öncelikle merhaba MsXLabs 'la internette swishmax konusunu araştırırken tanıştım. genelde türkiyeden sitelerde kısa ve gereksiz bilgiler verilirken msxlabs ta bunun tam aksine konunun detayına inildiğini ve tam anlamıyla öğretici bilgiler verildiğini gördüm forumda kısa bir tur attıktan sonra karar verdim ve artık aranızdayım başarılarınızın devamını temenni ediyorum saygılar.
Sitenize üye olalı baya oldu herhalde ama bundan sonra sık sık uğramaya çalışıcam kanki sözü bak. Çünkü e-mailinizi okuduğumda aranıza katılmamakla ayıp ettiğimi anladım.
bilgi ararken buldum sonra unuttum ve bugün hatırlatma maili gelince bir bakayım dedim tekrar ara ara girip paylaşım yapmaya gayret ederim işlerimden fırsat kaldıkça tabi
herşey qüzelde ... bir ukalalık yüzünden beni banlamanız hiç qüzel deqil... ben her aradıqımı buradan bulurdum ve hiç qirmemezlik etmezdim... ama şimdi neden qirmiosun diosunuz ... bir kez de siz düşünün... alper ben eskişehir`den ... ilqi alanım hack... faydalı sitelerde asla .. memnun oldum...
MsXLabs Bilgisayarla uğraşan biriyim sürekli aktif siteleri gezer takip ederim kafam dağılması için uzun süredir takip ediyorum ancak üye olmak bugüne kısmetmiş SaYGıLaR