Tesadüf eseri buldum hemde cok ılginç vampirlerle ilgili araştırma yapıyodum bu site cıktı karşıma uye ol dıye yazıyodu bende vampirlerle ılgili bi site sandım ve uye oldum iyikide uye olmusum dıyorum cunku harıka bı sıte cok güzel benim hayatım oldu sankı bı sıte gercekten bagımlılık yapıyo ben ayrılamıyorum ayrılmakta istemiyorum ınsallah kötü bisey yapmamda atmazlar beni bu sıte benım vazgecilmezim...
Selam, ben de msn sohbet günlüklerinde geçmişlerin okunması ile ilgili bir problemim nedeniyle tamamen tesadüfen google dan buldum bu siteyi ve tabi ki çok da faydalı oldu özellikle de acemi bir bilgisayar kullanıcısı olarak benim için.Çok teşekkur ederim.
MerhabaLar ßende Esra Yeni Üye Oldum 15 Yaşındayım Ödev Sitelerinde Stajyerlik Yapıyorum Şuan Bu Site ßana Çok Karışık Geliyor Yavaş Yavaş ALışacaqım.. (: İyi Forumlar....
ablamın kızı telefonun icadını arıyordu. ararken burayla tanıştım. hem ablamın kızının ödevini hem kendim için harika bir site buldum.
teşekkürler msxlabs...
oncellıkle tum msXLabs aılesıne merhaba.. ama sıtenın azellıklerını soylersenız sevınırım yanı sıtenın kullanım amacı? neler yapılabılır admın ve moderator cvp beklıorum..
bende geçen gün görmüştüm uzun zamandır dikkatimi çekiyodu lise 2 ögrencisiyim burda bazı konular hakkında bilgi ediniyodum sonunda çok merak ettim bugün üye oldum adım dila 11 yaşındayım ankaradan katılıyorum umarım yeterlidir iyi vakit geçirecegimi düşünüyorum