MsXLabs' ı ben uzun zamandır takip ediyordum. Nereden baksanız, 1, 1.5 sene kadar olabilir (şaka değil gerçek.
) Site o kadar olağanüstü ki, görünce açıkçası şaşırdım. Bu kadar çok içerik, bu tema, özellikle ne hoşuma gitti biliyor musunuz? Avatarlar.
Avatar seçmek için koyduğun Warcraft resimlerini çok sevdim. İçlerinden en sevdiğimide seçtim. Başka bir özellik ise tema. Tema' da Warcraft içerikli. Benim bir Warcraft hayranı olmam bu siteye ilgi duymamı sağladı. Çok zaman sitedeki içerikelri anlamak geçirdim zamanımı. Sonunda kayıt olmaya hazır olduğumu hissettim ve bugün itibari ile (29 Ağustos 2009) MsXLabs Üyesi olmuş bulunmaktayım. Ortam çok sıcak. Arkadaşlık derecesi olsun, yetkililerin davranışları olsun herşey çok uygun derecede. Hepsi birbirini tamamlıyor. Site ile ilk karşılaşmam ödev araştırmam ile oldu. Bilmiyorum hâlâ duruyor mu sitede ama zaten dursada ben ismini unuttum ödevin.
İşte benim maceram bu arkadaşlar...
Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum..
Ben Deniz, 17 yaşındayım, Meslek Lisesi Öğrencisiyim. Hobilerim; Tarih-Mitoloji-PC-Müzik... En sevdiğim Müzik türü; Black Metal ağırlıklı olmak üzere, Gothic Metal, Pagan/Viking Metal, az ağırlıklı Death Metal... En sevdiğim tarihi kişilik, Batı Hun İmparatoru Attila' dır. En sevdiğim müzik grubu; Behemoth' tur. En sevdiğim müzikâl anlamdaki kişilik; Simone Simons' tur. (Tuhaf değil mi?
).. İşte ben buyum..
Tanıştığıma hepinizle şimdiden memnun oldum.. Kişisel konuşacağım: bana böyle site bahşettiğiniz için teşekkürler. Çoğul konuşacağım: bize böyle bir site bahşettiğiniz için teşekkürler.