Benimde msxlabs'ı bulmama Lara Fabian vesile oldu diyebiliriz =)). Lara Fabian'ın Immortelle şarkısının sözlerini arıyordum uzun zamandır. Türkçe sitelerden sadece msxlabs'ta çıktı. Bende sözleri aldım, aradığım sözleri bulduğum için bir üye olma isteği hissettim Açıkcası sitenin tasarımı da çok hoşuma gitti, hele o arada çıkan seslere bayıldım =))
SİTE OLAĞAN ÜSTÜ GÜZEL HER KONUVE VE HERKESİN MERAK ETTİĞİ VE SORDUĞU VE AYDINLANMAK İSTEDİĞİ HERŞEY VAR ÇOK GENİŞ BİR KONSEPT İÇERİYOR SİTEYİ ÇOK GÜZEL BULDUM..SİZLERLE OLUCAĞIM SÜREKLİİ.. EMEĞİ GEÇEN HRKESE TEŞEKKÜRLERR
ben aslında çok eski bir üyesiyim biraz kendimden bahsetmek istiyorum ankarada yaşıyorum fotoğrafcılık uğraşım var aklıma eseni çekiyorum aynı zamanda bestekarlık adına müzisyen bir ruhum var kendime vakit ayırdıkça yeni besteler üstüne çalışıyorum bu arada dinlemek isteyenlere space adresimi verebilirim www.myspace.com/ersoyy bir internet adresi açtırmak istedim bir arkadaş böyle bir forum sitesinden yardımcı olmak istedi sonrasında ne site açıldı nede bestelerim yayımlandı şu an site kendi adıma ama site içeriğinden anlamıyorum pek eğer site işlerinden anlayıp beni yarı yolda bırakmayan vefalı bir arkadaş varsa çok ihtiyacım var o kişiyede minettar kalacağım kısacası sempatik sevecen cana yakın bir haldeyim bazen kendimi kaybetmeme neden olanlar olsada damarama basılmadığı sürece tanıyacağınız kişi işte o benim Bestelerlimi beğenmek zorunda değilsiniz ama küçümseyen arkadaşlara sadece şunu dedim daha iyisini yapamıyorsan ukalalık yapmaya gerek yok kaldı ki bu pişkinlik bu densizlik kimsenin haddi değildir beni sevmek zorunda değilsiniz ama beni kabul etmek bu sitede benimsemek sizin ne kadar arkadaş canlısı olup ne kadar kaliteli bir kişilikte olduğunuzuda gösterir ama sakın yanlış anlaşılmasın ilgilenmeyen insanlarda kaliteli bir kişilik olabilir ama ben tanımadığım için bu fırsatı bana vermeyen arkadaşlarada kızma gibi bir hakkım yok Şimdiden Herkese Teşekkürler Bu sitede Aktif olmak adına herkesin iletişimde bulunmasını dilerim facebookta ki Grubuma da beklerim Ersoyun Bestesi adlı grubumda bestelerle ilgili gelişmeden haberdar olabilirsiniz gerek facede kiş asandremo kayıtlı profilde eserlerimi dinleyerek yorum bırakabilirsiniz Dikkate Alan herkese şimdiden Teşekkürü bir borç bilirim
Saygılar sevgiler Leydis end centilmen Merhaba MaviKaranlı'ğın Aydınlık yüzlü insanları...
Google amca saolsun çöpçatanlık yaptı, ne arasam tarasam MsXLabs çıkıyordu hem de ilk sıralarda...Bindik bir alamete; Gidiyoz kıyamete Yeni dostluklar GöreBilmek DileğiyLe.
Selam herkese, forumla bir araştırma yapma esnasında tanıştım. Yani gördüm ve birçok şeyi buradan bulabileceğimi düşünerek üye oldum. Egoist değilim tabi... Kendi alanımla ilgili tez, not, araştırma ve makaleleri paylaşmaya hazırım. Umarım çok iyi anlaşırız
Ben Grafik Animasyon Öğrencisiyim.Ve alan dersi olarak sinema tarihi görüyorum.Bu siteyi daha önceden bilmeme ramen üye olmamıştım fakat sinema tarihi modüllerinin nerelerden kaynak aldığına bakarken MsxLabs/forum'da tazıyordu bu benim ilgimi çekti.Milli eğitimin bile yararlandığı bir siteye üye olmamak büyük eksikliktir.Sitede iyi zaman gecirmemiz dileğiyle herkeze iyi forumlar dilerim
slm ben halil 18 yaşındaım ve yaklaşık olarak 6 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım bu msn son sürüm die bi saçmalık çıktı ve bendede istedi msn sitesine girdim ve sayfa hata verdi daha sonra aradım ve bulamadım tesadüfen bu sitenin linkini gördüm ve girdim üye oldum daha sonra dedigi yönergeleri uyguladım ve oldu teşekkürler iyiki varsın msxlabs.com