İnternetteki işlerimini büyük bir kısmını msxlabs gördü kendi kendime dedim ben bu siteye neden üye olmuyorum acaba? ve üyeyim.. Bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ederim....
Merhaba .Bn Ayça yani namıdeğer Ayçalogg..Sitenizi çoklu msn ile ilgili bir sonumla ilgili araştırma yaparken buldum.Daha öncelerden de yararlanmış fakat üye olmamıştım.İnş. güzel günler geçecek.Nickimden de anlayacağınız üzere koyu bir BERKSAN hayranıyım,GS'li ve 12 yaşındayım..
ben06 ikram sitenizle ilgili olarak sizlerle saygı ve sevgi huzur ortamında dost olmak istemekteyim.hiçbirzaman kimsenin hakkına hukukuna saygısızlık yapmam.saygılar
Msxlabs'la internette dolaşırken tanıdım. Çok meraklıyımdır. İp nedir vs.. bakarken tanıştım ve ipget no almayı başarabildim. bir de msn şifre kırmayı öğrenebilsem.. süper olacak ama henüz gelişme yk. hiçbir sitede bulamadım. Bulan varsa lütfen söylesin.
ben buraya bugün 26/mayıs/2009 da tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezim olacak sanki ......... HARİKA mutluyum..........
Çok uzun yıllar internetteyim, Türk ve yabancı binlerce siteye üyeyim, üye olmak zorunda kaldım, geçen gün yeni bir konu araştırırken yılların birikimi olan adres defterinin ilk sıralarında olan ''msxlabs''a bir bakayım dedim, yanılmadım aradığımı yine rahatlıkla buldum. Teşekkür etmek için giriş yapmayı denedim, ama başaramadım, sonra hayretle farkettim ben bu tamamen ÖZVERİ SİTESİ'ni üye dahi olmadan yıllarca sömürmüşüm bunu anladığımda inanın çok üzüldüm ve utandım, bu güne dek faydalandığım bütün çalışmalarınızdan dolayı tüm emeği geçenlere minnetle teşekkür ediyorum ve kabul ederseniz bu uzun dikkatsizlik ve duyarsızlığımdan dolayı özür diliyorum. Yıllardır Kutup Yıldızı gibi sapa sağlam her arandığında yerinde bulunan ''msxlabs''a. site sahip ve yönetimine, çalışanlarına ve özverili paylaşımcılarına tekrar teşekkür ederken, daha nice yıllar beraber olmak dileğiyle kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
tamamen tesadüf dıyebılırm boyle bı sıteden haberım bıle yoktu googledan e posta sayfası acılmıyo dıye gırdım MSXLBS cıktı karsıma ve uye oldum bazı sorunları bu sıtede halledebılecekmışım gelıyor sımdılık guzel gıdıyoo