Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 435

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
ozan07ayt - avatarı
ozan07ayt
Ziyaretçi
24 Temmuz 2009       Mesaj #4341
ozan07ayt - avatarı
Ziyaretçi
SELAM !
SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM.ASLINDA GOGLE DA Bİ SÜRÜCÜ YAZILIMI ARIYORDUM BİRTEK BU SİTEDEN VERİLEN LİNK DEN YÜKLEYEBİLDİM.ama sitenin ortamına fazla takılamıyorum bu yüzden pek olumlu yada olumsuz birşey söylemem doğru olmaz ama yinede sıkıntılı anımda burdan çözüm bulmuşsam ancak teşekkürlerimi sunmak kalır......
Sponsorlu Bağlantılar
EMEĞİ GEÇENLERE...... TEŞEKKÜRLER.....
ahmeth - avatarı
ahmeth
Ziyaretçi
24 Temmuz 2009       Mesaj #4342
ahmeth - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum inş ben de siteye bir katkı sunarım. slm lar.Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
emre354 - avatarı
emre354
Ziyaretçi
24 Temmuz 2009       Mesaj #4343
emre354 - avatarı
Ziyaretçi
Yaw ben bu siteyi program ararken buldum ve beğendim bu siteden memnunumMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2009       Mesaj #4344
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Siteyi ödevlerimin çoğunda kullanıyordum. Şimdi okul bitti siteye çalışıyoruz.. Msn Grin
eleya - avatarı
eleya
Ziyaretçi
27 Temmuz 2009       Mesaj #4345
eleya - avatarı
Ziyaretçi
kankam çağırdı ondan geldim.
FeRZaN - avatarı
FeRZaN
Ziyaretçi
28 Temmuz 2009       Mesaj #4346
FeRZaN - avatarı
Ziyaretçi
merhabaMsn Happy

uzun zamandır konuları misafir olarak takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim umarım bana da yer vardırMsn Happy
cevşen - avatarı
cevşen
Ziyaretçi
29 Temmuz 2009       Mesaj #4347
cevşen - avatarı
Ziyaretçi
slm herkese günaydın ben tesadüfen rastladım merak işte benimkisi hemen üye oldum inşaallah memnun kalırım diye düşünüyorum Msn Thinking
hitsu10 - avatarı
hitsu10
Ziyaretçi
29 Temmuz 2009       Mesaj #4348
hitsu10 - avatarı
Ziyaretçi
bende izlemek istediğim bi animeyi aryodum google dan burayı buldum...ilk başta "amaann üye olayım o animeyi izleyeyim sonra hiç girmem"diye düşünmüştüm...fakat çok güzel bi siteymiş ve bu siteyi bırakamadım zaten ben boyle sitelere bayılırım....
eburak89 - avatarı
eburak89
Ziyaretçi
30 Temmuz 2009       Mesaj #4349
eburak89 - avatarı
Ziyaretçi
bende bilgisayar güvenliği ile ilgili bir şey arıyordum ve sitenin her kişiye yönelik olduğunu görünce bende böyle seviyeli bir foruma üye olmak istedim.
The_Brave - avatarı
The_Brave
Ziyaretçi
30 Temmuz 2009       Mesaj #4350
The_Brave - avatarı
Ziyaretçi
Değerli MsxLabs Üyeleri;

Ben Mert Bu Forumla Nasıl Tanıştın Derseniz Bu Site Kadar Olmasın Msn Happy Çok Sevdiğim Bir Sitenin Altında Sponsor Reklamı Kısmı Vardı Ve O Sitede Ne Ararsanız Vardı DedimKi Eğer Bu Site Bir Yer İle Sponsor İse Öneriyor İse Tıklamalıyım Dedim Tıkladım Ve Bu Sitenin Tasarımı Dahi Çok Hoşuma Gitti Artık Bu Sitede Daha Çok Zaman Geçireceğim Msn Wink Şimdiden Hepiniz İle Memnun Oldum.. Ama Şunu Unutmayalım: Bilgi Paylaştıkça Büyür!