Gençler ben 52 yaşındayım,,,,,
erken gelmişim dünyaya dedim..ama merakımı içimdeki heyecanı yenemedim bi türlü ,
kıyısından köşesinden sizin peşinizden teknolojiyi takip etmeyi bırakamadım.
Gençliğimde resim,resim efektleri gib şeylere müthiş merakım vardı.
sitenizi bu konuları araştırırken buldum ve bayıldım.
frsat buldukça sizi izliyorum ..
bu moruğuda aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler,,
hepinizi seviyor kutluyorum... sağlıcakla mutlulukla kalın emi,,
Selam ,aynı bende burdaki çoğu arkadaşlar gibi tesadüf eseri burda bulunmaktayım.. Bu tesadüfü bana yaratan discovery sorununa tşk mü edim ne yapim bilmiyorum ama hala onun sorunu devam etmekte ve ben onun Sitresinden azda olsa kurtulmak için kendimi tanışma sayfasına attım Gayette hoş güzel ve kapsamli bi site olarak buldum ,Paylaşımlar için tüm arkadaşlara tşk ederimHerkese hayırlı forumlar..
Merhaba ben BloodSugar.
Bana gelende Şugar derler.
Hayatımı Sa-Mp ye adamış bulunmaktayım.
Bu foruma müzik indirmek için üye olmuştum.
Fakat teması dahi her şey hoşuma gitti.
Ve Takılıcak bir forum arıyordum.
Yaşasın msxLabs !
meRHABALAR bEN cAN leba !) yaşındayım Power Fm de teknik yayın programcısı olarak çalışıyorum aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum hepinize teşekkürler
Slm ben ilyas Türküler Susmaz için arastirma yaparken bir konu hakkinda ,uzun zaman oldu hatirlayamiyorum konuyu: google üzerinden sitenize ulastim . Çok memnun kaldim Ancak kendi çalismalaraimin yoğunluğu nedeniyle sürekli uğrayamiyorum ancak sürekli yaninizda olduğumu bilmenizii isterim . Bütün çalismalariniz için teşekkür ederim
mrb ben didem.yaa aslında 4 yıl önce bilgisayar müh de okuyan arkadsımın tavsiyesiyle üye olmuştum buraya ve forumlardaki bilgiler cok işime yarıyodu ama sora bilgisayara çok vakit ayıramaz oldm ve kullanıcı adımla şifremi unutmuşum.hangi maili yazdığımı da unutmuşum.şimdi tekrar muhteşem bilgilerden faydalanmak icin tekrar üye oldm.şimdiden teşekkürler