ne kadar heyecan okadar adrenelin insanların uzun ve sağlıklı yaşaması için mutlaka aramalı ve araştırmalı gezmeli bu siteye yeni gelgim ama şu var düzce aşığı olan biri olarak düzce için har şey mutlu eder beni bunun için mükemmelsiniz yaaaa
selammm tamamen tesadüf oldu sizinle tanışmam biraz da msn dertleri yüzünden bakalım henüz üye olalı 15 dk oldu umarım uzun sürer ve eminim ki sorularıma doğru yanıtlar alabilirsem kovsanızda gitmem
merhabalar sitenizi çok ama çok begendim googlede aradıgım bir çok sorunun cevabını bu sitede buldum bende üye olup aranıza katılmaya karar verdim. emek verip bu siteyi kuran yetkililere çok çok teşekkür ederim... harika ötesi bir site
Sitenizi, tesadüfen sorularıma cevap ararken keşfettim ve gördüğüm en güzel forum sayfası ve artık sorun yaşadığımda sizin forumunuzu kullanıyorum hem güvenilir hem açıklayıcı hem ciddi...Teşekkür Ediyorum.
Selam,siteyie arama yaparken rastladım.Biraz baktım sonrada üye oldum.Siteye yararlı olurum olmasına da tembel bir kişiliğim var ve alışmam lazım,alışırsam burdayım.
Aslında daha önceden de yardım almıştım sitenizden. Sorunlarımın cevabını ararken ilk baktığım sitelerdensiniz. Bende üye olmaya karar verdim. Daha önce üye olmak istemiştim ama kısmet bugüneymiş xD Umarım faydalı olabilirim.
SLM: ben eymina MsXLaBs Tesadüfen buldum şusıralar flash ile ilgili herşeyi ögrenmem gerekiyor bende goog'le bana yardımı dokuna bilcek tüm sitelere girdim ama itiraf etmeliyim aradım bigi direk karşıma çıktı üye olmalısın zorunlulugu bile getirilmemişti inceledikten sonra kesinlikle üye olunması gereken site bu dedim hepsi buu.
SLM. BİR PROGRAM ARARKEN LİNKLERİN BİRİNİ TIKLADIM VEE BURASI ÇIKTI..ÜYE OLDUM VE BENCE EN KALİTELİ VE GÜVENİLİR SİTELERDEN BİR TANESİ HER ANLAMDA ..BUNUN İÇİNDE VAZGEÇİLMEZ YARDIMCIM DİYEBİLECEĞİM..HERŞEY VAR VE KALİTEYLE,GÜVENLE SUNUYOR BANA ARADIĞIM HER KONUYU YETERLİ DEĞİLMİ..OLMASI İÇİN SEBEP ÇOK OLMAMASI İÇİN HİİİÇÇ SEBEP YOK..VE ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDİYORUM..SAYGILAR DİLİYORUM...LİLYUM