selam ben wolfgril eskıden hep zıyaretcı olarak gırıyordum camdan soyle bir bakıyordum ıncelıyordım okuyordum ..faydalanıyordum sıkıldım camdan bakmaktan kapıyıı tıklayımm dedımm... tık tıkk tıkkk ordamısınız ben geldimmmmmm
WOLFGRİL aramıza hoş geldiniz, bizimle olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirmenizi temenni ederiz...Camdan bakmak güzeldir güzel bende yapıyordum ama üye olayım dedim oldum, iyiki de olmuşum.
merhaba.
ben syuksel.bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ve nette bulacağımı düşünmüştüm.çıkan linkleri dolaşırken aradığımı burada buldum.ve buraya uğramanın yararlı olduğuna karar verdim.
teşekkürler,emek verenlere...
Merhaba think;
Ben Lakuza. Bende bu siteyi isteyerek bulmadim. Her zaman odev arastirirken hep bu site karsima cikti. Artik dedimki ben bu siteye uye olucam. Uye olduktan sonra bu siteyi cok begendim. Lutfen bana soracak bir seyin olursa cekinme sor. Bende bu site hakkinda birkac sey sormama izin verirsen sevinirim. Hoscakal :-))))
Selam nasılsınız? Siteniz çok güzel hoşuma gidiyor.Sıkıldığımda burda kendime arkadaş buldum.Bura benim dostum oldu yani site.Beni yalnız kalmakdan kurtardız.TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE.Çok saolun.
arkadaşlar benim adım yaren soyadım altıner ben 6. sınıftayım ama amasyanın suluova ilçesinde toki çelebi mehmet ilköğretim okulundayım bukadar yeter ama....
Daha yeni üye oldum.Birde benden görüşler...
Bu forum bir harika bence.Ödevlerimi vs gibi şeyleri kolaylıkla buradan buluyorum.
Ayrıca sitenin düzenini ve adminin samimi davranışlarını da çok beğendim...
Ben de ne duruyorum üye olsana dedim.
Bu güzel site ve böyle modlar bir harika.
Siteyi tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum...
Ay çok ciddi oldu
Tavrım bana garip geldi...
Merhaba think;
Ben Lakuza. Bende bu siteyi isteyerek bulmadim. Her zaman odev arastirirken hep bu site karsima cikti. Artik dedimki ben bu siteye uye olucam. Uye olduktan sonra bu siteyi cok begendim. Lutfen bana soracak bir seyin olursa cekinme sor. Bende bu site hakkinda birkac sey sormama izin verirsen sevinirim. Hoscakal :-))))
Her zaman, teşekkür ederim Ancak ufak bir detayı halletmek gerekiyor bunun için, önce üye olmanız gerekiyor