msn icin cozumsuz bir sorunla karsilasmistim pc de (msn de cok iyi oldugum soylenemez) ve sorunun cozumunu buradan baska hicbiryere bulamadim. O gunden beri bu siteyi cok begendim ama zamansizligimdan dolayi cok fazla gorunemiyorum etrafta. Yinede bu, bu siteyi iyi bir dost olarak gormemi engellemiyor ve arada online oluyorum.
Yollar biraz karisik veya gorseller icinde kayboluyor ya da ben daha alisamadim
Ama bu siteyi seviyorum...
Merhaba Ben Esra Bu siteyi ödev araştırıken buldum ve çok sık rastladım bende üye olmaya karar verdim bu sitede bana yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü nasıl bir site oldugunu bilmiyorum ama şunu söyleyim [kalıcıyım]
Merhaba Ben Esra Bu siteyi ödev araştırıken buldum ve çok sık rastladım bende üye olmaya karar verdim bu sitede bana yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü nasıl bir site oldugunu bilmiyorum ama şunu söyleyim [kalıcıyım]
Hoşgeldiniz.İyi forumlar.
Ne konuda yardım almak istiyorsanız biz burdayız.Hemen hemen aradığınız herşeyi bulacağınız forum.Aradığınızı Google aramada aratırsanız göreceksiniz ve takıldığınız konularda da sorularınızı çekinmeden bizlere sorabilirsiniz.
beni adım elif zeynep bana kısaca elif diyebilirsiniz ben birkaç gündür sitenizi geziyorumdum harika arkadaşlık ve harika konular olduğu için üye oldum
TEŞEKKÜRLER...