Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 439

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
Flankes - avatarı
Flankes
Ziyaretçi
28 Ağustos 2009       Mesaj #4381
Flankes - avatarı
Ziyaretçi
Çok Uzun zaman Önce google Bişiler arıyordum... Her aradığım şeyin bu sitede oldugunu farkettim. daha sonra üye oldum ve artık google girmeden direk burada aramaya başladım. sağolsun çok yardımı dokandı bana Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
gerçi ben biraz tüketici bir üye oldum burasıı icin hiç paylaşımım olmadı. Umarım beni hoşgörürsünüz. Tüm paylaşımcılardan özür diliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum Msn Happy
Denixius - avatarı
Denixius
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #4382
Denixius - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs' ı ben uzun zamandır takip ediyordum. Nereden baksanız, 1, 1.5 sene kadar olabilir (şaka değil gerçek. Msn Happy ) Site o kadar olağanüstü ki, görünce açıkçası şaşırdım. Bu kadar çok içerik, bu tema, özellikle ne hoşuma gitti biliyor musunuz? Avatarlar. Msn Happy Avatar seçmek için koyduğun Warcraft resimlerini çok sevdim. İçlerinden en sevdiğimide seçtim. Başka bir özellik ise tema. Tema' da Warcraft içerikli. Benim bir Warcraft hayranı olmam bu siteye ilgi duymamı sağladı. Çok zaman sitedeki içerikelri anlamak geçirdim zamanımı. Sonunda kayıt olmaya hazır olduğumu hissettim ve bugün itibari ile (29 Ağustos 2009) MsXLabs Üyesi olmuş bulunmaktayım. Ortam çok sıcak. Arkadaşlık derecesi olsun, yetkililerin davranışları olsun herşey çok uygun derecede. Hepsi birbirini tamamlıyor. Site ile ilk karşılaşmam ödev araştırmam ile oldu. Bilmiyorum hâlâ duruyor mu sitede ama zaten dursada ben ismini unuttum ödevin. Msn Happy İşte benim maceram bu arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum..

Ben Deniz, 17 yaşındayım, Meslek Lisesi Öğrencisiyim. Hobilerim; Tarih-Mitoloji-PC-Müzik... En sevdiğim Müzik türü; Black Metal ağırlıklı olmak üzere, Gothic Metal, Pagan/Viking Metal, az ağırlıklı Death Metal... En sevdiğim tarihi kişilik, Batı Hun İmparatoru Attila' dır. En sevdiğim müzik grubu; Behemoth' tur. En sevdiğim müzikâl anlamdaki kişilik; Simone Simons' tur. (Tuhaf değil mi? Msn Happy ).. İşte ben buyum.. Msn Happy Tanıştığıma hepinizle şimdiden memnun oldum.. Kişisel konuşacağım: bana böyle site bahşettiğiniz için teşekkürler. Çoğul konuşacağım: bize böyle bir site bahşettiğiniz için teşekkürler.
DesertEagle - avatarı
DesertEagle
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #4383
DesertEagle - avatarı
Ziyaretçi
Naesse'm sayesınde Msn Tongue
Összede - avatarı
Összede
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #4384
Összede - avatarı
Ziyaretçi
Ben araştırmayı ve öğrenmeyi seven biriyim, bu hobime yardımcı bi iste görüncede dayanamadım, ama ilk tanışmamız böle olmadı tabi kuzenim Elçin sayesinde tanıştım, sonra siteye bakınca kuzenim baya zevkliymiş, ben neden o zevki paylaşmayayım dedim ve burdayım işte... Smiley9

Forever MSX-Labs...Bow

Laz_GirL - avatarı
Laz_GirL
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #4385
Laz_GirL - avatarı
Ziyaretçi
msn live 8.5 ariyordum indirmek icin google de sizin sitenize girdim
indirdim.Siteyi gezincede güzel seylerin paylasildigina inandim vede üye oldum umarim
herzaman memlun kaliriz.
bobmarley61 - avatarı
bobmarley61
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #4386
bobmarley61 - avatarı
Ziyaretçi
slm MsXLabs sakinleri önce emeğe sagı diyorum elineze sağlık cok güzel hizmet veren bi site MsXLabs deşerkkürler başarınızın devamını diliyorum. bu kanalla desatüf danıştım cokta memnunum başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımlaMsn Happy
adoring - avatarı
adoring
Ziyaretçi
31 Ağustos 2009       Mesaj #4387
adoring - avatarı
Ziyaretçi
ben tam olarak ne zaman oldu gireli bilmiyorum
ama ben o zamanlar programlar ariyordum pc ile yeni tanışmıştım
meraklı meraklı forumları geziyordum
buraya ilk girdiğimde çko sevdim çko beğendim ve hep kardeşim etavsiye ediyordum
ve sonunda kandırdım onu geldi buraya üye oldu
kaç zamandır burda hepiniz tanırsınız
bende çko sevdim bu forumu
gerçekten çok kaliteli ve güzel
basraFB - avatarı
basraFB
Ziyaretçi
1 Eylül 2009       Mesaj #4388
basraFB - avatarı
Ziyaretçi
aslında bende gezerken buldum sitenin ana sayfası beni bagladı diyebilirim. o kadar işte
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2009       Mesaj #4389
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ÇOK GÜZEL BİR FORUM BAYILDIM YAA NE ARARSAN VAR
tinemis - avatarı
tinemis
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #4390
tinemis - avatarı
Ziyaretçi
Bu gizem dolu mavi bir karanlık... karanlığın içindekileri görmek için karanlığa girmek gerekir... Girdim ve görünmeyen mükemmeleri gördüm... msxlabs forum aleminde tek!!!