Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 449

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #4481
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
WOLFGRİL adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben wolfgril eskıden hep zıyaretcı olarak gırıyordum camdan soyle bir bakıyordum ıncelıyordım okuyordum ..faydalanıyordum sıkıldım camdan bakmaktan kapıyıı tıklayımm dedımm... tık tıkk tıkkk ordamısınız ben geldimmmmmm

WOLFGRİL aramıza hoş geldiniz, bizimle olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirmenizi temenni ederiz...Camdan bakmak güzeldir güzel bende yapıyordum ama üye olayım dedim oldum, iyiki de olmuşum.
Sponsorlu Bağlantılar
Fixation - avatarı
Fixation
Ziyaretçi
28 Kasım 2009       Mesaj #4482
Fixation - avatarı
Ziyaretçi
İnternete gördm (:
Sponsorlu Bağlantılar
syuksel - avatarı
syuksel
Ziyaretçi
30 Kasım 2009       Mesaj #4483
syuksel - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.
ben syuksel.bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ve nette bulacağımı düşünmüştüm.çıkan linkleri dolaşırken aradığımı burada buldum.ve buraya uğramanın yararlı olduğuna karar verdim.
teşekkürler,emek verenlere...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #4484
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba think;
Ben Lakuza. Bende bu siteyi isteyerek bulmadim. Her zaman odev arastirirken hep bu site karsima cikti. Artik dedimki ben bu siteye uye olucam. Uye olduktan sonra bu siteyi cok begendim. Lutfen bana soracak bir seyin olursa cekinme sor. Bende bu site hakkinda birkac sey sormama izin verirsen sevinirim. Hoscakal :-))))
isabel - avatarı
isabel
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #4485
isabel - avatarı
Ziyaretçi
Selam nasılsınız? Siteniz çok güzel hoşuma gidiyor.Sıkıldığımda burda kendime arkadaş buldum.Bura benim dostum oldu yani site.Beni yalnız kalmakdan kurtardız.TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE.Çok saolun.Msn Happy
şeref haktanır - avatarı
şeref haktanır
Ziyaretçi
5 Aralık 2009       Mesaj #4486
şeref haktanır - avatarı
Ziyaretçi
Hoş bulduk.
İlginize candan teşekkür ederim.
mavimsi - avatarı
mavimsi
Ziyaretçi
7 Aralık 2009       Mesaj #4487
mavimsi - avatarı
Ziyaretçi
Kuranı kerim öğrenmek için siteleri gezdim bu siteyi çok beğendim nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum zamanla öğrenirim teşekkürler
yeşil yıldız - avatarı
yeşil yıldız
Ziyaretçi
7 Aralık 2009       Mesaj #4488
yeşil yıldız - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim adım yaren soyadım altıner ben 6. sınıftayım ama amasyanın suluova ilçesinde toki çelebi mehmet ilköğretim okulundayım bukadar yeter ama....Msn GrinMsn HappyMsn GrinMsn HappyMsn GrinMsn HappyMsn HappyMsn GrinMsn HappyMsn GrinMsn HappyMsn GrinMsn HappyMsn GrinMsn HappyMsn Grin
KaRa Ok - avatarı
KaRa Ok
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #4489
KaRa Ok - avatarı
Ziyaretçi
Daha yeni üye oldum.Birde benden görüşler...
Bu forum bir harika bence.Ödevlerimi vs gibi şeyleri kolaylıkla buradan buluyorum.
Ayrıca sitenin düzenini ve adminin samimi davranışlarını da çok beğendim...
Ben de ne duruyorum üye olsana dedim.Msn Grin
Bu güzel site ve böyle modlar bir harika.
Siteyi tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum...
Ay çok ciddi oldu Msn Grin Msn Grin
Tavrım bana garip geldi... Msn Grin
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
10 Aralık 2009       Mesaj #4490
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba think;
Ben Lakuza. Bende bu siteyi isteyerek bulmadim. Her zaman odev arastirirken hep bu site karsima cikti. Artik dedimki ben bu siteye uye olucam. Uye olduktan sonra bu siteyi cok begendim. Lutfen bana soracak bir seyin olursa cekinme sor. Bende bu site hakkinda birkac sey sormama izin verirsen sevinirim. Hoscakal :-))))

Her zaman, teşekkür ederim Msn Happy
Ancak ufak bir detayı halletmek gerekiyor bunun için, önce üye olmanız gerekiyor Uf
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!