Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 436

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
TALNAG - avatarı
TALNAG
Ziyaretçi
31 Temmuz 2009       Mesaj #4351
TALNAG - avatarı
Ziyaretçi
SİMS2 OYUNUNA ÜYE OLURKEN SİZİN OYUNUNUZUN LİNKİNİ GÖRDÜM VE KAYITOLMAK İSTEDM AMA HENÜZ NASIL OYNANDINI BİLMİORUM Msn ThinkingMsn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
bly - avatarı
bly
Ziyaretçi
1 Ağustos 2009       Mesaj #4352
bly - avatarı
Ziyaretçi
google
Sponsorlu Bağlantılar
action070 - avatarı
action070
Ziyaretçi
1 Ağustos 2009       Mesaj #4353
action070 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Emre;
Ben bu sıteye Bır bagımlılık yapan bir oyundan nasıl kurtulabılırız konusunu okumak ıcın gırdım.Fakat girdigimde sitenizi cok beyendım.En kısa zamanda uye olmalıyım dedım Msn Happy
Ve uye oldum bu sıteden ayrılmayı dusunmuyorum Msn Wink
electron157 - avatarı
electron157
Ziyaretçi
1 Ağustos 2009       Mesaj #4354
electron157 - avatarı
Ziyaretçi
ilgilere ve açıklamalaradan belli çok profesyonel ve ne yaptığını bilen site site dediğin böyle olmalı kardeşler yoğun çalışan elektirik elektironikçi kardeşinizim teşekkürler kabul buyurduğunuz için
The-Mirror - avatarı
The-Mirror
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #4355
The-Mirror - avatarı
Ziyaretçi
Bende Güneş. Google amca sayesinde. aslında daha önce biliyordum bu siteyi hatta üyeydim ama. o kadar çok unutkan bir insanım ki.. kullanıcı adım şifrem herşeyi unutuverdim :/ sonra yeni bir kullanıcı alayım dedim hop burdayım . iyiki sizinleyim sıcak bir ortam var bunun farkındayım bunun içinde teşekkür ederim.
PlatooN - avatarı
PlatooN
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #4356
PlatooN - avatarı
Ziyaretçi
Bir bakıma google sağolsunda diyebiliriz. Parapsikoloji ve felsefe ile ilgiliydim. Foruma girdikten sonra bunlar dikkatimi çekti. Yoksa genel bir forum klasına koyabilirdim. Forumu daha enli boylu incelemedim ama, arkadaşlarımın tavsiyeleri forumun temiz olduğu, bilgi paylaşımının yüksek olduğunu öğrendim. Ben bunlara önem vermiyorum. Benim önem verdiğim, bir forumda aradığım tek şey sağlıklı bir tartışma platformu, insanların seviyesidir. Burda bunu bulabileceğimi hissediyorum ama, hayırlısı Msn Happy .
isabel - avatarı
isabel
Ziyaretçi
3 Ağustos 2009       Mesaj #4357
isabel - avatarı
Ziyaretçi
MEREBA BEN İSABEL.19 YAŞINDAYIM.KENDİM BİLGİSARAY ÜZRE 3 SINIF OKUYORUM.AZERBAYCANDANIM TÜRKİYENİ ÇOK SEVİYORUM.ORDAN ARKADAŞIMIN OLMASINI ÇOK İSTERİM.TÜRKİYE DİZİLERİNİ,SİNEMALARINI ÇOK İZLİYORUM.UMARIM BENİMLE ARKADAŞ OLMAQ İSTEYEN OLUR.ŞİMDİLİK BU KADAR.HEPİNİZE İYİ GÜNLER,
ozan39 - avatarı
ozan39
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #4358
ozan39 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ozan forumunuzu yeni keşfettim ama harika birseye benziyor bunu zaman gectikçe daha iyi anlayacağım ... forumda emeği gecen herkeze tesekkürler bol paylaşımlar
jugle_34 - avatarı
jugle_34
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #4359
jugle_34 - avatarı
Ziyaretçi
rekLam..
dua1975 - avatarı
dua1975
Ziyaretçi
6 Ağustos 2009       Mesaj #4360
dua1975 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar...Aslında yeni sayılmam.Daha önceki nikim peri75 di ama şifrelerle ilgili yaşadığım sıkıntıdan sonra yeni Nick aldım ve şimdi dua1975 ile sizlerleyim.Bursa'dan katılıyorum ve site yöneticilerini bu kadar içerikli hazırladıkları için tebrik ediyorum.Saygılarımla........