Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 442

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.234 Cevap: 5.357
Korkutata - avatarı
Korkutata
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #4411
Korkutata - avatarı
Ziyaretçi
ben google dan buldum resim arıyordum dikkatimi çekti ve beğendim
Sponsorlu Bağlantılar
saydov - avatarı
saydov
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #4412
saydov - avatarı
Ziyaretçi
merhaba sizlere bende sizin böyle iyi ev sahipliği ve misafirperverliğiniz karşısında mahçup olduğumu belirtir bana gösterdiğiniz ilgi için sizlere ayrıca gönülden teşekkür ederim .
geçenlerde bilgisayara virüs bulanmıştı silmeme rağmen bir kaç bölümü etkisi altına aldı bende format atmadan bunu idare hale nasıl getirebilirim format cd si buluncaya kadar dedim ve nette aramaya başladım tüm siteler sadece boş yazılar vardı ama sizin site ye 3-4 defa o akşam her konuda bana yardımcı oldu sonra format attıktan sonra güncellemeleri attım yine bu sitede aradıklarımı bulunca dedim ki kendi kendime zararın neresinden dönersen kardır .
Sponsorlu Bağlantılar
sizlerin aranıza beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz umarım sizleri rahatsız etmeden bu sitede güzellikleri hep birlikte paylaşırız saygı ve hürmetlerimle.
yeniden - avatarı
yeniden
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #4413
yeniden - avatarı
Ziyaretçi
Ne zaman bir sorunla karşılaşsam Google'da arattığımda çıkan sitelerdendi zaten. Bir çok yerde bulamadığım çözülmeri buldum. Son msn güzncellemesinden sonrada yine çözümü bulduğum yer oldu. Teşekkürler gerçekten bu kadar faydalı bilgi için.Bow
secrettime - avatarı
secrettime
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #4414
secrettime - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarla ilgili ne zaman bir sorunum olsa çözümü hep bu sitede. bende en son üye olmaya karar verdim...bir şu msn sorunumu çözebilsem çok mutlu olacağım
sitede emeği geçen herkese teşekkürler...
prensesfiruze - avatarı
prensesfiruze
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #4415
prensesfiruze - avatarı
Ziyaretçi
Güzel bir site görünümünde 4-5 ay önce bir arkadaşımın önerisi ile üye oldum. Fakat önce işlerimin yoğunluğu daha sonrada sağlık problemleri dolayısıyla maalesef hiç uğramayadım. Bu gün itibariyle sizlerle birlikde olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyorum ki kısa bir zaman zarfında hrşey yerine oturacak ve tüm katılımcılar birbirini daha iyi tanıyacaktır. Bu sitenin bizlere ulaşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum... Teşekkürlerimle sevgiler.
ayhan2772 - avatarı
ayhan2772
Ziyaretçi
22 Eylül 2009       Mesaj #4416
ayhan2772 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bende Googlede aradığım sorulara cevapları genelde burada buluyordum. Şimdi üye oldum. İnşallah tüm arkadaşlar gibi bende memnun kalırım ve uzun süreler birlikte oluruz.
ibo052 - avatarı
ibo052
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #4417
ibo052 - avatarı
Ziyaretçi
Benim MsX le tanışmam biri vasıtasıyla olmadı.Nette geziniken tesadüfen oldu ama iyiki de olmuş.Çünkü sevdim bu siteyi..
alyazmalim35 - avatarı
alyazmalim35
Ziyaretçi
24 Eylül 2009       Mesaj #4418
alyazmalim35 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Tongueslmlar.. msn de cevrim dısı olanları görü araken buldum .. begendim istemeye geldik allahın emriyle...Msn Happy)
melees - avatarı
melees
Ziyaretçi
24 Eylül 2009       Mesaj #4419
melees - avatarı
Ziyaretçi
Evet pc de ne sorunum olursa olsun hemen google sordum msxlabs ı gösterdi sağolsun geldim Msn Grin
her aradığımı buluyorum elinize sağlıkUf
LiL_AyLin - avatarı
LiL_AyLin
Ziyaretçi
25 Eylül 2009       Mesaj #4420
LiL_AyLin - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ....bende google de msn icin skinler arkaplanlar falan ararken burayi buldum =) aradigimida fazlalikla buldum ve sitenizde cok hosuma gitti tebrik ederim
emegi gecen herkese tsk ederim + iyi forumlar dilerim