıralar üniversiteyi terk ettiğimden dolayı ofisde takılıyorum canım sıkılmaktaydı kuzenime olum bildiğin adam gibi forum varmı dedim oda bi kaç site saydı arasında msxlabas da vardı bende üye oldum tanışmamızböyle başladı yani Msn Happy yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum iyi günler