Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 444

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.213 Cevap: 5.357
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #4431
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
valla kırmızı biber arıyodum kendimi burda buldum
Sponsorlu Bağlantılar
siberay - avatarı
siberay
Ziyaretçi
11 Ekim 2009       Mesaj #4432
siberay - avatarı
Ziyaretçi
valla ben kırmızı biber arıyodum..mavi biber oldumMsn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
ercan1448 - avatarı
ercan1448
Ziyaretçi
11 Ekim 2009       Mesaj #4433
ercan1448 - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Selam, internette gezinirken ve özellikle MSN ile ilgili bilgi toplarken karşılaştım site ile, ilgimi çekti ve hemen üye oldum. Site yöneticilerine böyle yararlı bir site hazırladıkları için teşekkür ederim.
Teknolojiyi takip eden arkadaşlar ilede tanışmak ve yararlı konular hakkında bilgi alışverişi yapmak içinde iyi bir fırsat oldu.
Mesela Nokia e66 cep telefonumun sesini yükseltmek gibi bir bilgisi olan yada önerebileceği bir şeyi bulunan arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
meLaNkoLik - avatarı
meLaNkoLik
Ziyaretçi
12 Ekim 2009       Mesaj #4434
meLaNkoLik - avatarı
Ziyaretçi
rastgele buldum bu siteyi merak ettim kaydoldum umarım iyi vakit qeciririm..
phoenix_tr - avatarı
phoenix_tr
Ziyaretçi
13 Ekim 2009       Mesaj #4435
phoenix_tr - avatarı
Ziyaretçi
İntte ne ararsam MsX çıkıyordu.Bende girdim baktım,begendim.Anlarsınız ya uzatmayalım:dNeYSe sonra devam ederimMsn Grin
BgNefret - avatarı
BgNefret
Ziyaretçi
14 Ekim 2009       Mesaj #4436
BgNefret - avatarı
Ziyaretçi
Takıldığım Her Konu İçerisinde Ne Zaman Google'ye Sığınsam Karşıma İlk Linkler Arasında MsxLabs Çıkıyor Bir Merak Esintisi Beni Bu siteye Attı Sanırım Güzelde Oldu Msn Happy Merhabalar Diyelim Başlangıç İçin Msn Happy
Spyman - avatarı
Spyman
Ziyaretçi
14 Ekim 2009       Mesaj #4437
Spyman - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizi bir araştırma sonucu buldum. Bilgi paylaşımında sınır tanımadığınızdan ilgi duydum siteye ve üye oldum. Umarım iyi vakit geçiririz. Msn Happy
sevilayşentürk - avatarı
sevilayşentürk
Ziyaretçi
16 Ekim 2009       Mesaj #4438
sevilayşentürk - avatarı
Ziyaretçi
ben de yunan tanrıçalarını araştırırken buradaki soy ağacını goreblmek için uye oldum ve siteyi begendim...
mico1997 - avatarı
mico1997
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #4439
mico1997 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle size kendimi tanıtmak isterim ben 20 yaşındayım ve bu siteyler 4yıldır ilgileniyorum ne yazık ki eski üyeliğimin hesabını çalmışlar ve emailimi o nedenle bu gün yeni bir üyelik aldım.Neyse sanırım fazla uzattım size msxlabs ile nasıl tanıştığımı söyliyim, yıl 2005 sıcak bir temmuz ayı bir yaz akşamı rastladım sana oyun oynarken seni bir arkadaşım (daha doğrusu kankam)bana önerdi bende bi girip bakayım dedim, ve o günden beri senden ayrılmadım neyse galba fazla uzattım Msn Happy neyse sadete geleyim yani bu siteden asla kopmadım ve bizi sadece ya ölüm yada sitenin katılması ayırır Msn Happy Msn Happy hepinize teşekkür ederim iyi günler dilerim...
t_ceren - avatarı
t_ceren
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #4440
t_ceren - avatarı
Ziyaretçi
MsXLaBs'ı bende internette birşeyler araştırırken buldum.Aslında çok rastladım ama hiç içine girip bakmadım,üye olmadım.Daha sonraları karşıma çok çıktığı için girip bakmak istedim.Gerçekten aradığım çoğu şeyde bu site çıkıyordu.Bende gerçekten işe yarar bir site olduğunu anladım ve üye oldum..