Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 441

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
naimer - avatarı
naimer
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #4401
naimer - avatarı
Ziyaretçi
merhaba daha öncede üye idim bir ara verdik tekrar üye olduk hepiniz teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
ISIK - avatarı
ISIK
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #4402
ISIK - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben pc mi sıkca kurcaladığım için bozuorum) cewapları ararkende burayı keşfettim... süper bir site bende bu zincire dahil olduğum için çok mutluyumMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
alrem - avatarı
alrem
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #4403
alrem - avatarı
Ziyaretçi
Netbook araştırırken tanıştım.İnceledim beğendim...Ellerinize sağlık
gamze_li - avatarı
gamze_li
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #4404
gamze_li - avatarı
Ziyaretçi
bende pc programlarini ayarlamak ve daha iyi kullnabilmek icin arastirma yapiordum ve burayi kesfettim artik burdaimXD
ercomert - avatarı
ercomert
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #4405
ercomert - avatarı
Ziyaretçi
Bende daha önceleri tesadüfen bu siteye rastlamıştım. Bir seferinde Googlede msn ile ilgili bazı aramalar yaparken sitenin dizaynı ve konular dikkatimi çekti üye oldum. Çok güzel bir site arkadaşlarımada tavsiye ettim. Herkeze selamlar..
Tugrahan - avatarı
Tugrahan
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #4406
Tugrahan - avatarı
Ziyaretçi
selam adim yavuz, sitenizi internette gezinirken buldum ve iceriginizi inceledigimde ilgilendigim konularin bir hayli yogun oldugunu farkettim, zaten almis oldugum samsung omnia ile wlan baglantisi kuramiyordum ve sitenizde bu konuda yardim alabilecegimi dusunerek konu actim ve ICE-MAN arkadasimiz hemen konuyu cevaplamis ayrica tesekkur ederim, fakat internete bugun girdigim icin ve iki gun once telefonu servise verdigimden dolayi telefonun servisten gelmesini beklemeliyim, yurt disinda yasayan orta yasli evli ülkesini ve ülke cografyasinda yasayan insanlari seven dindar bir insanim,nice uzun birlikteliklere, saygilar Msn Happy
mrv_ern - avatarı
mrv_ern
Ziyaretçi
13 Eylül 2009       Mesaj #4407
mrv_ern - avatarı
Ziyaretçi
mrb...bende internette gördüm ve üye oldum...umarım iyi anlaşırızz...
Stanboli - avatarı
Stanboli
Ziyaretçi
13 Eylül 2009       Mesaj #4408
Stanboli - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkdaşlarCheerleader bende yeni üyeyim.ne zaman internette bişi arasam genellikle bu siteye raslıyorum özellikle mistik konularda:skull:neyse buraya cabuk alışcam bence zaten aşinayım.ama bugün cok çalıştım we yoruldm şimdilik gitmm lazım,iide bundan size sze ne? bilmiom, bananeMsn Tongueilerleyen günlerde cok karşılaşıcaz sizinle özellikle reiki ,biokinezi,telekinetik, dini konular pc (bilhassa pascal vb c dillerinde bilgi alışverişine açıım) we birkaç diğer konu daha wardır heralde, görüşmek üzere byeee....
acımasıs - avatarı
acımasıs
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #4409
acımasıs - avatarı
Ziyaretçi
ben bulmadım o beni buldu acaip bir pc manyağıyım gerçi eskiyo gibiyim ama uyusluk benim ki işte msn konusunda çok dertli biriyim Msn Happy ama üstesinden gelecem biliyorum bir pc teknikeriyim galiba burdan bişiler buldum falan üye oldum bakalım elimin altında pc ler sağlam kaldığı sürece burdayım Msn Happy
drimas - avatarı
drimas
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #4410
drimas - avatarı
Ziyaretçi
Doğum günümle ilgili bir iki kelime arattım buldum sizi zor olmadı . Görsel olarak çok hoş bir siteniz var içeriğini incelemeye başladım bile güzel konu ve konuklar (: sevgililer...