Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 456

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.213 Cevap: 5.357
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
20 Şubat 2010       Mesaj #4551
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Bende bu sitenin hayranıyım. Tutkunuyum. Soru-cevap'la basladım kullanmaya. Ve üye olmadan bile soru sormak ve cevap almak çok hoşuma gitti bu avantajı insanların bulabilmesi beni etkiledi. Soru-cevap için üyelik gerekmese de ben siteyi sevdiğim için, ve üye olmadan faydalanmak içime sinmeyeceği için üye oldum. Esasen msn konularında internette araştırma yaparken buldum burayı. Msnplus'ın sitesindeki link'ten de bulmuş olabilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
osmanziya - avatarı
osmanziya
Ziyaretçi
20 Şubat 2010       Mesaj #4552
osmanziya - avatarı
Ziyaretçi
bir arkadaşım vav harfiyle ilgili link verdi.. bende kendimi burada buldum.. gençlerden yeni teknoloji öğrenmek için.
Sponsorlu Bağlantılar
devid - avatarı
devid
Ziyaretçi
23 Şubat 2010       Mesaj #4553
devid - avatarı
Ziyaretçi
selam ben bu siteye çok yararlı olduğunu düşünerek kaydoldum.Msn Happy ve çok iyi bir paylaşım sitesi .arkadaşlar bu siteye nasıl resim video vb. ekleyebilirim?

bana anime girl resimleri gönderirseniz sevinirim.
Son düzenleyen devid; 23 Şubat 2010 16:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
maxi_223 - avatarı
maxi_223
Ziyaretçi
24 Şubat 2010       Mesaj #4554
maxi_223 - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüf eseri buldum gayet güzel ve seviyeli bir ortam. İyiki üye olmuşum. Herkese merhaba Msn Grin
MesquL_piC - avatarı
MesquL_piC
Ziyaretçi
25 Şubat 2010       Mesaj #4555
MesquL_piC - avatarı
Ziyaretçi
évéT ßuraya yeni üyeyim çok geniş arşivler içerio gözlemlerime göre gerci daha çok göz atamadım ama çok meşgul bi insanım kısa kendimi anlatmam ve tanıtmam gerekirse 23 yasında özel bi şirkette sekreterim Bu Site hakkındaki Görüşlerim Önemli ASlında Bence Herkesin Sölemesi Lazım Görüşlerini Çünki Gerçekden Etkileyici Ve Güzel Form Ben Bu Tür Yerle Forumlara Falan hiç vakit ayırmazdım çok uzun süredir pc kullanırım ama ilk kez bi forma vakit ayırdım...
Kingstone45 - avatarı
Kingstone45
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #4556
Kingstone45 - avatarı
Ziyaretçi
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı.
kurtulush - avatarı
kurtulush
Ziyaretçi
1 Mart 2010       Mesaj #4557
kurtulush - avatarı
Ziyaretçi
vertigo hastalığı ile ilgili bilgi arıyordum karşıma çıktı,daha sonra kollarımdaki uyuşmalarla ilgili bili ararken gene karşıma çıktı demekki yararlı bişeyler var burda diye düşündüm ve burdayımMsn Happy
sibumi - avatarı
sibumi
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #4558
sibumi - avatarı
Ziyaretçi
google a yine eziyet çektirdiğim bir anda buldum. sanırım sitenin altını üstünü getiricem, bir sürü enteresan konu var.
Kemrap - avatarı
Kemrap
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #4559
Kemrap - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,

Ben msxlabs ile öncelikle ablam sayesinde daha sonra cnntrap sayesinde tanıştım. 34 Recordzun yansıması olduğumu düşünerek bizde hep burdayız Msn Happy
arikhoca - avatarı
arikhoca
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #4560
arikhoca - avatarı
Ziyaretçi
ben matematik öğretmeniyim. mersinden katılıyorum. sitenizin millete çok faydalı olması dileklerimle iyi geceler...