Komiktir dönem ödevim o kadar kazıktı ki son güne kadar hiç birşey yapamamıştım şans bu yha nette gezinirken MSXLABS la tanıştım.belki burda bulurum ümüdiyle baktım şimdi edebiyattan geçmemin tek sebebi bu sitede bulduğum ödevimdi.TEŞEKKÜRLER MSXLABS AİLESİ
goole sayesinde buldum ama asıl nedeni sık sık sorunlarıma çözüm aradığımda karşıma çıkıyordu ve sonunda bende katıldım(:
merhaba bu gün ilk günümmm burda
Bilimle yakından ilgilenirim google'da yaptığım aramada burası çıktı inceledim irdeledim sonunda üye olmaya karar verdim. umarim kalıcı olurum hepinizi selamlıyorum
Zamanla birbirmizi tanıyacağımıza eminim... herkese iyi forumlar...
İnternette herhangi bir konu ile ilgili arama yaptığımda çoğu zaman bu site ilgili linkler karşıma çıktı. Zengin içeriği ile beraber üyelerin birbirlerine saygı gösterdiği bir ortam olarak ilk izlenimlerimi edinmiştim. Bu özellikler bir araya gelince foruma üye olmam uzun sürmedi. Daha uzun yıllar böyle devam etmesini dilerim.
slm herkse.. şiir okurken buldm Msxlabs ı. çok güzel yazılar wardı bnde katlmak istedm. yazı yazmya başlmak istyrdm we böyle bir sohbt ortamnda daha da eğlnceli olcağına inanyrm. umarm yazdklrm sizler tarafndan da beğenlr..
tek istedğim arkadşlar sizden yazdıklarımı eleştirmenz. böylece daha güzel yazabilrm:-)) kötü yazdğmda söyleyin lütfen. kızmam emin olun:-)) yazdklrm benm ilk yazılrm olcak...