Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 448

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #4471
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba bende Mcann siteyi beğendim ve üye oldum aradığım herşeyi buldum bu sitede umarım sitede güzel paylaşımlara imza atarım, güzel dostluklar kurarım.
Sponsorlu Bağlantılar
yÜkSeK tOpUkLaR - avatarı
yÜkSeK tOpUkLaR
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #4472
yÜkSeK tOpUkLaR - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs nereye gitsem karşıma çıkıyordu artık dayanamadım ve msxlabsla tanışmaya karar verdim ve şimdi burdayım
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen yÜkSeK tOpUkLaR; 15 Kasım 2009 18:34 Sebep: yazım hatası
KuPa - avatarı
KuPa
Ziyaretçi
16 Kasım 2009       Mesaj #4473
KuPa - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüf eseri oldu googlede foto ararken buldun ilgimi çekti ve üye oldum umarım güzel vakit geçiririm Msn Happy
dumbay - avatarı
dumbay
Ziyaretçi
16 Kasım 2009       Mesaj #4474
dumbay - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhaba
bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler^
Msxlabs.com'la tanışmam yeni değil eski üyeydim rahatsızlığımdan dolayı uzun bir süre giriş yapamadım
inşallah bundan sonra beraberiz.
saygılarımla.
_NuR_ - avatarı
_NuR_
Ziyaretçi
16 Kasım 2009       Mesaj #4475
_NuR_ - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben nurMsn Happy

msxlabs ile ilginç bi tesadüf üzeri mevlana sayesinde karşılaştım final ödevi olarak mevlana hakkında bi site yapıcam mevlana hakkında neye tıklasam bu site çıkıyodu bende dayanamadım olmuşken bide buraya üye oluuyum burdandan mahrum kalmayım dedim Msn Happy sitede emeği geçen herkese tşkll çok güzel bi yerMsn Happy
seboo - avatarı
seboo
Ziyaretçi
16 Kasım 2009       Mesaj #4476
seboo - avatarı
Ziyaretçi
uzun lafın kısası sürekli internette bişiler aramak yada bişilere bakmak için açtığımda gözüme takıldı.mavi benim favori rengim olduğu için dikkatimi çekti ve bende üye olmak istedim ve iyide olmuşMsn Grin sevgilerimle seboo
by_berdus26 - avatarı
by_berdus26
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #4477
by_berdus26 - avatarı
Ziyaretçi
hi..!! aslında benimkide herkesin yasadığı su msn muhabbeti msxlabs la bu sayede tanıstım.. kendimi anlatmayım arkadaslar bos verin ( yan etkilerim karın ağrısı,gülme krizi..) Msn HappyMsn Happy bi zmanlar bi forumda adminlik yapıyordum fakat forumun sahibi hayatını kaybedince adminlarle forumu kapatma kararı aldık.. umarım burada da o forumumuzdaki kardeşlik,dostluk duygularını tadarım..hoş bi ortama benziyor..!! teşekkür herkese Msn Wink
dizayn - avatarı
dizayn
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #4478
dizayn - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs'ı kendi kendime buldum Msn Happy msn 'le ile ilgili o kadar problemler yaşıyordum ki..problemlerle ilgili konuları araştırıken buldum diyebilirim.ve son olarak ta msn'in son sürümünü yüklediğimde kişi listemdeki bazı kişiler kayıptı!! onlar beni online görebiliyor fakat ben onları göremiyordum..siteye ilk girdiğimde bu sorunla ilgili çözüm önerilerinizi uyguladım ve şu an sorunum çözüldü Msn Happy çooook teşekkürler
_yaren_ - avatarı
_yaren_
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #4479
_yaren_ - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs beni buldu (: en büyük hayalim olan polislik için bugün yaptığım araştırmalarda buldum mod.u olduğum çok büyük ve güzel bir site kapandığından beri hiçbir şey yapmıyordum nette ama bakalım çoook güzel bir siteye benziyor belki zamanla burada da bi görev edinirim WiggleMsn Grin
WOLFGRİL - avatarı
WOLFGRİL
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #4480
WOLFGRİL - avatarı
Ziyaretçi
selam ben wolfgril eskıden hep zıyaretcı olarak gırıyordum camdan soyle bir bakıyordum ıncelıyordım okuyordum ..faydalanıyordum sıkıldım camdan bakmaktan kapıyıı tıklayımm dedımm... tık tıkk tıkkk ordamısınız ben geldimmmmmm